ב ח י ר ו ת !!!

דידי(בת

New member
ב ח י ר ו ת !!!

כמה עצוב... שאני, ועוד הרבה שכמותי, לא מוצאים במי לבחור... ההוא מבליג מדי, השני קיצוני מדי, השלישי תן לו רק כסא... אוף! ממש מדכא! ואינני פותחת בתשדירי תעמולה למפלגה כלשהי... ממש לא! <האמת? אולי הייתי עושה זאת רק שאין בעבור מי!!> אוקצור חברים.. המצב ביש! אז... מי יתן ותבוא עלינו יונת השלום ובפיה עלה של זית.. ``עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל ואימרו אמן!!`` א מ ן

אם את רוצה שלום ..

אז תצביעי במי שאת חושבת שיביא שלום הכי טוב . זה לא תלוי רק בנו , אבל אנחנו יכולים לעשות את השינוי ... :0)

אז מה עושים?

אפשר להמשיך להתלבט ואפשר גם לא להחליט אבל גם החלטה לא להחליט היא החלטה ואנחנו נצטרך לשאת באחריות מה שלא יהיה צריך לחשוב מה חשוב ולפי זה להחליט... מה אני מחליט? אני לא יודע, גם אני מואכזב ממה שקורה ואומר רק: די לנו ממלחמות הגנרלים, אנחנו רוצים ראש ממשלה באזרחי...

דידי צודקת...וגם אתה!

לפי דעתי,הבעיה היא בכך שאני לא מרגישה שאיי מישהו מהמועמדים אומר משהו.. מבטיח משהו..הבטחה קטנה?..אין הבטחה,אין רצון לבחור.. אין תחושה שמשהו ישתנה.. אין תחושה שכאשר בוחרים יש לנו השפעה.. התחושה היא שכל פתק שלא נשים-אין בידינו אפשרות לשנות. הנבחר..יעשה ככל העולה על רוחו ואנו נמשיך לשתוק לעוד שנתיים נוספות.. לאן הגענו?..איפה האידיאולוגיה,או לפחות מידת השפעה מעוטה שתהיה בידינו.. וזה עצוב וזה מייאש... ועם כל זאת חייבים לבחור,לחשוב על המועמד המתאים..איש איש ודעתו,ולהצביע! חייבים להצביע.. כל אחד למועמד שהוא ``הרע במיעוטו`` מבחינתו..וצר לי לאמר מילים אלו אבל כולנו כבר יודעים שאין מועמד מתאים. אני חסכתי מעצמי דבר אחד יחיד וחכם...לא צופה בתעמולת הבחירות!!! לא שומעת רדיו..שמה דיסק! את ההתנצחויות הקטנות והגדולות בין המועמדים לא מעוניינת לשמוע או לראות, זה מבייש אותי ומאכזב..לא רוצה להיות חלק מהלכלוך על המרקע או בשידור! ועדיין בוחרת מחר... תבחרו גם אתם..וצאו לטייל מחר עם המשפחה (בתקווה שיהיה יום נעים) שלכם, אלת האהבה.

ההתלבטות קשה

וקשה יותר להתלבט בין מועמד שהוא בבחינת הרע במיעוטו לבין הצבעת מחאה, כלומר פתק צהוב...

למעלה