ב"מ כושלת

rotavori

New member
ב"מ כושלת

דבר ראשון היה חלק בחלום שכבר חלמתי עליו פעם ובחלום נזכרתי בזה (נזכרתי בחלום שכבר חלמתי על זה פעם אבל עוד לא הייתי מודע) היה קטע בחלום שפתאום הייתי במקום אחר ועשיתי בדיקת מציאות (של הנשימה) אבל אני לא זוכר בדיוק מה קרה חוץ מזה שויתרתי על בדיקה חוזרת והחלום המשיך כרגיל :(

makron2

New member
זה קורה...

שעושים בדיקה בצורה חפיפניקית וממשיכים הלאה - יש לבצע את הבדיקה פעמיים או שלוש *בצורה דקדקנית. "נזכרתי בחלום שכבר חלמתי על זה" - אתה יכול לנצל את זה ולשלב את זה בדמיון בזמן המיילד. יפה מאוד,צעדים קטנים תוצאות גדולות.

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

בנוסף, ייתכן ותרצה לנסות גם בדיקה אחרת (כגון מבחן הקריאה/השעון/ההיגיון וכיוצ"ב). אגב, איך בדיוק אתה מבצע את מבחן הנשימה?

rotavori

New member
אני שם

את היד על האף ומנסה לנשום עכשיו כשאני מבצע את הבדיקה ביום אני בודק כמה פעמים (אולי זאת הייתה הטעות שלי)

silverhawk

New member
זו בדיקה די יעילה בד"כ

סביר להניח שהיא פשוט הפכה מכנית ואוטומטית עבורך. שים לב, ביצוע בדיקות במהלך היום זה לא דבר רע, להפך. יחד עם זאת, חשוב שתבצע אותן בצורה טובה בכל פעם ולא כעניין שבשגרה. תעצור ותחשוב על מה שקורה ותקדיש לבדיקהה את הכמה שניות שלה. אחרת זה באמת חסר ערך.

BALEDIN

New member
לא ידעתי שיש בדיקות מציאות אבל עשיתי משהו די

דומה בתקופה שחלמתי חשבתי "אם אני טועה אם זה חלום או לא זה בטוח חלום" היה למשפט הזה אני מניחה היתרון מסוים כי לא בדקתי משהו בחלום והמשכתי אלה זה העיר אותי מיד לדעת שזה חלום

למעלה