בת גנב - מה דינה?

בת גנב - מה דינה?

מה הייתם עושים לו מציעים לכם בחורה מצויינת מסמינר מצוין והכל טוב. אבל. וכאן אבל גדול. אביה עבד אצל אבא שלכם וגנב לו מאות אלפי דולרים. הייתם שומעים? או טוענים שאין קשר? ראוי לציין כי אביה הודה בגניבה ומשלם מידי חודש סכום סמלי שקבע בית הדין.

הערה

הבחורה, ראוי לציין היא בסדר, מסמינר מצויין, ולכן אני שואל האם מעשי האב משפיעים (סתם כך לחשוב שאתה הולך לקבל כסף לחתונה שהוא גנוב ועוד מאבא שלך) זה נשמע לי דפוק

אבל, בשורה הסופית מדובר בבחורה טובה

שאינה אשמה במעשי אביה. אני יודעת שאומרים שכשמתחתנים מקבלים את המשפחה כעסקת חבילה, אבל זה לא בדיוק נכון. אתה מתחתן עם הבחורה, ולא עם אבא שלה, ואם הבחורה באמת בעלת מידות טובות חבל לפספס את זה. מדוע שלא תשאל את אביך לדעתו בנושא? אתה עוד עלול להיות מופתע מהתשובה...

אבל מעצבן לחשוב

שאני צריך לחיות בסביבת אדם שדפק את אבא שלי. אבא שלי עוד מדבר איתו היום, אני לא מסוגל להסתכל עליו

kiss 18

New member
אם אבא שלך סלח לו ומדבר איתו... והוא מחזיר

לו את כל החובות שהוא חייב לו, וחזר בתשובה על מעשיו... למה לא ליסלוח לו גם אתה? (אני יודעת שקל לדבר...) או שאתה לא מסוגל להתסכל עליה שאבא שלה ככה עשה... תעזה את השיקולים שלך...

בת גנב דינה כבת רגילה לחלוטין,

שאבא שלה גנב. וכי בת של אדם מכוער חייבת להיות מכוערת גם? מה שכן, יכול להיות שיהיה ל - 2 המשפחות קשה לבוא בקשרי שידוכין, כיון שאחרי הכל, החלק המרכזי בשידוך זה דיבור על כסף. אבא שלך עשוי לחפש אותו בפינה כדי לוודא שהוא לא משקר לו בכל הקשור להוצאות עבורכם, וגם לא בטוח שאתה תאהב אותו. אבל בגדול - הגברת לא אשמה.

kiss 18

New member
../images/Emo45.gif, תיפגש איתה אולי היא כן מתאימה לך.. חבל

לפסול בגלל שאבא שלה ככה לא מחייב שגם היא ככה, כניראה שהוא חזר בתשובה...(חח) מה שהיה, היה ניגמר! תיפגש איתה, ותברר... המון הצלחה!

לדעתי..

תשאל את אבא שלך מה דעתו! אם הוא מביע הסתייגות / מורת רוח או אפילו טיפת חוסר קורת רוח, רד מזה! זאת תיהיה טעות! אם הוא מבהיר לך בצורה ברורה ביותר שאין לו בעיה עם זה, והוא התגבר על מה שהיה ומוכן לחיות עם השווער הזה (עד כמה שהוא חי איתו) בלי ``חתול שחור`` בינייהם.. אז את צריך לשבת ולחשוב! אני לא מסוגל לסבול את הבנאדם הזה, האם אין מצב שזה ישתנה? האם גם עם הבת אני לא יוכל לחיות בגלל זה? האם אני יכול להתרגל לאבא ולסלוח?! כשיהיו לך תשובות תדע להחליט. יתכן מאוד שהתגובה של אביך תשפיע על דעתך, אז דבר ראשון תשאל אותו! אגב... עצם השאלה שלך האם להיפגש עם הבחורה, מעידה שאין משהו בבחורה עצמה שמפריע לך, זה לא שאתה לא מסוגל ליסבול אותה בגלל אביה. אם זה היה ככה, לא היית מעלה על דעתך להפגש.

אבי87

New member
אישית

לא הייתי ניגש לזה בלי סיבה מיוחדת. בשביל מה להסתבך?

בנתיים

אמרתי למציע שלא. כי אני לא יכול לעשות דבר שאני לא שלם איתו. עצם זה ששאלתי אומר שאני מסופק. זה בעיה

למעלה