בת 32 מחר

יעלה31

New member
בת 32 מחר

אני בת 32 מחר ולא האמנתי שמחר אהיה בת 32 בלי ילד או לא בסוף הריון או לא בהריון בכלל אחרי שתי הפלות, טיפולים, אחרי שנה קשה עם כל כך הרבה בכי יום הולדת שכל הזמן פחדתי להגיע אליו במצב הזה ומחר אני שם בת 32. תודה שהקשבתן.

neta2

New member
מז-טוב לך יעלה../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך שבשנה הזאת יהיה לך הריון מקסים ועגול, שבסופו תינוק בריא וחייכן
הרבה טוב יומולדת שמח.

שני10

New member
במלאת לך ל"ב שנים

מאחלת שהשנה הלב יתרחב משמחה עם הולדת תינוקך. מזל טוב!

יעל301

New member
מאחלת לך המון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מקווה שהשנה הקרובה תביא איתה את שאת כל כך מצפה.. מכאן שולחת לך
ענק ומאחלת לך שכל שתרצי לו יהי

סנונית 1

New member
מזל טוב יעלה ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

מי יתן שהשנה תהייה לך טובה יותר ותסמל רק את תחילתן של שנים רבות וטובות. מי יתן שהשנה.... עוד החודש תהייה בהריון בריא וארוך ובעוד כמה חודשים תסתובבי עם בטן עגולה וגאה. מי יתן ויהיה לך רק טוב.

מם 1971

New member
מזל טוב

אנחנו באותו הגיל אם כי אני מקדימה אותך בחודש. אני יודעת את האכזבה של להגיע ליום הולדת ללא פרי בטן... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושהשנה הזאת כל חלומותיך יתגשמו ובעיקר שתזכי לחבוק בזרועותיך את פרי אהבתך. יום הולדת שמח

לי מ ו ר

New member
מזל טוב

אין ספק שכל יום הולדת מחדד לנו את האין. וכל יום הולדת מעמיד אותנו במצב שבו אנחנו מבטיחים לעצמנו שעד היום הולדת הבא, לפחות נהייה בהריון. אז מאחלת לך מכל ליבי שביום הולדתך הבא ביתך יהיה מלא בשמחת ילדים (בבית, בבטן, או אפילו בחדר לידה).

רועיבת

New member
מאחלת לך שהשנה החדשה

הנפתחת תהיה שונה מקודמותיה, ותהיה בסימן מזל טוב. עד מאה כעשרים והריון בקרוב

נועם@בת

New member
יומולדת שמח לך יעלה ../images/Emo24.gif

יומולדת זה תמיד זמן טוב לבכי
. בכי של התרגשות, בכי של שמחה, בכי של צער ובעיקר בכי של חשבון נפש. שנה קשה היתה, ועכשיו יש סיכוי להתחיל שנה חדשה, טובה יותר וקלה יותר. יומולדת 32 בלי ילד זה עצוב, אבל תעצרי שניה ותסתכלי סביב. תסתכלי על הדברים היפים שיש לך, על הדרך הארוכה שעשית עד היום וההישגים שהיו לך. שתי הפלות הן כאב איום וצלקת שלא במהרה מתאחית, אבל 32 שנים לא הולכות ברגל. בשנים האלו צמחת והתפתחת והגעת לדברים שאת יכולה להיות גאה בהם. אל תגמדי אותם, אל תתני לכאב להסתיר ממך את אור השמש ולשים הכל בצל. אז יומולדת שמח יעלה יומולדת של אהבה, שמחה ותקוה נועם ~שרואה מהחלון את היומולדת שלה מתקרב~

d2b2

New member
גם אני הייתי השבוע בת 34 וללא ילדים

אני מאוד מבינה לליבך וגם אני מיואשת מאוד . מי דמיין שאגיע לגיל 34 בלי ילד ועוד איתקל בקשיים בכניסה להריון... אבל כנראה זו ההתמודדות שתריך לעבור ואני בטוחה כי שתינו נחגוג את יומההולדת הבא שלנו חובקות ילד/ים??? אז הרבה הרבה מזל טוב , מאוד מזדהה איתך ותנסי בכל זאת להנות , אני מנסה.

מזל טוב יעלה, היום יום ההולדת

ואני באמת מאחלת לך השנה מזל טוב, פשוטו כמשמעו. הרבה מזל, להצליח להרות וללדת ילד ולחגוג את יום ההולדת הבא מאושרת ושמחה. מצטרפת לדבריה של נועם, תסתכלי גם על הדברים הטובים שמסתתרים מאחורי העננה של הטיפולים וההפלות. זה קשה, אבל אני בטוחה שיש שם הרבה ושווה להתאמץ. חיבוק ענקי ממני

EFRAT NIR

New member
יעלה , מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יעלה , כל כך מבינה אותך , אני אמרתי את אותם הדברים לגבי גיל 30 , " אני עד גיל 30 אהיה בהריון" - ואכן הייתי וזה נקטע חודש לפני יום הולדתי. אבל , אם כל העצב , צריך לקוות שהחגיגה הבאה תיהיה כפולה ומכופלת . מאחלת לך את כל הטוב שבעולם , שנו תיהיה שנה של דמעות משמחה ולא מכאב , אפרת

צוקה1

New member
יעלה מבינה לליבך -מאחלת לך אושר

ושבשנה החדשה תחגגי את יום הולדתך עם תינוק מתוק בזרועותייך .

ח י ו ב י

New member
כל כך מכירה את ההרגשה כבר שנתיים

כל יום הולדת שלי או של יקירי אני אומרת אולי? אולי נקבל מתנה כל יום נישואים אבל כרגע אני עדיין מצפה. ואכן בשבוע הקרוב נחגוג יום נישואים בתקווה שבאותו היום ישתרשו להם שם בטבעי ובהפתעה ליום הנישואין כולי תקווה ולך יקירתי אמן וביום הולדתך הבאה תחבקי תינוק בין זרועותיך אמן

יעלה31

New member
המון המון תודה!

המון תודה לכולכן על הברכות והעידוד, כנראה שאחרי המייל הזה שכתבתי לא הייתי מסוגלת להכנס לאתר במשך כל השבוע..אבל איזה כיף להכנס היום לפורום ולקרוא הכל.. מקווה שהשנה הבאה תהיה שנה טובה, פוריה, קלה ומלאת כח לכולנו. יעלה.

למעלה