ב=ו=ק=ר מ=ו=ש=ל=ם

ב=ו=ק=ר מ=ו=ש=ל=ם

הנה ... הגיע מה שחיכיתם לו כל כך... הסיקוררר שהפעםם יהיה נראה ליהכי מרגש והכי ארוך מכולם.. ואווו אני לא יוגעת מאיפה להתחיל.. שיווו זה ארוך... טובבבבב אז ככה אני אתחיל בזה.. שנסעתי עם חזרה שלי שקוראים לה גילת.. והיא לא מעריצה של מאיה אבל היא שומעת את השירים שלה וחושבת שהיא מוכשרת ויפה וכל זה.. וגילת יודעת לצייר מדהים.... ושלשום הייתי אצל הוהכנו ביחד למאיה פלקט מושלםםםם אבל ממששש.ש... כתבתי בגדול :למאיוש מזל טוב על כל הזכיות השנה באהבה ענקית מדיקלה.. וכתבתי לה עוד משו בקטן...ובאמצע גילת ואני ציירנו את מאיה .. התמונה שעל הדיסק ובצד את התמונ שלמאי המלאישה בוורוד ובמקום שנשאר סרקנו תמונות שליו של מאיה.. קיצור יצאא משו מטורףף כאילו אבל ממשש.... אז ככהההה אתמול כשהיתי בבצפר והייתי אמורה להתשחרר ב-10 ככה פתאום ב-9 וחצי מתקשרת אליי רונה(האחראית) ואומרת לי שהמנחה חולה ושהם לא יבואו לבית שלי ושעכשי ומנסים לראות אם בכלל אני אבוא לתל אביב כי המנחה חול הואני כולי בוכה ובלחץץ כי אמרתי לעצמי שלא הגיוני ששוב זה יתבטל אחרי שעשית פן והתארגנתי וכל זה.. בקיצורר תפסתי ביאוס ורק ב-11 היא מתקשרת אליי אחרי כמה פעמים שהצקתי לה והי אלא ידעת מה קורה אז היא התקשרה אליי ואמרה לישהם שולחים לי ולגילת מונית.. ושאנחנו כנראה הולכים לבית של מאיהה לפגוש אותה ואני כזה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה הייתי בשוק של החיים שלי התחיל לקפוץ ולהתחרפןןן....... הלב שלי נפלל ובכיתי קצת חח... זה היה נראה חלומי כזהההה. שיווו אני הייתי בשוקק... בקיצורר בער ב-12 הגיעה מונית רונה אמרה לי להביא איתי את הפלקט ואת התמונות שלי עם מאיההה ולהביא דפים שתחתום.. חח ואני כולי מאושרתת עד הגג.. קיצור נסענו וזה וכןן אני יודעת איפה מאיה גרה עכשיווו אפילו כתובת אבל אסור לי נראה לי לפרסם.. יש לה בניין מדהיםם ברמת אביב... זה הדבר היחידי שאני יכולה להגיד.. בקיצורר הגענוו.. ואני כבר חשבתי שמאיה שם אבל התברר שהמתוקונת חיכתה ליקצת ואז ראתה שמתעכבים אז בינתיים הלכה לאכול צהריים חחח ואז כשהגענו התחיל כל הקטע שלמהמצלמות שלא עזב אותנו לרגע... המנחה הרי הגיע בסוףף והתחיל לראין אותנו ולשאול אותנו שאלות וזה.. ואז אני כזה רואה את אחת המארגנות לוחשת למישו שמאיה הגיעה ח והמנחה חשב שלא ראיתי והמשיך לשאול שאלות ואני הסתובבתי אחורה ואמרתי "אני לא יכולה" והתחלתי לבכות והלב שלי דפקק ואז מאיה הגיעהה מתוקההההה ומושלמת כמו תמיד.. עם מכנס לבןן וכובע יפה שתואם לנעליים ומשקפיים.. וחולצה לבנהה היא הייתה נורא פשוט.. בקיצור רצתי אליה.. היא שאלה אותי מה שלומי אז אמרתי לה "עכשיו כשאת םה מצויין" ובכיתי וחיבקתי אותה איזה 2 דקותתת...אחר כך.. מאיה התקרבה וישבנו מחוץ לבית שלה.. והמנחה תחיל לראין אותה ואני רציתי לצלם אותה אז עמדתי מול אז היא עשתה לי עם היד כדי שאני אבוא לששבת לידה וחיבקה אותי כזה חח כפרה עליהה.. דיי היא מושלמתת .. אוקי אני עוצרת פה לכמה דקות ואני עפה להתקלחחח ואז משיכה הכל.. זאת רק ההתחלה ממש הקמצוץ הקטן של מה שהיה אתמול יש המשךךך תישארו פה.. =)

אביבוש7

New member
מושמוש אני מתה עליייךךך../images/Emo23.gif

יאללההה תחזרי עם המשך לא יפה לעצור ככה באמצע!

הדרוס

New member
יווווו כפרה עלייך!! מותק....

ממש שמחה בשבילך..... מחכה להמשך.....חחחח

חחחחחחחח חזרתי

ושכחתי להגיד שכשראיינו אותי לפני שמאיה הגיעה את שאלו אותי על איך שאני מתעדכנת מהמידע על מאיה או משו כזה ואמרתי שאני נמצאת בפורום הכי שווה בארץץ הפורום של מאיה בטפוז חולים עליה שם ושמאי הלפעמים נכנסת לשם וזההה קיצור שיבחתי את הפורום ... =) אוקיי ועכשיו אני אמשיך אחרי שמאיה חיבקה אותי וזה אז הראתי להאת הפלקטט ומאיה היית הבשוקקקקקקקק כמה שזה יפהה.ה.. היא קראה לרוברטו .. והיא קוראת לו רוברט.. חח שיבוא לראות את זה.. ולקח לו זמן להגיע.. בקיצוררר היא אמרה כזה למנחה "אתה יודע כמה מתנות של היש ליבבית?" חח ואז היא התחיל לספר לועל כל המתנו שתהבאתי להה חח והיא זכרה אתכולן... ואני כזה בשוק.. חחחח אחר כך.. הוא שאל אותה אם עוד אנשים מביאיןם לה מתנות וזה אז היא אמרה שכן אבל אף אחד לא מביא כמוני.. חחח.. ואזזז הראתי לה את התמנות שלי ושלה ואת האלבומי תמונות שיש לי שלה.. והיא רצתה את התמונות חח אז אמרתי לה כזה בצחוק שלאא.. חח התמונות שט היו יפות היא רצתה תמונה שלי ושלה אבל אמרתי לה שהתמונה סרוקה על הפלקט.. חח הויא מזה אהבה את התמונה .. בקיצורררר אחר כך רוברט הגיע חחח.. והיא התלהבה רצה אליו והראתה לו כמה שזה יפהה... ואז אמרתי לה שצילמנו במצלמה הדיגיטלית של גילת את החדר שלי כדי שתראה אותו אז היא התלהבה נורא ורצתה לראות אז הראנו לה והיא הייתה בשוק היא התחיל לצעוק מרוב התלהבות היא עושה כז הלרוברטו: "תראההההה יווו איך כל החדר שלה עם פוסטרים שלי" חח והיא התלהבה והסברתי לה מזה כל דבר בחדר.. נגיד הפוסטר שהיא חתמה לי עליו והסברתי לההכל.. חח והיא התלהבה והראתה גם את זה לרוברט ואז נרגעה קצת ובאה אליי נתנהל י נשיק הוחיבוק ואמרה לי :"תודה מתוקההה.. זה מרגש ככה שחדר שלך ככה".. חח ואני כזה אההההההההההההההההההההה... בקיצורר אחר כך רייאנו אות הומנחה הזה כל הזמן ננסה לקטול אותה ולעצבן אותה בכוונה כזה..והיא מרוקאית והיא עונה לו חבל"ז... חח אחר כךך חשבתי שזה נגמר או משו ושאנחנו נצטרך לפגוש אותה רק בהופע הבערב.. ולא הם עשו לי הפתעה... מאיה אמרה לי שהם ממהרים ועכשי הולכים לבלאנס.. ואני כזה.. מז הבלאנס?? אז היא אמרה בדיקת קול. ואני כזה.. מזאת אומרת אנחנו!?? אז היא אמרה לי"את באה איתי.." ואני כזה... מה?!~?!?!?!!??!?!?! חחחחחח והייתי בשוק ובכיתי חחח וגם לפני זהה בבהתחלה שהיא הגיעהההה לא הפסקתי לבכות. והיא כזה"איזה חמודה היא.. חחח" והיא אמרהלי :"דיי תפסיקי ליבכות.." וכזה צחקה איתי.. חח מקסימההההההה!! בקיצור אני הייתי בשוק מההפתעה של הבלאנס הזה.. אז את מאיה לקחו באוטו אחר כי רצו לראיין אותהואת רוברטו באוטו ואני נסעתי באוטו אחר.. בקיצור לפני שנסענו אז אמרתי למאיה שאני אתגעגע אליה בנסיעה... חח ומסרתי לה נשיקות והיא החזירה לי... בקיצור נסענו וכשהגענו נכנסו עם המכוניות מאחורי הקלעים.. והגענו כאילו לחזרותת.. אז שוב צילמתי את מאיה היא עשתה ליכמה פוזו תוזה.. ואז פתאום כשהגענו אני רואה את פנינה רוזנבלום מגיע העם האוטו שלה חח פאקינג אוטו חחחח כנראה שיוצאת לה תוכנית בערוץ אי והיא רצתה לבוא לחזרות של מאיה כדי לשיר איתה ה"לב" בתוכניצת שלה.. קיצור מאיה עושה בדיקת קולל ושרה איזה 3 שירים.. ורוקדת כמו מתוקה ואנחנו עודדנו אותהה... ולא הפרענו לי כי היא דיי בעבודה .. אבל היינו לידה כל הזמן... בקיצור פנינההה עלתה איתה לבמה ושרה איתה הכב והיה מזה מצחיק יש ליפול תמונות מהקטע הזה כי מאיוש צחקה כל הזמן חח הן שרו ביחד... ואזזז מאיוש הייתה צריכה ללכת לעשות אעוד בלאנס במקום אחר.. ואז ללכת להתארגן להופעה בערב.. בקיצור נפרדנו ממנהה ועד אז הייתי עם כל ההפקה שדאגה לנו וכל זה.. והייתי עם המאפרת שאיפרה את מאהי ב"לתת" בקליפפ חח אז היא איפרה אותי עם אותן מברשות חח הקטע הז המצולם חח והתחברנו שם עם ולם והיה מז המצחיק אבל מה שהיה כיף זה שכל הזמן המצלמות רצו אחרינו גם בחזרות כשעמדנו ושרנו את השירים של מאיה חבזרו תאז צילמו אותנו וגם אחר כך ראיינו אותנו בזמן שמאיה לא הייתהתה וזה בקיצור ב-8 מאהי הגיעה.. כשההופעה אמורה להתחיל ברבע ל-10.. אבל הקטע האו שכנרא המאיוש לא הייתה בסדר והיא רצתה פרטיו תאז עשיתי לה שלום והיא נרא להיבכת הוהלכה אחורה לוישבה שם שעה היא שכבה כזה.. נחה.. היא רצתה פרטיות נראה לישזה היה רגע של משבר וכל השעה הזאת אני היתי מבואסת בגלל מאיהה כאב לי נורא... חכו יש המשךך

בקיצור אחר כך..

מאיה קמה ויבשה מאחור הוהאוטו חשוךך והיא ישבה וחשבה והיא חשבה גם שאנחנו ולא רואים אותה חח אז אני וחברה של יעמדו מול האוטו ועשינו את עצמינו כאילו אנחנו לא רואות אותהחח והיא כזה הסתכלה עלינוו וראתה שנאי מבואסתת וכזה רקדתי לגילת את הריקוד שלמאיה ומאיה הסתכלהה וכזה חשבתי שזה אולי ירגיע אותה לראות כמה אני אוהבת אותה ושתתעוד.. בקיצורר בסוף הבנתי שאולי זה עזר.. אחר כך תבינו למה. אוקי אחר כך מאיוש יצאה מהאוטו וישר הלכ המאחורי הבמה.. ומה שהיה טוב פה זה שאני יכולתי ללכת אית הלכל מקום היה מותר לי ללכת אחריה בלי שיעצרו בעדי... והלכתי אחרי ואהה.. שמו לי כז המיקרופון כזה בגב ושמגיע עז מתחת לצוואר חח זה מגניב כמו בתוכנית טלוזהושוב מצלמות אחרינו וכל זה.. אז מאיה אמרה שלום לרקדנים של הולקחה איתה את הרקדנית המתולתלת שהיא אוהבת אית הלשירותים ודיברה איתה כי מאיה בכל זאת נדברה וכל זה אאה ובאוטו לפני שמאיה יצאה היא התרקדמה קצת קדימה ורוברטו נכנס לאוטוב לדבר איתה והיא התאפרה חח היא מאפרת את עצמה כנרא הלפני הופעות כאלו..ורוברטו חייך אליי כזה ומאיה הסתכלה עעליי וחייכה... אוקיי בקיצוררר אחרי שמאיה יצאה משירותים עם המתולתלת.. אז הייתי אמורה שהיא תחתום לי ופתאום אייל הגיע ואמר שהיא צריכה עוד שנייה לעלות לבמ הואני התבאסתי שהיא לא חתמה לי בכלה יום הזה בקיצור היא התקדמה קצת לכייון הבמה ואז עשתה כמה צעדים אחורה באה אלי נתנה לינשיקה ועלתה לבמה חחח היא היתה מדהימה היא ריגשה אותי כי אני לא קראתי להאומ שו פשוט עמדתי שם והסתכלתי והיא הלכה קדימה ואז חזרה אחורה אליי נתנהלי נשיקה ועלתה... חח מדהימהה היא באמת אוהבת אותי אני לא יודעת איך להסביר.. אבל זה היה משו מיוחדדד.. ונראה לי שזה גם שהיא ראתה איך התבאסתי בגללה ואיך עמדתי מחוץ לאוטו ורקדתי כזה.. וכל זה זה נראה לישזה עזר אתם צריכים להיות שם כדי להבין למה אני אומרת את זה בקיצור מאיוש עלתה לבמה מדהימה מתמידדד היא הייתה יפהה עם קוקו הפעם.. ושרה 5 שירים נראהלי.. אתם כבר מכירים את הסדר... וראו שהיא הייתה עצובה כי בשירים העצובים היא עצמה עיניים והיית שקועה נורא בשיר.. אני מבינה את עצמי עזבוו חח .. קיצור בזמן ההופעה היינו כמובן שורה ראשונה באמצע ומאיה חייכה אליי ושרהה.. ואחר כך הבאנו לה את הפלקט כ שמרנו אותו להופעה לא נתנו לה אותו בבוקר.. אזזז באמצע הופעה היא עצרה הכל כמו תמד.. חח הרימה ה פלקט ואמרה :"אני חייבת להראת לכם, זאת ילדה שהגיעה לכאן במיוחד בחיפה.. תראו איזה חמודה" ואז צילמנו אותה עם הפלקט ביד.. חח גם בבוקר בצטלמנו אית העם פלקט.. אבל עכשיו שוב על הבמה.. ואחר כך.. היא אמרה לי"תודה רבה" ואמרתי לה אין על מה ושאני אוהבת אותה והיא אמרהלי שאני אשמור את לה את הפלקט בהופעהה אז היא המשיכה לשיר ואחר כך כזה הושיטה לי יד והחזיקה ליאת הידדד חבל על הזמן מתוקה ושוב כל ההופע ההמצלמות מצלמות את מאיה ואותי חחחח אני מתה כזה לחכות שזה ישודר.. חחח ואחר כךך נגמרה ההופע הולי היה הרי מותר ללכת למאיה אז הלכתי אליה והצטלמתי איתה שוב וכל פעם שהצטלמתי איתה היא כזה רצתה שזה יהיה מיוחד.. ונישקה אותי כזה בלחי חחח מדהימהה חבל על הזמן.. חחח ואז גם חברה שליהצטלמה איתיהוביקשתי ממאיה שתחייך אליי וצילמתי אותה.. ואז היא עלתה לאוטו ושוב הלכתי אליהה והיא חתמה לי וכמובן זכרה אתהשם שלי.. היא חתמה ליעל התמונה החדשה שלי ושלה והתמונה מוגדלת אז חיבקתי את מאיה אחרי שהצטלמתי איתה גם ואמרתי לה תודה רבה על הום המושלם הזה ושהיא עשתה אותיי מאושרת אז היא אמרה לי שההיא יודעת ואמרה ליתודה... והיא הייתה כזאת מתוקה ואז באוטו כשהיא חתמה ליעל התמונה אז אמרתי לה שתיכנס לםפורום למה מטורפים עליה שם אז היא עשתה לי עם הראש כן כאילו.. אני מקווה שבאמת יהיה לה זמן.. אחר כך.. המשכתי לדבר איתה ושוב אמרתי לה תודה וזה.. ואז שאלת יאותה אם היא בסדר.. אז היא אמרה ליכן למה אז אמרתי לה שהיא נראתה ליעצובה ושאני נורא התבאסתי כשראיתי אותה ככה.. והיא אמרהלי מה פתאום..ושהכל בסדר.. חח קיצוררר פהננגמר היום המושלם הזה מאיוש נסעה באוטו אמרתי לה ביי אחרוןן ושלחתי לה נשיקה.. והיא נסעה להופע הסגורה עם עידן רייכל או משו.. וזהוווו... נגמררר היה כל כך כיףף זה היה היום המאושר בחיי אני בחיים לא אשכח את זה ועוד לחשוב שהכל מצולםםםםםם יווווו איזה אושר יקח לזה זמן עד שזה ישודר.. אבלל אני מתה כזה שזה יקרה.. בקיצוררררררררר אין לי מילים מאיוש היא בן אדם מדהיםםםםםם אני אוהבת אותה כל כך והיא אותי.. היא כל הזמ ןאמרה ליאת זה.. היא מדהימה.ה.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מילים באמת..!!! אני מאושרתתת זאת באמת שנה טובה עכשיוחחח וגם שכחתי להגיש הרקדן שלה.. זה שששר איתה זה רק בינינו אז כשמאיה הלכה לשירותים עם הרקדנית הוא בא ודיבר איתי כי הוא מכיר אותי ממה שמאיה מספרתלו עליי כנרא החח והוא שאל אותי מה שלומי אז סיפרתי לו שכל היום הייתי עם מאיה וזה חח הוא חמוד וגם אייל זכר אותי שאלתי אותו כזה אתה זוכר אותי? והוא בהתחלה עשה לוואני כזה אני עליתי עם מא הלבמה בל המפרץ ואז הוא עש הליכזה. אה.. נכון דיקלה.. חח וא זכול םזיהו אותי ורוברטו כל הזמן חייך אליי והיה חמוד נורא..!!!!! וזהווווווווווווו היה מושלם אנשיםםםםםםםםם אין מלים היו םאני אשים את התמונות מהמצלמה הדיגיטלית של חברה לי אני רק מחכה שהיא תתעורר ואבשבוע הבא אני שמה את התמונות שליי.........!!!!!!!!!!!1

אביבוש7

New member
אין לי מילים, פשוט מדהים!

אני מאושרת בשבילך שנהנת! ושפגשת אותה, יאווו מושמוש אני חולה עלייך מאמי!

וזהווו רק רציתי להגיד

תודה רבהההה רבה רבה.. לכולכםם על התמיכה והאהבה הלוואי ומאיהה תיכנס לפה שוב ותכיר אותכם איכשו ותראה כמה שאת םמדהימים באמת... את תומכים ואוהבים וזה כיף תודדה רבה.. מתה עליכםם !!!! אחד אחד.. =) צום קל וגמר חתימה טובה לכולם!!!!!! מאיושששששששששששש אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תודה רבה על היום המושלם הזה ששעשית לי אתמול זאת הייתה חוויה שלעולם אני אל אשכחח.. אני בחיים לא ארצה שזה יגמרץ. אוהבת אותךךךךךךךך המון...... וכיף לדעת שגם את אותי ושעכשיו הפלקט של יתלוי לך בחדר!!!!!!!!11 אוהבת אותך מאיושששששששששששששש מואהההההההה ענקקית ממני

מדהיםםםםםםםםםם

כמה דברים עברת ביום אחד איתה !!! אין לך מושג כמה אני מקנא בך .. שמח שניהנת .. שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל הפורום !!

Hen m

New member
אני פשוט עם הפה פעור..

היא כל כך מקסימה! וגם את! וואיי! 0 0 > O

ואו איזה סיכום עשית../images/Emo132.gif

אפילו אותי את הצלחת לרגש כמה שאתה חולה עליה זה מפחיד
ואני באמת כל כך שמחה בשבילך שהגשמת את החלום הזה
זה הגיע לך

k a b o o k

New member
כל כך ריגשת אותי../images/Emo7.gif

אין לי מילים לתאר את ההרגשה שעברה בי שקראתי, ואין לי מילים לומר לך תגובה.. כי כל תגובה שאני אגיב, לא תשקף את מה שאני מרגיש
אין לי מילים לתאר עד כמה את ומאיה מדהימותתת
, כל כך ריגשת אותי שקראתי הכול.. זה היה יום מושלם
, אני בטוח
.. ואוו
, אחרי שקראתי אני מרגיש כאילו הייתי בתוך זה
תני לי להירגע
, ואחרי זה אני אכתוב תגובה..

הדרוס

New member
איזה כיף לך מאמי....

גם אותי מאוד ריגשת.....אני כבר מחכה לראות את השידור... אגב, מי צלים אותך ואיפה זה יפורסם?

=)

זה ישודר בערוץ 22 בינואר כנראה.. זאת תוכנית טלויזיה חדשה שתצא בינואר אבל תאריך אני עדיין לא יודעתת לוקח זמן עד שעורכים את הכל.. תאמיניל ישאני מחהכ לזה יותר ממך חחח ... פגישה שלי ושל מאיה מוסרטתת חחח זה חלומי!! =)

הדרוס

New member
חח.....אני בטוחה

אז אם יודיעו לך משהו או מתי שזה ישודר כאילו משהו כזה תוכלי להגיד?? כי אני מתה כבר לראות.......

אני עדיין בהלםםםם

יוווווווווו איזה כיף לך אני לא חשבתי שתלכי אליה לביתתתת אני רואה שנהנת מאמי וזה מגיע לך אחרי כל המאמציםםםםם אני מאושרתתת בשבילךךךךךך עד לא יודעת כמההההההה אני חולה עלייךךךךךךך הכי הכי הכי שבעולםםםםם תמשיכי ליהנות נשמה כל החייםם... חולה עלייךךךךך

Jחחח איזה מתוקים אתם

תודה תודה תודה תודה תודה תודה..!!! ואני אעדכן אותכם בתאריך השידוררררר אל תדאגוו ליאתי , אביבוש ויניבב אני חולה עליכםםם !!!!!!

דיקלההההההההההה

איזה כייף לךךךךךך חולה עליך כפרה את ילדה מדהימה.. וגם מאיה כ-מ-ו-ב-ן יוווווווו אני מרגישה כאילו שהייתי איתך.. זה ממש מרגשש הלוואי ויום אחד גם אני יזכה לזההה אלוהיםםםם איזה חלוםםםםםםםם אני מאמינה שגם מאיה נהנתה מאוד מהיום הזה.. ושנהנתה לדעת עד כמה אוהבים אותה.. אבל לא הבנתי למה ניסו לקטול אותה כל רגע... איזה מגעיליםםםםם אוףףףףףףףףף

קראתי את זה כבר 3 פעמים

איזה התרגשות באלוהים.. דיקלה אני פשוט מתרגשת.. אני קוראת את זה כבר פעם שלישית.. ויש לי דמעות בעיניים.. איך שגם אני רוצה את זה.. אין לי מילים לתאר את זה..

למעלה