בת כמה שאניה..........

backstreet girl

New member
מה..........

no way? אני לא מאמינה...... אם כך אז היא כל כך מהממת לגילה....... אני הייתי בטוחה שתגיד לי 30 31..............

mmhbk

New member
היא מהממת מכל הבחינות

לא ברור לי למה תמיד מדברים על מדונה כעל מבוגרת שנראית טוב (לדעתי היא נראית כמו זקנה בת 60) וגם על קיילי מינוג (המדהימה) שהיא בת 35 בערך ואף פעם לא נזכרים בשאניה בשיחות האלה.

m L m

New member
כי אנשים סתם סנובים!

לא נכון!!!

למרות שאני חולה על שאנייה גם מדונה נראית מהממת לגיל שלה היא יש לה גוף והיא גם יפה בפנים וכל זה עוד אחרי 2 לידות....

mmhbk

New member
את רצינית?

ראית את הקליפ האחרון שלה "הוליווד"?
כל פעם שאני מעביר ערוץ ורואה את הקליפ הזה אני מתחיל ללחוץ בפאניקה על כל המקשים כדי לא לראות את הזוועה הזאת כבר. היא מזכירה את לי את הסבתא מ"הפרופסור המטורף".

מדונה=../images/Emo59.gif בקליפ

זה שיר יפה לאומת השירים האלקטרונים האחרים שלה!!!!

mmhbk

New member
אני לא מדבר על השיר

אבל אם כבר הזכרת את זה, לדעתי השיר הזה לא משהו . ובכלל בזמן האחרון מדונה חושבת את מעריציה (ואני לא ביניהם) לטיפשים - הקול שלה כל כך מעוות על ידי אפקטים שהיא נשמעת כמו רובוט. באמת חבל כי יש לה הרבה שירים טובים והיא רק הורסת אותם. בפי שאניה הם היו נשמעים הרבה יותר טוב ושאניה גם לא צריכה "להסתתר" מאחורי שום אפקטים.

sharabigfan

New member
נו באמת מדונה!! חחחח עם כל הכבוד

!! הקוללל שלהה זה הכל מחשב עושה את זההההה חוץץץ משיר אחד La isla bonitaaa שאפשר להגיד שזה היה נורמלי אולי ! המוזיקה שלה זה פשוט סימום כן זאת המילה:) אין לי מה לומר עליהההה וגם אין לי משהו נגדההה המוזיקה שלה המאלבום החדש מזה???? זה מוזיקהה באמת אני רוצה לשמוע את דעתכם שאניה זה הדבר האמיתייי זה קול מדהיםםםםם ועם טעם:)) כמובן קאנטרי:)) אבל צריך להכיר בעובדותתתת כנראה שלמדונה כבררר נמאס או משהו כזההה בעעע שאניה היא המלכה!:)

אני רצינית..

עוד יותר ממה שאתה חושב!!!!! מדונה כוסית ואין מה לעשות ויש לה שירים חבל על הזמן אולי בקליף האחרון היא קצת הגזימה אבל חוץ מזה היא בסדר גמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושאנייה אני בכלל לא מתווכחת הרי ברור ששאנייה לוקחת את כל הזמרות גם ביופי וגם בשירה!!!!!

backstreet girl

New member
דע לך.....

שמדונה היא הזמרת הכי יפה בגיל 40 יותר מכל זמרת לפחות לדעתי.......... היא גם זמרת מדהימה......

mmhbk

New member
אני יודע שזה מה שחושבים

אבל אני גם יודע שאני לא אוהב את מה שאני רואה כשאני מסתכל עליה. אף פעם לא הבנתי על מה כל הרעש - אני לא רואה שום יופי, רק פרובוקציות, וגם היכולות הווקאליות לא מי יודע מה (ובזמן האחרון בכלל אין). רק השירים שלה טובים ולכן אני מאוד שמח כשמישהו עושה להם כיסויים. סליחה אבל אני לא אוכל לקרוא את המשך תגובותיכם הזועמות כי כנראה לא יהיה ברשותי מחשב במשך שבוע.

mmhbk

New member
אני יודע שזה מה שחושבים

אבל אני גם יודע שאני לא אוהב את מה שאני רואה כשאני מסתכל עליה. אף פעם לא הבנתי על מה כל הרעש - אני לא רואה שום יופי, רק פרובוקציות, וגם היכולות הווקאליות לא מי יודע מה (ובזמן האחרון בכלל אין). רק השירים שלה טובים ולכן אני מאוד שמח כשמישהו עושה להם כיסויים. סליחה אבל אני לא אוכל לקרוא את המשך תגובותיכם הזועמות כי כנראה לא יהיה ברשותי מחשב במשך שבוע.

למעלה