ב ז י ו ן ! !

g i t t i t

New member
ב ז י ו ן ! !

קראתי את ההודעות על נושאי התברואה השונים ועל מצב הפחים והחתולים. יש משהו אחד שלא לקחתי בחשבון והוא התושבים. המקום: פח הזבל בשכונת הקראוונים. השעה: דקות ספורות לפני כניסת שבת. האירוע: תושב שמגיע לזרוק את הזבל לפני כניסת שבת. עם הרמת השקיות מהרכב נשמטה / נקרעה שקית אחת שהתפזרה ליד הפח. להפתעתי ותדהמתי - התושב נכנס לרכבו ונסע מהמקום (אני בתמימותי חשבתי שעוד יחזור לאסוף את השאריות.. אל תשארו במתח - זה לא קרה!!). מיד עטו על הערמה כעשרה חתולים, ועד היום, יום שני, שבאו לפנות את הזבל, נותרו במקום קופסאות שימורים, פלסטיקים ושאריות שונות. אני מקווה שלתושב היתה שבת שלום, שבת נקיה בביתו - כי באזור הפח לא היה נקי!! כולי תקווה שזהו אירוע חד פעמי. המשך שבוע טוב, גתית פלג

digikids

New member
הערה

כדאי תמיד להסתכל בצלחת שלך...

digikids

New member
המשך

אז אולי זה קרע לו והוא מיהר לסוע ו/או כל סיבה אחרת. אולי לא איכפת לו וזה נורא - אבל את לא יודעת את כל הפרטים אז מה הקטע סתם לבוא ולהאשים? קודם תבררי ותראי מה הסיבה האמיתית ואז רק תוכלי לכתוב על זה בפורום. אתם המבוגרים..

רותי777ח

New member
לא מסכימה

אני לא חושבת שקיימות "נסיבות" שמצדיקות מצב בו נופלת לך שקית אשפה ואתה לא חוזר למקום ומנסה לנקות אחריך. לא יכול באותו רגע, אז גם אחרי שעה ומסתבר שגם אחרי שלושה ימים עוד אפשר לנקות.

g i t t i t

New member
לדבר

אני מסכימה איתך, רק שעד שהגענו... הוא כבר נעלם!! כמו שאת מכירה אותי, הייתי אומרת את דעתי אם הייתי קרובה מספיק...

למעלה