בת שישים

B o N u s

New member
בת שישים ../images/Emo104.gif

אותו השיר שהכרנו דרך הפיג'מות, "בת שישים", כרגע הוא השיר לשישים שנה למדינת ישראל. שאלון: 1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? 3. האם גם אתה יורד לעיר? 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? 7. האם גם אתה עושה על האש?
8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? ~ בתכלס - מישהו הכיר את השיר "בת שישים" לפני הפיג'מות? אני לא. הנה כמה לינקים לגירסאות שלו והפיג'מות ביניהם:
ישראל בת 60 - סבלימינאל והגבעטרון
http://youtube.com/watch?v=q-Laa3kdzUM
השיר המקורי של הגבעטרון
http://youtube.com/watch?v=-JWfSjC-MjQ
הפיג'מות (לא הצלחתי להשיג את השיר)
http://youtube.com/watch?v=-JWfSjC-MjQ ~ טל :)

אני עונה../images/Emo108.gif../images/Emo104.gif../images/Emo70.gif

שאלון: 1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות?לא 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים?לא נראה לי..אבל יש לי ספריי שלג..
3. האם גם אתה יורד לעיר?לא 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון?אולי קצת 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר?
6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה?
7. האם גם אתה עושה על האש?
8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל?חס ושלום
9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות?
10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך?לא 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו?לא 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות?לא מפריע לי במיוחד 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות?
מתאים לראות אותו כל הזמן אז למה לא ביום העצמאות

זברה 483

New member
אני עונה!!!!

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? כה.. 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? לא 3. האם גם אתה יורד לעיר? כן!! להופעות!! 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? לא אני בהופעות 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? גם וגם 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? הפיג'מות זה תמיד הכי טוב
7. האם גם אתה עושה על האש? יאמייי ברור 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? רק את הנקנקיות... 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? מה?? 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? כה.. 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? חחח עליתם עליי 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? לא חשבתי על זה אבל זה יכול להיות מאגניב 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? כה זה נועד בשביל זה!!!

טא-טא-טא-טא-טא-טא-טאם (החזרות ליום העצמאות)

כןכן, אני שומעת את החזרות של טקס יום העצמאות מהבית. ואני נהנית מכל רגע! D: 1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות?כן
אבל עכשיו הייתי מכירה אותו גם בלי הפיג'מות! 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים?החיים שלי לא מתוכננים מראש 3. האם גם אתה יורד לעיר?אני צריכה לחשוב אם העיר מספיק סקסי בשבילי
4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון?אני שומעת אותו מהבית גם בלי הטלוויזיה! 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר?יוטיוב עילג! מעולם לא שמעתי אותו 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה?חחחחחחחחחחחח אלונה, כן
7. האם גם אתה עושה על האש?איכס כן 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל?איכס לא, אני אשב ברעש, אולי אפילו ארקוד הורה 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות?אני אוכלת רק דשא, פסדר? פסדר. 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך?איכ (אחים
) 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו?איזה צ'יפס?
מי הזונֶה שלא סיפר לי? 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות?יש פרק על יום העצמאות בסידרה "נוסטלגיית פורום הפיג'מות" 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות?וואט אבררררררררררררררררררררררררררר הודגש באמצעות מדגישומסטיק

שמעתי לפני קצת...

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? 90 אחוז כן 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? חחח כן נראה לי 3. האם גם אתה יורד לעיר? איכס...סתם כן... 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון?כן 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? לא! 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? ברוררררררר 7. האם גם אתה עושה על האש? כן 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? אי אשן על מנגל...סתם כן.... 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות?חחחח כן 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך?לא 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? כן 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? יש את פסיכולוגיה הפוכה אבל זה לא ממש..אבל כן 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? כבר חרשתי על כל הפרקים כבר כמעט נמאס לי מהכול זה נראה כאילו עונה 1 היא לדוגמה רק לדוגמא שנת 2001 עונה 3-2 זה 2005-2002 וחמישית היא 2006 נכון?

namnamBG

New member
עונה../images/Emo104.gif../images/Emo175.gif../images/Emo107.gif

איזה כיף שכבר קיץ...חץ מהיתושים והמדוזות
1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות?לא 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים?וואו...עכשיו בא לי 3. האם גם אתה יורד לעיר?לא 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון?לא 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר?כן 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה?כן 7. האם גם אתה עושה על האש? כן
8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל?כן 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות?לא
10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך?לא 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו?כן 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות?כן!!!!!!
13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות?נראה לי שתמיד מתאים

B o N u s

New member
גם אני עונה [ברור שהרוב פה יהיה ../images/Emo127.gif :p]

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות?
2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? יקנו לי .. אין לי כוח לרדת לשם .. אפילו שיכול להיות שבאמצע ליל מותח שכזה אני ארד למטה אל ההרפתקה רק אם יתחשק לי.. אין לדעת.. 3. האם גם אתה יורד לעיר? קרא שאלה קודמת. 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? חלקו. 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? בהחלט
6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? המ.. אסכים עם עצמי
7. האם גם אתה עושה על האש?
8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל?
^^~ 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות?
אני אוכל כנפיים ופרגיות.. דבריי הוצאו מהקשרם בקשר לרגליים המוזרות. בדיוק קראתי את ההודעה על מרק הרגל ההיא וזה מה שכתבתי$-: 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? אההא
11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? אההא
12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? סופר דופר חסר 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? סופר דופר מתאים טל :)

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? מודה באשמה 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? כן לקנות, לא להשפריץ 3. האם גם אתה יורד לעיר? לא לעיר, אבל אולי לסיטי
(המרכז שבו המסיבה) 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? לא, הטקס נחמד 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? לא 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? נראה לי 7. האם גם אתה עושה על האש? לא 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? כן 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? לא 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? לא 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? לא 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? לא 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? יש איזהשהו קשר שפספסתי?

13-בגלל הציונות וכל ההמבורגר כפול עם פולה

וקצ'ופ זה דם המכבים נראלי
אבל קצ'ופ זה בכלל חנות חתולים. אוךךך, אני חופרת על העילגויות של עצמי.

edens 114412

New member
עונה!

אותו שיר שהכרנו הפיג'מות "בת שישים",כרגע הואהשיר לשישים שנה למדינת ישראל שאלון: 1.האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? לא הכרתי אבל הם עשו את זה יותר יפה (עם השפם) 2.האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים?נראה אולי יש מצב 3.האם גם אתה יורד לעיר? לא 4.האם גם אתה צופה בכל טקס ביום העצמאות רק אם ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? לפעמים אני רואה רק את הזיקוקים ולא יותר מזה 5.האם גם אתה חושב שסבלינמאל רק הרס את השיר? לא ממש 6.האם אתה חושב שהגרסה של הפיג'מות היא הכי טובה? כן היא גם מצחיקה 7.האם גם אתה עושה על האש? לא 8.האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? כן 9. האם אתה אוכל כל מיני רגלים של חיות מוזרות ביום העצמאות? לא 10.האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי אם האחים שלך? לא 11.האם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? כן 12.האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? לא 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק" פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות ? כן פרק מצחיק אם העמוטה לכלבי ים ~בטכלס~-מישהו הכיר את השיר "בת שישים" לפני הפיג'מות? אני הכרתי אבל לא ממש היתיחסתי אליו עד שראיתי אותו בפיג'מות עדן!

נעה 124

New member
לא קשורה לפה, ובכל זאת..../images/Emo121.gif

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? כן 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? לא, אני האנשים התמימים 3. האם גם אתה יורד לעיר? איזה עיר? העיר הכי קרובה במרחק 20 דקות נסיעה
4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? לא
5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? כן! 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? ברור
7. האם גם אתה עושה על האש? לא.. 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? כן 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? לא 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? לא 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? כן
12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? בדיוק חשבתי על זה! 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? תמיד מתאים!

נהרדעעעעעע

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? כן 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? אולי 3. האם גם אתה יורד לעיר? תלוי אם יהיה משהו מעניין 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? לא, אני רואה משו בויאודי 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? כן 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? ברורררררר 7. האם גם אתה עושה על האש? לא. מה זה המנהג הדבילי הזה? 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? ^ 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? לא 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? לא 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו?
12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? הפיג'מות צריכים לעשות עונה "הפיג'מות לחגים"
13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? כן!

עונה ../images/Emo104.gif

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? לא, הכרתי אותו לפני.
2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? כן D:
3. האם גם אתה יורד לעיר? נהה
4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? אבל אני אף פעם לא רואה טלוויזיה ביום העצמאות O: הרי אני מחוץ לבית O:
5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? כן.
6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? כן, אך גם של הגבעטרון
7. האם גם אתה עושה על האש? אכן
8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? נכון
9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? לא.
10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? כה
11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? לא, מפוצצים אותנו בצ'יפס ככה שאין צורך לגנוב D:
12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? כן
13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות?
כןO:

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifצב צבים צבי הנינג'ה (ווההאהא)

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? הכרתי כבר לפני.. המוןןןןן לפני
2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? לא.. אין לי זמן ביום הזה לספריי..
3. האם גם אתה יורד לעיר? אני בעד התשובה של שניצל
4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? היייי זה טקס מגניב!! (אני בנאדם עלוב..) 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? לא שמעתי את הגרסה שלו..
6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? כןןD::::::: שפמים שליטע 7. האם גם אתה עושה על האש? כההההההה 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? חסה וחליל צד!!:-O 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? חיות מוזרות? not as far as I know..
10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? אין ספריי.. אין עבודה.. קשה קשה..
11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? איזה גונבת.. אני נותנת להן משלי..>< 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? לא ממש.. כל הפרקים טובים כמו שהםD: (התחנפותXDD) 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? מתאים לראות פסיכולוגיה הפוכה כל הזמןD:

דנדוןXD

New member
עונה!

: 1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? כןD: 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? כן *רשע* 3. האם גם אתה יורד לעיר? כןןן 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון?כן
5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? לאא 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? כןןן 7. האם גם אתה עושה על האש? כןןןןןןןן*רירסטייק* 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל?לאא 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? לא 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? לא ): 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? יאפפפ P= 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות?לא ממש 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות- לא שאלון נחמד מאוד :)

אופק צח

New member
עונה כי משעמם.

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? לא. 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? כנראה שכן, אלא אם כן יביאו דברים אחרים יותר מגניבים.. 3. האם גם אתה יורד לעיר? לא, אני עולה לעיר. 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? ממש לא. 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? אמת? לא אכפת לי. 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? הכי חמודה. 7. האם גם אתה עושה על האש? רוב הסיכוים שכן. 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? סביר שאני אאחר בכוונה. 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? אהה. לא. 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? לא, הוא בן 21. 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? ^^^ 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? נכון:) 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? לא ממש..

לוט M

New member
עונה

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? כן 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים?לקנות כן להשפריץ לא 3. האם גם אתה יורד לעיר? תלוי 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? לא אני רואה בוי או די 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? כן 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? כןןןן
7. האם גם אתה עושה על האש?ממש לא 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? לא 9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? ממש ממש לא 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? לא 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? לא 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? כן 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? תמיד מתאים לראות אותו

Shmal

New member
אני

1. האם גם אתה הכרת את השיר דרך הפיג'מות? הכרתי אותו לפני אבל מהפיג'מות ידעתי אותו בעל פה 2. האם גם אתה הולך לקנות בערב יום העצמאות ספריי קצף ולהשפריץ על אנשים תמימים? כן 3. האם גם אתה יורד לעיר? כן 4. האם גם אתה צופה בכל הטקס ביום העצמאות רק כי ההורים תפסו את הטלוויזיה בסלון? לא 5. האם גם אתה חושב שסבלימינאל רק הרס את השיר? לא 6. האם גם אתה חושב שהגרסא של הפיג'מות היא הכי טובה? כן 7. האם גם אתה עושה על האש? כן 8. האם גם אתה תשב בשקט ולא תעזור בדבר על המנגל? כן
9. האם גם אתה אוכל רגליים של כל מיני חיות מוזרות ביום העצמאות? לא 10. האם גם אתה מנהל מלחמת ספריי עם האחים שלך? לא :-O 11. האם גם אתה גונב להם את כל הצ'יפס בלי שהם ירגישו? חח..כן 12. האם גם אתה מרגיש שחסר פרק על יום העצמאות בפיג'מות? כן 13. האם גם אתה חושב שמתאים לראות את הפרק "פסיכולוגיה הפוכה" ביום העצמאות? כן

למעלה