בת 17 בהריון..

יפעטוש

New member
בת 17 בהריון..

אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל אז אני אתחיל מהסוף. אני היום בת 17 בסך הכל ואני בהריון כבר בחודש שלישי. זה התחיל לפני שנה בערך. אני גרה בירושלים בשכונה חרדית, הורי חרדים חוזרים בתשובה עוד לפני שנולדתי. הייתי בחורה רגילה לכל דבר יוצאת עם חברות, בנים בשבילי תמיד היו או אחים שלי או משהו שאני אכיר בשידוך עוד כמה שנים. עד שהגיע אסף (שם בדוי), אסף היה תמיד מחזר אחרי, הוא אמר לי המון כמה הוא נמשך אלי וכמה הוא אוהב אותי. הוא תמיד היה מוצא איפה אני בכל שעה. אני בהתחלה פחדתי לדבר איתו, לא רציתי שהורי יגידו לי משהו על זה שיש לי קשר עם בנים עד שאבי תפס אותי יום אחד יורדת מהרכב שלו והבין שיש לי קשר עם מישהו. את השיחה איתו אני לא אפרט רק בסוף הסכמנו שעלי לנתק את הקשר עם אסף אחרת אני לא אשאר לגור בבית. כמובן שאסף לא הרפה ממני, הוא היה מתקשר אלי כל יום והיינו קובעים כל פעם במקום אחר, היינו נפגשים כל יום לכמה שעות. בתקופה הזאת התחלתי להיות בחורה מנותקת, התחלתי לרדת בלימודים בלי שום סיבה, עד שהשהו אותי מהסמינר. לפני 3 חודשים, אחרי המון בעיות בבית אסף שאל אותי אם אני רוצה לצאת איתו לחוף הים, כמובן שאמרתי לו שכן, הוא הביא רכב שלקח מהשכרה ונסענו לתל אביב לאחד החופים. הערב התחלי בצורה מאוד כיפית הוא ההיא איתו גיטרה ובקבוקי בירה, הוא התחיל לנגן ושרנו ביחד. קצת שתיתי איתו אבל לא השתכרתי. התחיל כבר להיות מאוחר אז התקשרתי אל ההורים שלי ואמרתי להם שאני ישנה אצל חברה. הם לא חשדו בכלום ואני המשכתי להנות עם אסף. אני לא יודעת למה אבל המשכתי לשתות כמו מטומטמת.. את ההמשך אני כבר לא זוכרת, מה שכן אני זוכרת זה שקמתי למחרת בחדר קטן במיטה זוגית, אסף היה לידי בלי חולצה כולו מחייך ושאל איך היה. עניתי לו שהיה כיף, הוא התחיל לשאול אותי איך הוא היה. בהתחלה לא הבנתי מה הוא רוצה ממני עד שהבנתי ש ש כ ב נ ו. התחלתי לצעוק עליו בהיסטריה מה הוא אוצה מהחיים שלי ושאני אלך למשטרה ואספר שהוא אנס אותי. הוא התעצבן עלי בחזרה ואמר לי שאני רציתי לשכב ושאין לי מה לפנות במשטרה, הוא התחיל לקרוא לי זונה וצעק אלי שאצא מהבית. יצאתי משם בוכיה והגעתי לבית שלי, הייתי נסערת ובוכי. הורי שאלו אותי מה קרה וכמובן שלא עניתי להם. הייתי בחדר שלי מתחת לשמיכה וניסיתי להתקשר לאסף, הוא ענה לי ואמר שהוא לא מעוניין להיות בקשר עם מישהי שמתנהגת כמו ילדה קטנה, רוצה משהו ואחר כך מתחרטת. עברו כמה ימים ניסיתי להתקשר אליו המון פעמים והוא לא ענה לי אפילו פעם אחת. אחרי כמה ימים התחלתי להרגיש כאבי ראש ובחילות, לא חשבתי שאני בהריון, הייתי בטוחה שמדובר בוירוס חולף. עברו עוד כמה ימים, שבוע שבועיים ואני שמה לב פתאום שהמחזור שלי מאחר, תמיד אצלי זה מגיע בזמן אבל עדיין לא חשדתי בשום דבר. עברו עוד כמה שבועות והתחלתי לחשוד, הלכתי לרופאת נשים ללא ידיעת הורי והיא בדקה אותי ואמרה לי חד משמעית ש א נ י ב ה ר י ו ן!! ניסיתי לדבר עם אסף, הגעתי עד אליו והוא התחיל לצעוק עלי שאני זונה שרלילה ושזה בטוח לא ממנו כי בטח שכבתי עם עוד עשרות גברים. אני פונה אלייכם כמוצא אחרון, אני לא יודעת מה עושים!! אני מפחדת לעשות הפלה!! הייתי מאוד שמחה שאם יש כאן מישהי שעברה משהו דומה שתיצור איתי קשר.. אני זקוקה דחוף לתמיכה, אין לי מושג מה לעשות!! אני מפחדת לספר להורים שלי!! מחכה בציפיה לתגובותכם

למעלה