בת 35 ו... שוקלת תרומה

Goldy77

New member
בת 35 ו... שוקלת תרומה

אז אנחנו כבר שנה וחצי בהזרעות, מעוניינת לעשות IVF אבל ברגע האמת אין לי ביציות ונואשתי מהניסיונות. הריון ראשון טבעי והילד השני ממאן להגיע.
אשמח לשמוע ממישהי שעברה תהליך כזה: מה היית עושה אחרת? האם התחושה לילד היא שונה? האם מרגישה שאת מגדלת בבטן ילד שלא שלך? האם האהבה היא אותה אהבה? איפה במהלך החיים בעצם נתקלים בעובדה שהוא מתרומה? האם הסביבה יודעת?
ממש צריכה עזרה, נואשתי מנסיונות הסרק הרבים ):

ברוכה הבאה

יש כאן נשים גם במצבך,מניחה שהן יענו לך
לפני מעבר לתרומה בגילך אני חושבת שאת צריכה לבדוק איזה פרוטוקולים קיבלת שלא הניבו ביציות, האם נעשה נסיון עם פרוטוקולים אחרים, מה הנתונים (למשל FSH, AMH, בדיקת AFC לניבוי הזקיקים הקטנים הפוטנציאלים בתחילת מחזור ), האם נעשה נסיון IVF על בסיס טבעי והאם היית ביעוץ אצל אחד המומחים המובילים
לגבי התחושה לגבי הבת שלי, יש לי בת יחידה מתרומה, מאז ומתמיד הרגישה והיתה שלי. התהליך לפני התרומה ובמהלך ההריון היה לא פשוט, המעבר לתרומה היה לי מאוד לא פשוט והצליח רבות בזכות הפסיכולוגית שלי. אצלי הסביבה יודעת אבל זה לא פרט מידע שאני מנדבת היא היום אוטוטו בת 3
בהצלחה
איילת

לי יש גם וגם

אוהבת את שניהם אהבת נפש. אין הבדל בכלל בעוצמות הרגש, החיבור, הקשר. באופן כללי, לא יכולה לחשוב שהייתי מסוגלת בכלל לאהוב יותר ילד/ה מביצית שלי.
עם זאת, לא יכולה לומר שזה בכלל לא חלק מהמחשבות שלי ובכלל לא משפיע על החיים. אבל מחשבות ותהיות הם חלק מהחיים מבחינתי והיו כאלה (גם אם לא בדיוק זהות) אם היו לי רק ילדים מביציות שלי. אם תרצי את מוזמנית לכתוב לי מה מטריד אותך ואנסה לפרט יותר.
ומצטרפת להמלצה של איילת לבחון קודם את האפשרות לטיפולים רגילים אצל אחד המומחים בתחום.
בהצלחה!

Goldy77

New member
תודה לשתיכן, כל מידע כזה הוא אוויר לנשימה

במשך קצת יותר משנה עשיתי הזרעות ע''ב טבעי ועכשיו כשפנינו מועדות ל-IVF בשני הסבבים שניסינו לא היו לי ביציות בכלל ): אני מטופלת אצל אחד המומחים בתחום ואני קצת אובד עצות.. גם הוא אומר שמפאת גילי הצעיר כדאי לי להמשיך לנסות אבל בינתיים הילדה שלי אוטוטו בת 5 והיא גדלה לבד, זה מעציב אותי מאוד. לכולם סביבי יש שניים ושלישי בדרך ואני חושבת אם לא לגאול את עצמי מהניסיונות, הכשלונות, העצב הענקי, הייאוש והתסכול וללכת לתרומה, אבל משהו בי לא שלם עם זה ומקשה עליי לעשות את המהלך.
אמרתן שעדיין יש לכן מחשבות על הענין שילדיכן מתרומה. אילו מחשבות? מה מטריד אתכן אם בכלל?
תודה לכן, סוף סוף יש לי מישהו לשתף בזה. חיבוק

יש הבדלים גדולים בין גדולים בתחום ממליצה להכנס לפורום פוריות כאן בתפוז וגם להתייעץ. איילת

Goldy77

New member
דר' איתי בר חוה

אחרי ששוחחתי עם מספר רופאים שהמליצו לי ללכת לתרומה ישר, איתי היחיד אמר שיש לי סיכוי להיקלט מביציות שלי וששווה לי לנסות. אני יודעת שהוא מהמובילים בתחום אבל עדיין אין הריון :(
יש לך מישהו אחר שהיית ממליצה מניסיונך?

לא....אולי פרופ זיידמן ובכל זאת הייתי מנהלת איתו את השיחה הזאת. איילת

למעלה