ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

chuchi46

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

בית הספר צריך להישרף חופש הגיע סיימתי בית ספר רשמית לפני יומיים, עוד לפני 3 בגרויות, אבל המסגרת כבר התפרקה. חופש הגיע. נכון לעכשיו עד לאפריל. כנראה שאם מחכים מספיק לא צריך למוטט את המסגרת (או לשרוף אותה) בשביל קצת חופש, כנראה שאם מחכים מספיק היא תתמוטט לבד. לכל בוגרי י"ב הטריים שבינכם- בהצלחה!

pilpelmemule

New member
../images/Emo45.gifחחחחחחחחחחח

אל תגזימי לא צריך לשרוף אותו.. מספיק לי שסיימתי חחח ותכלס אני ממש אתגעגע ..בטח אני גם אעשה אידיאליזציה ואזכור רק את הדברים הטובים! הימים הכיפיים, השיעורים החופשיים על הדשא, הנגינה עם ההרכבים וההופעות, החברים, הרגעים המצחיקים, המורים שאהבתי, השיעורים ההזויים שהיו לפעמים (קורה שגם מורים מתחרפנים).. וכו'.. המסגרת.. שתכלס כמה שזה מעצבן להיות במסגרת.. כל כך התרגלנו לזה.. ועכשיו נהיה חסרי מסגרת עד שנתגייס ונהיה עם יותר מידי מסגרת!! אבל מצד שני כמובן שדי!! פשוט די!! נמאס~! כמה אפשר עם כל הלחץ של המבחנים?! לקום מוקדם! להיות בלחץ!! להיות מוטרד מכל מיני שטויות של בצפר.. להגיש כל מיני עבודות חופרות כאלה שתמיד מגישים שנה אחרי מועד ההגשה הראשון!!.. פשוט די! אנחנו כבר 12 שנים מתפללים לרגע הזה! חחחח וסוףסוף הוא הגיע! מי יודע אם הייתי עומדת בעוד שנה...!! מיציתי! אני אוהבת התחלות חדשות!! אפילו קצת בא לי להתגייס כבר....! להכיר אנשים ולעשות שמח (עד כמה שאפשר בתנאי צבא).. אבל לא סתם אומרים שהחברים מהצבא זה משהו מיוחד.. בטוח יש בזה משהו.. (גם עם החברים מהתיכון כמובן שומרים על קשר אבל זה לא סותר[= ).. ובא לי להנותתת!!! חחחחח זהו סוף סוף חופש חופש חופפפששש..!!! כן את צודקת.. הגענו לרגע המיוחל .. אגב גם אני מתגייסת באפריל מתי את?? וב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!

למעלה