בת 46עם בן 31

Debushka46

New member
בת 46עם בן 31

ממש בא לי לשכה עם בחור שאני מכירה..השאלה היא פשוט להגיד לו או לחכות להזמנה.ואם כן להגיד איך להגיב במקרה של דחיה?

איך להגיב? להתבאס קצת באופן טבעי ולהמשיך הלאה

אם לא תעזי בטח לא תצליחי, החיים מורכבים מהרבה ניסיונות שבחלק מהם, באופן טבעי מקבלים גם לא.
ותנסי, יכול להיות שהוא חושב שאין סיכוי לאור פערי הגילאים וההכרות בניכם, אז אם את תזמי יהיה הרבה יותר קל לקדם את הסיטואציה.

מכיוון שטרם הוכח חד משמעית

שחיים יותר מפעם אחת.
נסי לתחיל איתו ואם תהיה דחיה, אז מה? לא נעים מתגברים וממשיכים הלאה

תתחילי איתו בצורה לא לגמרי בוטה, צרי הזדמנות...

אני מקווה שהוא יבין שאת בעניין, ואם הוא מעוניין הוא יעשה את הצעד הראשון.
&nbsp
אם הוא לא בעניין לא יהיה סירוב.
&nbsp
אם חסרים לך רעיונות איך לעשות זאת נעזור לך בכיף.

Sharoman

New member

אם את לא בטוחה בכוונות שלו הכי מומלץ יהיה ליצור מצב אינטימי שבו אתם לבד במקום שבו לכל הפחות תוכלו לדבר בפרטיות.
בית קפה, פארק שקט או אפילו סתם ספסלמבודד ליד הבית שלך יתאימו.
כמובן שאם הוא כבר ביקר בבית שלך בעבר תוכלי תמיד להזמין אותו לחזור לערב סרט או כל דבר בסגנון, אבל פה עדיף להיות בטוחה שהוא יהיה מעוניין.
אם היחסים ביניכם טובים ואת רואה שהוא נהנה לבלות איתך זמן ושניכם פנויים אין סיבה לא לנסות כי באמת שאין לך מה להפסיד, רק להרוויח :)
שיהיה בהצלחה!

hairylover

New member
זה ממש פשוט

רק צריך להראות לי משולש שעיר ואני יודע שיש עניין
סתאם סתאם , לא קרה לי , אני מפנטז ברבים

seymore butts

New member
באופן אישי במקומו הייתי מעדיף שמישהי תפנה אליי וזהו

וזה לא היה מוריד מערכה בעיניי. אבל כנראה שלא כל הגברים כאלו, ישנם גברים שיוזמה מצדה של האישה היא בגדר דבר שלא יעלה על הדעת לפחות לקשר רציני.
אבל מדברייך נשמע שזה לא שאת מחפשת איתו קשר רציני אלא סקס בלבד, כך שאני לא מאמין שהוא לא ירצה סקס איתך רק בגלל שאת היוזמת.

תהיי מוכנה לאפשרות שהוא לא יהיה מעונין. זו דריכה רצינית על האגו כשאישה מסרבת לגבר ועל אחת כמה וכמה כשגבר שמצפים ממנו שתמיד ישמח להזדמנות לסקס מסרב לאישה. אז תהיי בטוחה שיש לך את הכוחות הנפשיים לעמוד באפשרות הזו. תגובה אפשרית מצדך לסירוב לדעתי היא משהו כמו "ההפסד כולו שלך".

רוב הגברים שאני מכיר חולמים שנשים יתחילו איתם

איך להתמודד?
האגן דאז.
או שתתקשרי אלי לניחומים.

למעלה