זה נכון. עוד אחד מהטובים מתחמק לנו בין הידיים... זאת איזו שחקנית, לא זוכרת איפה הוא אמר שהיא משחקת. תגידו-מה אתן עושות ערות??? עוד לא הלכתן לישון? הייתי בטוחה שאין פה אך אחת.
אני לא עושה כלום...לפני רגע פירסמתי בפורום אחד אמריקאי של דוסון אם הם זוכרים מאיפה הציטוט המדובר מלמטה......זה מטריד אותי כל היום....בלללללעעעעעעע חוץ מזה...שומדבר, אנחנו סתם חיות לילה (( אוף......הוא מתחתן!!!!! גרררררררררררררר
אני מדברת על ציטוט אחד שכנראה ג´ואי אמרה שאין לנו מושג מאיפה הוא וזה מציק לי כל היום...בעעעעע "in the end of the day, we all..." אין לי מושג מאיפה זה......אנשים! עזרה!!!!!!!
ג´יימס וקר הודיעו על זה שהם מתחתנים לפני חצי שנה בערך, ועכשיו, גם ג´וש!! איזה קקי!!! אין לנו שחקני דוסון קריק פנויים (חוץ מצ´אד, אבל הוא לא נחשב...הוא לא קבוע......ואני גם לא מתה עליו *מקווה שלא תהרגו אותי* *מקווה שלא תהרגו אותי*) (((
לא!! מה פתאום?!!!! מתי זה היה?? באייזה גיא פינס??? זה שיהיה שידור חוזר ביום א???? אני מתה!! רשמית מתאבדת!!! (אה..רגע ואז אני לא אראה את הפרקים על העונה והעונה ה6 אז אני אשמור את ההתאבדות לסיום העונה השישית) אבל ברצינות.......מה?? איך הוא יכול לעשות לי את זה???