ב"גיא פינס"

Luthien

New member
מה? מה? מה?

את בטוחה?????. זה לא הגיוני!!!! הוא לא יכול לעשות לי את זה!!!!!! גררררר....)))))))))))):

LillipooT

New member
גם אני שמעתי על זה!!

חברה שלי אמרה לי היום.... אבל עם מי?!

רינת4

New member
כן, כן בננות...

זה נכון. עוד אחד מהטובים מתחמק לנו בין הידיים... זאת איזו שחקנית, לא זוכרת איפה הוא אמר שהיא משחקת. תגידו-מה אתן עושות ערות??? עוד לא הלכתן לישון? הייתי בטוחה שאין פה אך אחת.

Luthien

New member
בללללעעע

אני לא עושה כלום...לפני רגע פירסמתי בפורום אחד אמריקאי של דוסון אם הם זוכרים מאיפה הציטוט המדובר מלמטה......זה מטריד אותי כל היום....בלללללעעעעעעע חוץ מזה...שומדבר, אנחנו סתם חיות לילה ((:) אוף......הוא מתחתן!!!!! גרררררררררררררר

רינת4

New member
מה זאת אומרת?

אלו מילים של אחד השירים מהפסקול של דוסון...

Luthien

New member
חחחחח....לא זה

אני מדברת על ציטוט אחד שכנראה ג´ואי אמרה שאין לנו מושג מאיפה הוא וזה מציק לי כל היום...בעעעעע "in the end of the day, we all..." אין לי מושג מאיפה זה......אנשים! עזרה!!!!!!!

1Shir

New member
אין לסדרה אתר תסריטים שאפשר לעשות

בו search ולמצוא את הציטוט?! *לטל ולאוסנת - סיבכתי אתכן, הא?
*

Luthien

New member
שמתם לב שכולם תפוסים????!!!

ג´יימס וקר הודיעו על זה שהם מתחתנים לפני חצי שנה בערך, ועכשיו, גם ג´וש!! איזה קקי!!! אין לנו שחקני דוסון קריק פנויים (חוץ מצ´אד, אבל הוא לא נחשב...הוא לא קבוע......ואני גם לא מתה עליו *מקווה שלא תהרגו אותי* *מקווה שלא תהרגו אותי*) (((:)

../images/Emo105.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא!! מה פתאום?!!!! מתי זה היה?? באייזה גיא פינס??? זה שיהיה שידור חוזר ביום א???? אני מתה!! רשמית מתאבדת!!! (אה..רגע ואז אני לא אראה את הפרקים על העונה והעונה ה6 אז אני אשמור את ההתאבדות לסיום העונה השישית) אבל ברצינות.......מה?? איך הוא יכול לעשות לי את זה???

LillipooT

New member
../images/Emo12.gif

לא יפה ככה לדבר. תאחלו להם מזל טוב אנשים ! שיהיו מאושריםםם

למעלה