ב===נ========ו=======ת

מאי 406

New member
שכל אחת תתפוס פורום ותתעלק עליו

סתם. עדיף שזה יהיה מסודר. שמישהי אחת תחלק לכל הפורומים ותאשר שהיא לקחה את זה על עצמה. שנדע.

M O R I A 15

New member
מ=ו=ש=ל=םםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

נוראאאאאאאא אהבתייייייייי
שתי תמונות מושלמותתתתתתת ביותררררררר

M O R I A 15

New member
וגם התמונות המושלמותתתתתתת שאת ונוי

שמתן פשוט אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מ==ו==ש==ל==מ==ו==תתתתתתתתתתת
חחחח אם אתן שואלות אותי.. אז לדעתי הכללללל ייצא מושלםםםםם
גם החתימה הנוכחית עם התמונה המדהימהההה שהראלוששש צוחקקקק
וגם אם תחליפי ת'תמונה הזאת באחת מהנשיקות שהראלוששש שולח זה ייצא מהממםםםםםם
אממ.. אם יש לך כוח אז אני אשמח אם תציגי בפנינו את שאר האופציות..
חחחחחח אבל רקקק אם יש לך כוח

ב===נ========ו=======ת

טוב תיראאוו!! הכינו פה חתימה .. שאחת תלך לכל פורום ותשים ברכה לחג כמו שעשינו בפורים בפורים הייתה מאי!! ושאלתי באשכול שפתחו וכבר ענו לי שהתחילו וזה מה זה לא בסדדדדדדדדדדרררררר!!! עוד לא סידרנו וכבר התחלתםםםםם?!?! כל אחד הולך לפורום של עצמו?! ממש לא טווובב!! תגידו לי את האאאאאאאאמתתתת ואת כל האאאאאאממתתת אכפת לכם שבחג הזה אני יילך לחלק?!? לכל אחת תיהיה הזדמנות בחג כלשהו ללכת! כי אנחנו נעשה את זה בכל חג!![ אז תגידו לי אם בחג אני לא איכפת לכם שאני.. ואם אכפת לכם אז נעשה כבר משהו
שני מויאל

תענו להודעה הכי מהר

כי כבר צריך להתחיייייייל כל הפורמים כבר סיימו ואנחנו עוד לא החלטנו בכלל

M O R I A 15

New member
לי לא איכפת מי תשלח../images/Emo13.gif

אני במילא צריכה ללכת עכשיו אז גם אם אני רוצה לשלוח לא יהיה לי זמן..
חג שמח וכשררר לכולנווו

bratz girl

New member
שני,את מוזמנת לקחת פיקוד...אבל...

תשדלי לשרשר את זה להודעה אוף או באחד השירשורים לא לפתוח על זה הודעה חדשה... כי בפורים הרבה מנהלים התלוננו שזה עשה להם בלאגן בפורום..... תודה!

או קייייי

אז בגלל שהמנהלת אישרה לי אני ירשה לעצמיייי !! אז אני מתחילה מ עכשיייייייייייייוו תוודה

תוודההה

כבר שלחתי במלאא פורומים אני ימשיך עוד מעט פשוט משום מה זה לא נותןןןןןןןןןןןןןןןן לי לשים את תמווונההה

טוב שמתי את הברכה ב .....

-פורום אהבה בגיל ההתבגרות -פורום אופנה -פורום איפור וציורי גוף -פורום הומור -פורום מרי לו -פורום ביפ ערוץ הצחוק ....... חחח טוב ישפורומים שבכלל לא ידעתי שהם קיימים !! יאללה אני ממשיכה תשימו גםם

חח אני ממשיכה לשים

- פורום ניקלאודיון - פורום ערוץ 24 -פורום כוכב נולד - פורום אקזיט - פורום אהבה מעבר לפינה -פורום הראל סקעת -פורום טאץ עליז לסטרייט שיעיז - פורום טלנובלה בעמ נוו בנות מה רק אני שמה ?

למעלה