בת-שלמה איפה זה???

MexMex

New member
היא זזה אחרי שטחנת לה את הצורה....

בת שלמה, בדרך ליוקנעם. ברחוב הראשי עד הסוף. ירידה בשביל, ממשיכים ישר עד המפגש עם היער (חצי ק"מ). נכנסים בשביל, 10 מטר מצד ימין.... לא תפספס.... ב ה צ ל ח ה

STIVENZ 426

New member
מה פתאום?! זה שרקי שטחן אותה!!!

לא יודע למה- התאהבתי בבן-אדם... אחלה בחור.. שרקי בהזדמנות- יש לי שאלה אליך..בקשר לשכן שלך ההוא שסיפרת לי עליו.. סטיב מוסר תודה ליועצת!!!

theshark

New member
אההה ....אני מבין

למה הבחור שתק כל השבת, הבחור מאוהב
תודה על המחמאות אבל לא עשיתי דבר שמגיע לי.

STIVENZ 426

New member
קולרגול- וידוי לי אליך..

סעיף קטמ? אכן. ולא רק ברבנות.. הסטיב הודיע רשמית וחגיגית לחברה שב6.4 הוא לא איתה, וסביר להניח שגם יום לפני.. ונחש מה? היא הסכימה ואף הביעה התעניינות ורצון לבוא(האמנם?) ותשמע- וידוי לסטיב ברגע שעליתי על החגב הכתמתם של שרקי, ברגע שנתתי קצת בגז, הבנתי, ש כזה אני רוצה!!! אפילו שלא רכבתי.. ראיתי אתכם רוכבים בלי פחד שיסגר מתלה קדמי, ראיתי אתכם טוחנים סלעים, ובי נשבעתי אבי האציל- שביום מן הימים יהיה בבעלותי חגב כזה..(כמובן שהשאיפה הרגעית הינה סיבוב על אחד כזה..) אח.. מה שריח 2 פעימות יכול לעשות לך יחד עם אפקט של כתמים כתומים שרצים לך מול העיניים ושיפודים של טל שנעשו בידי החליל - תאווה לחיך.. סטיב
מאוהב בכתום...
426

theshark

New member
סטיבנס, ברגע שהיה

לך את כל הציוד הדרוש, אתה מקבל סיבוב על החיה של הכריש.

STIVENZ 426

New member
כריש.. אתה אכן ראוי לאצילות

(לא שיש לסטיב את הסמכות להאציל..) אבל! הסטיב לא חושב לעלות (עליית מדרגה?!) על הכתום שלך ללא ציוד.. שכן הסטיב מעריך את כוחו של החגב הגדול.. תודה כריש.. סטיב
שמח..

למעלה