איזו מסכנה מור הייתה אתמול. כמו שאמרו- מור צוחקת, סופסוף לא רואים אותה כחני הבוכייה. ואי אפשר להאמין שהיא לא חרדית. אריה זה האח של דניאל, מסתבר. ויחיאל באמת דוס במציאות! וכולנו ממש היינו עצובים כשחני עמדה להתעלף. אמרו מים! לא תפוזים!
אני לא נמס בפתיח! כי נמסתי כבר בפתיח, למרות שאתמול לא היה פתיח בפרק הזה כי עשו קאט, אבל נמסתי כבר אתמול!
אני אמרתי לכם שהחתונה התבטלה. דבורי באמת יצאה קרצייה כל הפרקים. בעיקר עם הקטע של ה"מזיקים". נקרענו מצחוק ואני לא יודע למה. איך אומרים? האחות הקטנה שמנגנת לנו על העצבים.
דנה, את זה את נותנת למשטרה רק אחרי שנה! כמו עידו! שלום, שון. גם אתה משתלט על הסדרות. ואני ורועי כבר הגענו למסקנה ששלומי רע. זה גם ברור שדניאל ראה פשע והם רצו לגרום לו לשתוק או משהו, אבל לא הבנתי מה. הנה משולש האהבה מגיע. אבל איך זה יהיה מצידו...
אולי המפתח שלך!
מור כזאת שחקנית טובה. מעניין למה המפתח הזה. אני צריך להזכיר שוב שמשום מה תמיד צחקנו בגלל דבורי? לא יודע, משהו בדמות כזה... כזה מעורר גיחוך. מי כמו הרב יודע שלא תמיד בוחרים ללכת. לפעמים נחטפים.
אדם כזה לא קשור. מעניין אם יעשו את עלילת הגייז העונה. ואיזה חרדי אדם יקבל. אגב, ידעתם שלאיתי תהיה אימא? תהיה לו ממש אימא, ראינו את השחקנית אתמול. לא, אי אפשר שלישייה! זה תציע לשחר ול... לאח של חני שהוא לא אליהו. תאמינו לי, אני לא הייתי היחיד שהבין את זה בצורה הזאת.
הצד של דניאל עני מאוד. מעניין אם לאריה יהיה סיפור. לידנו הייתה איזו אימא שלא הבינה את הקטע בדמות של אליהו.
ציפיתי שיותר יצחקו מהתנוחה המקופלת של אמירה... שנראית כזאת עממית. אגב, החתונה הזאת? כלום לעומת החתונה שהייתה לה בטלנובלה בע"מ. רציתי רק לציין- דנה, בניגוד לחני, כאילו "התחתנה". כלומר... היא ישנה במיטה עם חבר שלה. בניגוד לחני... הם כאילו התחתנו. גם כל הדיבור הזה של אמירה, זה כאילו היא מדברת על חתונה בגיל צעיר, מה שדנה כל כך סלדה ממנו.
יהיה כיף גם בלי אדם ביניכם. יש לו איזה פטיש מוזר. כולם מחאו כפיים כשהם התנשקו. וידענו שהיא תסכים.
רועי אמר שזה מוזר, אבל זה בכלל לא מוזר. ממש לא. תחשבו, חני הייתה הרבה זמן ליד קירקי? הרבה זמן ליד נור? ליד אליאנה תדהר- שהיא הייתה ליד תובל מלא זמן? וגם ליד יהודה? אז יש לה חלומות נבואיים. זה עובר, זה בסדר, זה מסתדר. אמרתי לכם שאנחנו בעלת החלומות, אז היא ראתה דברים שהיא לא הייתה אמורה לראות.
זה שמור עשתה את כל הסצנה בשמלת כלה נתן לזה מימד של טירוף שאני מאוד אוהב כי אני ממילא תמיד אהבתי אותה.
אז הפעם חני החילונית... יפה. רק אתמול הבנתי שדנה וחני זה דנה היוצרת וחני יועצת הדת. אני מבין שבחוזה של מור לקבל מרק מאמהות של חברותיה הטובות.
לאמירה יש משהו נגד החרדים?
איך אני אוהב סצנות ניידת.
גם סצנות בלילה באולם החתונות זה מפחיד. ואז ראינו מישהו רץ, אז נבהלנו.
ואז הייתה סצנת מרדף ושאלתי את עצמי- קודם, למה כולם מוחאים כפיים כמו מטורפים?! שנית, מי זה?! זה שלומי, זה מאיר, זה אריה... ואז כולנו בבת אחת אמרנו שם אחד...
דויד?!