ב-מה לעסוק בחיים ?

tikrin

New member
ב-מה לעסוק בחיים ?

אני בשנות ה 30 עד עתה עבדתי בכל מיני עבודות זמניות. על אף שיש לי תואר + תעודת מקצוע. אני לא מוצא שום מקצוע/עבודה שאני נהנה בה. ומרגיש סיפוק. אני מאוד רוצה להיות עצמאי - ואין לי מושג באיזה תחום , ואיך מתחילים עסק עצמאי ... האם אימון יכול לעזור במקרה שלי ? האם באימון ניתן למצוא את העבודה שתגרום לי לי לסיפוק? תודה רבה

bridges

New member
בהחלט....

בעיניי זה המהות של אימון אישי, לעזור ללקוח להיות מסופק מחייו. אני לדוגמא, עוסק בדיוק בזה תוך שימוש באימון אישי משולב בטכניקות נוספות. המקור לסיפוק נמצא בחלומות, ברצונות ובייעוד שלך. ברגע שתרגיש שאתה ממצה את הפונציאל הטמון בך תהיה מסופק.

יודה ב

New member
במה לעסוק בחיים?

בהחלט אימון יכול לעזור לך לבחור כיוון ולממש את הרצון שלך. זה הרבה יותר מלמצוא עבודה שתגרום לך סיפוק. זה יותר למצוא את הדרך שלך שממנה נגזרת העבודה הרצויה והחיים הרצויים שלך. האימון גם ייתן לך כלים להגשים את הרצון שלך. יצא לי לעבוד עם לא מעט אנשים שהיו לא מרוצים ממקום עבודתם והצליחו לממש את החלומות שלהם כעצמאים. האימון איפשר להם לגלות את הכישורים שלהם ולהתגבר על החששות מפני הלא נודע ולהתחבר לעוצמות שלהם. בהצלחה.

Maayan Bar

New member
אימון בתחום הקריירה

שלום לך, נשמע לי שעד כה ניסית כל מיני כיוונים בתחום התעסוקה, למדת תואר, למדת מקצוע - וזה לא היה זה! חסרה לך ההנאה שבעבודה, ואכן חיים מקצועיים שלא מפיקים בהם הנאה וסיפוק - אין בהם הגשמה שכל-כך חשובה. בהחלט שווה לבדוק מה מושך אותך בלהיות עצמאי דווקא? ומה לדעתך יאפשר לך להפיק הנאה כעצמאי? מה הייעוד שלך? מה מושך אותך? וכו' אימון הינו תהליך ממוקד, יעיל וקצר יחסית המאפשר למתאמן, להפיק תוצאות יוצאות דופן בחייו, בקריירה שלו ובעסקיו. האימון מאפשר גילוי יכולות ייחודיות של המתאמן ומימושן כאן ועכשיו כדי לקדם את עצמו להשגת מטרת האימון. ובקצרה: האם באימון ניתן למצוא את העבודה שתגרום לך סיפוק? כן, ניתן. בהצלחה,

orlyt100

New member
כיוון לקריירה

בוקר/ צהריים טובים דרך האימון כפי שכבר כתבו לך בהחלט אפשר להשיג את המטרה שלך , האימון יספק לך תהליך שבו תבחן את הרצונות שלך , הדברים שאותם אתה מחפש בעבודה שאתה רוצה לעצמך, מה זה אומר להיות עצמאי בכלל , מה האפשרויות ואיך להתחיל . נשאר לך רק לעשות בחירה , החלטה , איך אתה רוצה להשיג את מה שאתה מבקש לעצמך ובאיזו מסגרת זה יכול לקרות. אחרי כל זה נשאר לקחת צעד קטן ..אבל גדול ... כהתחלה הייתי מציעה לך אם תבחר לקחת את זה , להכין רשימה ארוכה אפילו 50 מקצועות / תפקידים שהיית מעוניין לעסוק בהם , אפילו כאלה שלא נראים לך ריאליים לדוגמה אם בא לך להיות אסטרונאוט .. תוסיף:) אחרי שתסיים , תיקח יום יומיים ואז תחזור לרשימה ותנסה לצמצם אותה .ואז לבחון רשימה מצומצמת . דבר נוסף זה להכין רשימה של כל הדברים שחשוב לך שיהיו בעבודה כמו : עבודה עם אנשים ? עבודת משרד ? שטח ? וכיו"ב.. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות נוספות אורלי

idan178

New member
לtikrin

הי tikrin אתה יכול למצא עבודה/מקצוע שתהנה ותהייה מסופק? אגב להנות ולהיות מסופק שני דברים דומים ושונים שנייהם עוסקים במחשבה ורגשות חיוביים, שונים מפני שאחד אחד עובד לטווח קצר והשני לטווח ארוך, אחד בנוי על חשיבה ועשייה ומהשני, ניתן גם ללא עשייה וחשיבה. אם אתה יכול למצא באימון עבודה שתגרום לך לסיפוק - כן, מפני שסיפוק מגיע ממך ובאימון מתמקדים במה שעושה לך טוב, מאתגר אותך וכדומה, דרך תהליך מובנה, עם כלים מגוונים. אגב במידה ואתה מאמין שאפשר להנות ולהיות מסופק בעבודה, נשאר לך רק למצא מה, איך ,ולמה כי אתה כבר מאמין שאפשר להיות מסופק וזאת נקודת מוצא טובה שיהיה לך המון בהצלחה

למעלה