בתכלסססססססססס

זה ממכר

New member
בתכלסססססססססס

אולי יותר טוב שלא תכנסו :) ככה הבלוגים יחזרו להיות מה שהיו פעם, ויהיו יותר סבבה, בלי כל הריבים הטיפשיים שלך, אולי ככה תגמלו :) אם אתם באמת רוצים להעביר ביקורת רוצים להחזיר את זה לתת הצעות ייעול לא ממש המקום המתאים בפורום לצעוק, תתארגנו על גבי הפורום ותחליטו על כך הלאה שלחו מייל [email protected] ושם יקשיבו ויקחו אותכם יותר רציני מאשר כל אחד פותח פה הודעה קל לשבור מקלות אחד אחד מאשר כמה ביחד בהצלחה :)

קיבלתי ../images/Emo30.gif מהמוטציה. הלווין של הצאט כנסו

מתברר שההוא לא נח ולא מרפה מהשגעון שלא שמתברר כמחלת נפש קשה ביותר. הכינוי שלו הלוין של הצאט/הלווין של הצאט/ רכב ירוק ועוד כמה ניקים בעלי הפרעות נפשיות קשות. להלן המסר שהוא שלח לי. ורמי אתה חסום מכתיבה אלי. אז תשנה כינוים ונראה לאן נתקדם. ואני מבטיח לך שלהבא אם אתה כותב לי.אני אדאג אישית למעצרך. ששום עו"ד לא יעזור לך. לא תפוז לא מייסדי תפוז ולא אמא והאבא שלך לא יעזרו לך הפעם!!! אל תחפש אותי כי אתה לא יודע מי אני כי אני יכול לקבור אותך בצינוק ששם תחלום על החופש!! אתה חולה נפש זקוק לטיפול אתה חולה בנפשש !!! אל תחפש אותי רמי. כי מצבך גרוע יותר משל "מה נישמע".. להלן המסר : רכב ירוק אל: תופס מחסה נושא: לא נראה לי שאני אחסם בצאט שעה: 04:32:55 תאריך: 27/04/2007 << להודעה הבאה להודעה הקודמת >> כי לא נראה לי ששוקולד במבה היא מנהלת גם בצאט, אז אתה תצטרך לסבול את הנוכחות שלי בצאט, גם אם אני מדרג אותך דירוג 1 בשידור,על היחס הרשע והערמומי שאתה נותן לי, אלא אם כן אתה תשים אותי על היתעלם, או שתתלוננן במישטרה שאני מטריד אותך ואח"כ אני אבקש מהשוטרים שיטפלו בך על מה שאתה עשית לי, שאני יכול בשם מישתמש אחר מכתובדת דואר אלקטרונית אחרת מקו טלפון אחר,כן לרשום בפורום,בשם מישתמש אחר,מתי שנוח לי, אתה לא יכול לטפל בי, ורמי יש לך טעות אני לעולם לא משדר על מה אתה מדבר? זה מראה שאתה חולה בראש יש לך דמיונות!!!

open door1

New member
איתי הוא לא יתעסק

כי בפעם הבאה שהוא יפנה אליי כדי לפגוע בי הוא לא יכנס לצאט אני אכניס למחשב שלו וירוס שימנע מהצאט לפעול אצלו הוירוס יהיה בתוך קבצי המערכת של וינדוסשאם הוא מוחק את הקובץ הזה אז הוא תוקע את כל מערכת ההפעלה עד שהוא מתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואם בכל זאת הוא ימשיך לאיים עליי במסר האישי אז הוא יצטרך להחליף גם לוח אם במחשב שלו כל פעם שהוא יאיים עליי הוא יחליף לוח אם כי תוכנת ה BIOS שלו ימחק לגמרי

!@#$%^@#@$&$@$%^#@@!

OPEN DOOR1[אולי בבקשה תתרגם לי את מה שרשמת כי לא הבנתי כלום]

למעלה