בת עמי הלוחמת

eliasys

New member
בת עמי הלוחמת

ערב טוב לך בת עמי את לא חושבת שהגזמת קצת עם המלחמות שאת פותחת בהן מדי דקה? את חושבת שהנצחון במלחה מונח בכיסך? את חושבת שאת תצאי מהמלחמה ללא פגע? את חושבת שמי שאת הולכת להילחם בו יעמוד ויזמין אותך לשדה הקרב בזרועות פתוחים? חבל בת עמי, תסתכלי על הדברים בצורה שונה, במקום שתפתחי במלחמות ותפגע ויפגעו בך, לא עדיף לוותר ולהגיע להסכם שמחירו לא יהיה עקוב מדם? צריך לקדש את האדם בת עמי ולא את האדמה. ומי מבטיח לך שבירתך תשאר לנצח נצחים בירתך? ראינו ממלכות יותר גדולות וחזקות ממך, וגם הן הלכו בדרך מלחמות ומה נשאר מהם? זכר בספרי ההיסטוריה? את רוצה להיכנס להיסטוריה בת עמי? תעשי זאת בדרך יותר טובה.... דרך שהלום מקרא: בת עמי=ישראל

B.Shokor

New member
מקרא: ישראלי=טפש

זו הבעייה שלנו, אנחנו אוהבים לדבר שטויות, אף פעם לא יושבים וחושבים על מה שאנחנו הולכים לכתוב/לדבר. באחת ההודעות הקודמות שלי הגדרתי את המלה ``חכם`` שהוא הבן-אדם שחושב לפני שמבצע משהו מסויים. לפי ההגדרה שלי, המילה ``חכם`` אין לה מקום אצל הישראלים שכמו בת-עמי. כל אחד רק רוצה לדבר, מלחמה מלחמה מלחמה מלחמה מלחמה, והוא לא יודע מה זה מלחמה. לבת-עמי היקרה נשאר לי עוד דבר להגיד: למה את כל כך את בטוחה שבמקרה מלחמה (חס וחלילה) את לא תאבדי את הבית שלך, את החיים שלך, את המשפחה שלך, את האהבה שלך, ואת המדינה שלך?

בת-עמי

New member
ממש לא

אני יודעת שקיימים הסיכויים שנפסיד ואני יודעת שיכול להיות שאני ימות ברור לי מאוד. ואני לא סתם חושבת על מלחמה אני חושבת על מלחמה כי אז אולי פעם אחת נוכל לחסל את הרוצחים. ואני לא מתכוונת לחפים מפשע. ויכול להיוןת שאנחנו נכבוש שטחים ויכול להיות שהם ויכול להיות ששוב אחד הצדדיפ יפתח במלחמה. אזל בסוף זה יגיע למצב ששני הצדדים יתאשו. אני רואה את הדו קיום כפתרון מאוחר יותר למרות שהייתי מעדיפה שהייתה אפשרות שיהיה כאן רק עם אחד ושזה יהיה העם היהודי ןשןקר קלטתי שאתה שונא אותי אז די

בת-עמי

New member
אני רואה שאתה מדביק לי כינויים

ולמען היושר בת-עמי לא שווה ישראל אני חלש קטן מהעם והרבה חושבים אחרת

eliasys

New member
בת עמי יקירתי

ההשוואה שנעסתה בתוך ההודעה נעשתה אך ורק מטעמי המחשה חוץ מזה שאלה לי אלייך: היו בין ישראל לערבים 5 מלחמות!! לא אחת ולא שתיים והן רק הוסיפו שמן על המדורה ולא פתרו את הבעיה. וזה חוץ מהמלחמות זוטא שהתנהלו במרוצת השנים. האם את חושבת שמלחמה שישית תשים קץ לסכסוך לכאן או לכן? לא נראה לי בת עמי, היא רק תוסיף סבל ותעמיק את הסכסוך גישתך אינה נראת לי בקשר לראייתך לעתיך. את רוצה לראות כאן רק עם אחד שזה העם היהודי, בצדק מנקודת מבטך, אך זו גישה מתנשאת שמתעלמת מזכותו של הצד השני לחיות כאן ולבנות את הישות העצמאית שלו. לשני הצצדים זכות בארץ הזו ושניהם צריכים לממש אותה.

בת-עמי

New member
תשובתי!!!!!!!!!!!

אני יודעת שלא הייתה רק מלחמה אחת ואת המלחמה שמתנהלת כיום אני חיה יום יום והמלחמה הזאת גורמת לי לאבד את התקווה לשלום (אם תחשוב שניה מאיפה הגיעו הנשקים ואני לא מתכוונת להברחות, אז תבין). לא בא לי על מלחמה רצינית. ממש לא בא לי אבל כמו שאני רואה את המצב כרגע וזאת דעתי האישית בלבד אני חושבת שצריך להגיב על כל ארוע ירי אפילו בלי נפגעים. וזה דבר שלדעתי יביא למלחמה אבל אם נגיב על כל ארוע ירי הכי קטן אולי נחזיר לעצנו את הכוח ואולי ימותו המחבלים הנוכחים למרות שברור לי שיהיו עוד. אני חושבת שכרגע ישראל לא צריכה להמשיך לעזור לרשות הפלשטינית ומי מהערבים שרוצה להשאר במידנה שישאר. אני חושבת שהארץ הזאת שייכת לנו אבל אני מכירה בעובדה שיש עוד עם שחושב ככה אז לדעתי אחרי שנגיע לסיום הארועים הנוכחים יש מה לדבר על שלום ודו קיום אבל לא כרגע שנרצחים כל יום אזרחים שרק רצו להגיע הביתה ולחיות. ושוב זאת דעתי האישית בלבד אל תשווה לכל העם ויש לי בקשה ממש קטהנ לכתוב בת-עמי ולא בת עמי

eliasys

New member
לבת-עמי ... ככה השם בסדר???

בתגובה אחרת כתבתי לך שאת אדם טוב מטבעו אני חושב שאת אדם נפלא ולא רק טוב. יקירתי, שום מעשה אלימות אינו מוצדק. ובצדק את רוצה לחזור לביתך ולחיות בשלווה ושקט, אך תחשבי גם על הצד השני, לא מגיע לו לחיות בשקט, אפילו ארחיק לכת ואומר: לא מגיע לו לאכול. תראי, אני לא יודע אם ביקרת אי פעם בשטחים, אני כן ביקרתי. ומה שראיתי שם הוא בלשון המעט אינו מלבב, (כתבתי על זה שיר באחת ההודעות בכותרת שיר לשלום) ראיתי ילדים בגיל של בן שלי (4) שמתרוצצים בין מכוניות למכור מוצרים לנכנסים ויוצאים מנקודת הגבול. את לא חושבת שילדים אלה גם צריכים לקבל מעט השכלה, הם לא צריכים ללכת לבית ספר ולשאת ספר בידם במקום קופסאות של ראחת לוקום. ילדים אלה רעבים בת-עמי, הם לא עושים זאת על מנת להתעשר. בהזדמנות זו, אני מודה לך מאוד על ההזמנה להישאר בארץ, זה יפה מצדך. את כותבת שאת חושבת שהארץ שייכת לכם, ואני אומר לך נכון אבל לא כל הארץ .מדינת ישראל שייכת לכם, אך ארץ ישראל (כפי שמוגדרת בפיהם של קבוצות מסויימות) לא שייכת רק ליהודים, לכן יש מקום לשתי מדינות. ולסיום, איך הייתי בקטע של השם שלך??? את לא יכולה לומר שלא הייתי בסדר בת-עמי

בת-עמי

New member
אני משתדלת לחשוב על כולם אבל...

אם עדיין לא הבנת אני גרה בשטחים ויצא לא פעם לפני האניטפדה לבקר אצלם קודם כל יש להם מה לאכול אבל אתה כתבת שראית ילד בן ארבע מתרוצץ וכו... אתה יודע איזה דברים אני רואה? ילד בן 12 אולי זורק אבנים נער יורה אני מכירה בעובדה שהם בני אדם (ואת האמת לפעמים קשה לי) אבל אני חושבת שלכל בן אדן מגיעות זכויות והם הולכים לבי``ס אני אישית רואה אותם אבל ההשכלה שהם מקבלים שם היא שנאת היהודים ואיך לירות אני עדין חושבת שהמדינה הזאת שייכת לנו ואני עדין מכירה בעובדה שיש עוד עם שחושב ככה אבל אני לא חושבת שיש מקום לשתי מדינות (ואני לא מתכוונת למקום של מגורים) והיית אחלה בקטע של השם

B.Shokor

New member
רבותיי, הלב ולא הבטן..

אליאס היקר.. אני מסכים איתך שבת-עמי היא בן-אדם נהדר, אבל הבעייה שלה שעדיין איננה יכולה להבין את המצב.. אינני יכולה להבין עובדות, אוליי בגלל הגיל? בת-עמי יקרה, אם את רוצה להבין את המצב, יש לי בשבילך טיפ קטן שיכול לעזור לך מאוד מאוד: שכחי את מה שאת רואה בכלי-התקשורת עזובי את הראש ואת הבטן שלך, ותפעילי את הלב.. זה כל מה שאני דורש ממך כעת. ובהצלחה מכל הלב שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
אני מבינה את המצב

ולא לפי כלי התקשורת שתדע לך שהלב שלי פועל ויש לי לב רגיש מידי לצערי אבל לא רגיש למי שרוצח אותנו יום יום ואל תבלבל לי במוח שערבי ישראל שוני לגמרי כי את הבית של בת-דודה שלי הם כמעט שרפו לגמרי

למעלה