בת חודש כאבי גזים

בת חודש כאבי גזים

זכור לכן תוך כמה זמן זה עבר לגמרי? אני מקפידה לא לעמיס על הקיבה שלה להניק אותה כל שלוש שעות כמו שאחות טיפת חלב אומרת שצריך אבל הגזים נמשכים. קפצנו על כדור פיזיו, ניסינו מנשא עירסול (שממש הסתבכתי איתו!), אפילו מוצץ נתתי ברוב עוונותי!
כלום!!!! (ויש לציין שהורדתי מהתפריט שלי לגמרי חלב פרה).

הסהר

New member
בגיל שלושה חודשים זה עובר ...

את יכולה לנסות גם לשתות תה קמומיל, זה יעבור אליה בהנקה (שימי לב שהוא משתן, ולכן לא מתאים אם יש שלשולים או חוסר נוזלים).
גם תה שומר עוזר - את יכולה לשתות ולהניק, או לטפטף לה כמה טיפות לפה, יש כאלה שזה עוזר להם...
בהצלחה ...

דונה31

New member
כל תינוק שונה

אצל הראשון היה אחרי 4 חודשים, השניה 3-4 חודשים
לפעמים צריך לעשות שינוי תזונתי מלא עבור האם יש תינוקות שזה משפיע עליהם. להוריד את כל הירקות שגורמים לגזים כדוגמת כרוב כרובית ברוקולי, קטניות כשעועית עדשים וכו' אוכל מלא, ולא רק חלב פרה אלא גם מוצרי הגבינות.
תה שומר מאוד מומלץ (גם לייצור חלב).
&nbsp
&nbsp

regvuv1

New member
להוריד לה את החיתול לשעה-שעתיים

הדבר היחיד שאי פעם עזר עם התינוקות שלי ועם של כמה חברות. גורם להם להרגיש שהם יכולים לשחרר את כל מה שיש בבטן, חפשי ״שיטת הקשב״- לא צריך ליישם באופן מלא, רק שעה פה שעה שם בלי חיתול מספיקים כדי להעביר את הכאבים.

ענבלית70

New member
יש הרבה מאכלים שעלולים לגרום לתינוק לגזים

כל סוגי החלב, אורז, קטניות, סויה, מצליבים, סולניים. זה לא אמר שצריך להוריד את הכל, כל אמא וכל תינוק מושפעים בצורה שונה. ניתן לתת לה פרוביוטיקה של ביוגאיה, היא מאוד מקלה על גזים.

shira1la

New member
שלושה חודשים וזה מאחורייך ובינתיים...

תמשיכי כמו שאת עושה, כדור פיזיו', ומנשא (איזה יש לך אגב? יש כאלו ממש מסובכים, ואני לא מבינה למה עושים את זה ככה!)
תקפלי לה את הרגליים כלפי הבטן, זה עוזר להוציא את הגזים (ולהפליץ) ואת יכולה להתחיל לתת גרפווטר לפני כל האכלה, אצלנו זה עזר להרגיע את ההתקפים שהיו לנו אז אני ממליצה.
ותזכרי שזה *רק* שלושה חודשים.
בהצלחה!

מעבר לכל מה שנאמר פה

אני מציעה פשוט ללמוד להכיל את הסבל שלה.
לנסות לעזור לה ככל האפשר, ולא להיכנס לסטרס אם כאבי הגזים לא נעלמים לגמרי.
לא להתייחס לפרקי הזמן האלה, הארוכים והמתישים להחריד לפעמים, של לעמוד אתה במנשא ולהקפיץ ולנדנד וללכת הלוך ושוב בחדר בעודה בוכה וצורחת, כאל רע שצריך למנוע בכל מחיר, אלא כחלק מההורות. לפעמים התפקיד שלנו כאמהות הוא פשוט להיות שם, איתם, ולהראות להם שהעולם לא נחרב גם כשכואב.

אפשר להקל עם טיפול מתאים

אמנם תשומת הלב לתזונה ורגישויות חשובה (האם מערכת העיכול שלך תקינה? את/בן הזוג רגישים למשהו שכדאי לוותר עליו)
אבל לעיתים הפתרון בטיפול קרניוסקרל, היות ולא הכל קשור לתזונה, אלא לגירוי/לחץ לא תקין על מערכת העיכול.
(וגם - יש עוד סיבות לבכי)

pie and cactus

New member
את בטוחה שהיא בוכה בגלל גזים?

איף היא מתנהגת?
לי קפץ המשפט של להניק (רק?) כל 3 שעות לעיניים - אולי היא דווקא זקוקה להנקות תכופות יותר ולכן בוכה?
&nbsp
בכל מקרה, מקווה שיעבור לכם מהר...
&nbsp

נועם@בת

New member
אבחון קינסיולוגי

אצלנו מה שפתר את הבעיה באופן מיידי היה זיהוי המאכלים הבעיתיים בעזרת אבחון קינסיולוגי. זאת שיטת אבחון הזויה למדי בה המאבחנת החזיקה את היד שלי בעוד נועם יושב עלי, כשהיא עוברת על רשימת המאכלים שרשומה לה בדף. היא זיהתה מספר מאכלים שהורדו מיד מהתפריט שלי ובא לציון גואל. בפעמים הבודדות שטעמתי מהרשימה האסורה, נועם הגיב בהתקפת גזים איומה.
&nbsp

למעלה