בת- דור!!

בת- דור!!

כל מי שרוצה קורס בקיץ- יש קורס של בת דור בסוף יוני עד יולי- של שלושה שבועות וזה ממש כיף!! יש כל יום קלאסי ואז סגנון אחר של ריקוד-- זה עם מורים גם מהארץ וגם מחו"ל וזה ממש בבבססססטטטט!!! יש אודישנים ב- 27 ליוני- וזה בת"א בלונדון מיניסטור! ממליצה בחום!!!

H80a

New member
מההה....

אבל התקשרתי אליהם ואמרו לי שזה בסוף יולי תחילת אוגוסט!!!! את בטוחה????

dani5451

New member
את יכולה יותר לתת פרטים אולי

תאריכים מחירים אתר כלשהו...

FrEaK DaNcEr

New member
אהממ... מותר לשים מחירים וכאלה

בפורום
אם לא אז תפנו אליי במסרים.
(תאריכים - 29 ליוני - 20 ליולי)

Mr GK

New member
מותר לפרסם מחירים

אבל לא להפוך את הפורום ללוח מודעות. לפרסם פעם אחת, אם רוצים לפרסם שוב - יש את את לוח המודעות ויש מסרים אישיים.

ballet20

New member
מעל גיל 16....

יש שיעורים פתוחים בסוזן דלל בסוף אוגוסט. מורה לקלאסי- משתנה- מחו"ל, מודרני- נעמי פרלוב (הייתי בשיעור אחד והיה מעולה!!!!) יש פרטים בתכניה של מחולוהט, שזה בסביבות יוני- יולי. מקווה שעזרתי...

אני גם מחפשת כבר כמה זמן...

חשבתי ללכת לקורס קיץ של תלמה אבל זה הולך לי בדיוק על ההופעת סופשנה
לקורס של הבלט הישראלי צריך מבחנים, לא
יש משהו אחר
(שאפשר ללכת אליו מתחת לגיל 16 גם
)

dance fr3ak

New member
תלמה ילין מקום מצויין.

מקום מעולה ללמוד בו.. אני למדתי שם קצת עם רוז ועם אלכסדנר ורואים שאנשים יודעים לעבוד... מי שהולך לשם אפילו לשיעור אחד יכול להיות בטוח שזה יתרום לו משהו... בקשר לבלט הישראלי אם אתה בן זה לא אמורה להיות בעיה.. לבנות זה נראה לי תלוי במספר המועמדות... ברטה דברה עם המורה שלי והיא רוצה שאני אכנס ללהקה... ככה שאני דיי בהתלבטויות בין זה לבין ללכת לסדנא ואז לאודישנים לקיבוצית הצעירה...

H80a

New member
וואו!!!

ברטה רוצה אותך ללהקה??? זה מעולה!!!!!!! אתה בטח ממש טוב.... איפה אתה רוקד קלאסי? גם אני מאזור הצפון

NoNoSh005

New member
יש בת דור באר שבע!!!../images/Emo140.gif../images/Emo127.gif../images/Emo99.gif|

NoNoSh005

New member
אם התכוונת אליי..כי שירשרת אליי אז

רק מה שאני יודעת שזה בסטודיויים ממש טובים וחדשים והמורים מעולים..בערך אותם מורים שבבת דור תל אביב וזה בתאריכים של תלמה!

למעלה