בת 3, דלקת באוזן.

פרח 1234

New member
בת 3, דלקת באוזן.

בתי בת 3 התלוננה על כאב באוזן, בנוסף האוזן הפרישה כל הזמן נוזל. רופא א.א.ג. אמר לא לנגוע בנוזל, ונתן אנטיביוטיקה בבליעה בנוסף לטיפות ומי חמצן וסירופ בבליעה לייבוש של הנוזל באוזן. לאחר כמה ימי אנטיביוטיקה חזרנו לרופא א.א.ג. כי הילדה התלוננה שהאוזן כואבת בעת מתן טיפות. הרופא אמר שמצב האוזן השתפר המון ולא רואה סיבה מדוע יכאב, ואמר שאפשר לשים טיפות תרוצידין במקום דז'ורן. הילדה משלימה כבר 11 ימי טיפול, נותר רק להמשיך עם הטיפות. אבל היא עדיין מתלוננת שהאוזן כואבת כאשר שמים טיפות. אולי אנחנו צריכים ללכת לרופא א.א.ג. מיוחד לילדים? יש סיכוי שיאבחן טוב יותר? היא לא סובלת בשגרה מבעיות אוזניים, מלבד 2 מקרים של כאב אוזניים לאחרונה. אני חוששת שאולי יש לה שם עדיין משהו שלא בסדר. מדוע כואב לה עדיין בעת מתן הטיפות? היא לא מתלוננת במהלך היום.

דלקת אוזניים.

פרח שלום רב. דלקת אוזניים שכיחה בילדים, מהתאור שלך קשה לי להבין האם מודבר בדלקת אוזן תיכונה ויתכן ונשארו נוזלים מאחורי עור התוף, דלקת אוזן תיכונה עם התנקבות בעור התוף והפרשה מוגלתית, או דלקת אוזן חיצונית. לעיתים לאחר דלקת אוזן תיכונה נשארים נוזלים, ילדים קטנים מרגישים אטימות באוזניים ולא תמיד יכולים להסביר ולכן מציינים שכואב להם. כל רופא אאג הוא רופא שמטפל גם בילדים, יש גם רופאי אאג עם תת התמחות בילדים. אני מציעה לפנות לרופא אאג המטפל לקבלת הסבר לסיבת הכאבים. בברכה ד"ר אפרת ריינדורף כפיר.

דלקת אוזניים.

פרח שלום רב. דלקת אוזניים שכיחה בילדים, מהתאור שלך קשה לי להבין האם מודבר בדלקת אוזן תיכונה ויתכן ונשארו נוזלים מאחורי עור התוף, דלקת אוזן תיכונה עם התנקבות בעור התוף והפרשה מוגלתית, או דלקת אוזן חיצונית. לעיתים לאחר דלקת אוזן תיכונה נשארים נוזלים, ילדים קטנים מרגישים אטימות באוזניים ולא תמיד יכולים להסביר ולכן מציינים שכואב להם. כל רופא אאג הוא רופא שמטפל גם בילדים, יש גם רופאי אאג עם תת התמחות בילדים. אני מציעה לפנות לרופא אאג המטפל לקבלת הסבר לסיבת הכאבים. בברכה ד"ר אפרת ריינדורף כפיר.

למעלה