בתשחץ... המילה "רעל", 3 אותיות, נגמר ב-_וש. מה זה יכול להיות??
ל ליאל דניר New member 3/1/07 #4 שצבעו נחלש זה לא דהה/דוהה? יש עוד אפשרויות לענות על זה בתשבץ? כי כתוב לי "שצבעו נחלש" אבל יש 4 אותיות וזה מסודר כך: דה_י. מה זה יכול להיות...?
שצבעו נחלש זה לא דהה/דוהה? יש עוד אפשרויות לענות על זה בתשבץ? כי כתוב לי "שצבעו נחלש" אבל יש 4 אותיות וזה מסודר כך: דה_י. מה זה יכול להיות...?
ל ליאל דניר New member 3/1/07 #5 איזה סתומה אני !!! איך ששלחתי את השאלה נפל האסימון... זה דהוי. אופס.......... תודה בכל מקרה!
ל ליאל דניר New member 3/1/07 #6 נצל"ש- שאלה אחרונה חביבה אליכם! בפירמידה- ההגדרה היא "נסתר, לא גלוי". זה4 אותיות, ואמורים להיות במילה האותיות מ,ט,ר- לא בהכרח בסדר הזה כמובן. מה זה יכול להיות? המון המון תודה!
נצל"ש- שאלה אחרונה חביבה אליכם! בפירמידה- ההגדרה היא "נסתר, לא גלוי". זה4 אותיות, ואמורים להיות במילה האותיות מ,ט,ר- לא בהכרח בסדר הזה כמובן. מה זה יכול להיות? המון המון תודה!