בתי ריגשת אותי....

מ ר ל ן1

New member
בתי ריגשת אותי....

איני מהכותבות כאן....אך קוראת לעיתים . היום מצאתי עצמי ...המומה נרגשת ומלאת התפעמות תמיד ידעתי שנשמה יתירה שוכנת בגופך ילדתי האהובה. היום הבנתי עד כמה יחידה ומיוחדת..... ריגשת אותי בכתיבתך אודות חוויותך בילדות ...בעצם דברים שקלטת וידעת לשמר ולתרגם נכון כל כך....אכן ניסיתי ...והצלחתי להקנות בכם את אהבת העם הוהמולדת....ואת הבטחון שמקנה היחד. למדתי ממילותייך...שלא לשווא גררתי אתכם כבר משחר ינקותכם בשבילי האדמה שלנו ובאהבה הזו שלך ושל אחייך ...נקמתי בצורר.... בטקס סיום קורס קצינות של ליאת..נקמתי בגלקסים בחיוך של כל ילד ישראלי ובשירת התקווה...נקמתי .......והאנשים ונשים נפלאים כמוכם.....נקמנו יהיה זכר ההולכים ברוך. ורק תיקון קטן ....אבי ואמי נפגשו בארץ אחרי 10 שנים לא 30

טאKילה

New member
מרלן WOW, את את ריגשת אותי....

רק היום גילית שהיא מיוחדת? אנחנו יודעים מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן למרות שהיא טרוריסטית לא קטנה, היא שלנו באשר היא. וכולם אוהבים אותה ובמיוחד אוהבים לעצבן לה. יפה לך להצטרף לקסם הוירטואליה
נ.ב. גם עשר שנים זה זמן, הרבה מאוד זמן. ולראיה הוא היה בטוח שהיא אינה בין החיים, והנקמה שלו היתה כן להביא דור שיביא עוד ועוד דורות. רק מלחשוב על זה זה עושה דמעות. יהי זכרם ברוך

מי אמר רק...??

ציינתי "תמיד ידעתי"... היום הבנתי שהזרע שטמנתי לפני שנים נשרש חזק. וחלק מקסמה זה הבוטות והיושר ודרכה לומר את דעתה לטוב או לרע... לכבוד לי להצטרף ולו מדי פעם לפורום...עלולים לגלות שהעץ צומח קרוב לנפילת התפוח|

קרוואלה

New member
בקצב הזה........

עוד יחשבו שיש לך פיצול אישיות:))) תתרגלו אליה נו היא עוד בשלבי לימוד המחשב .:) קופצת מניק לניק כמו יו יו!! ואני לא תפוח!!!
אני צדיקה! תמימה! חסודה! ועוד כאנה וכאנה
מודה גם אותי ריגשת אמא
שנדע רק ימים של אושר וחיוכים

קרוואלה

New member
"אני מותק".....

מוכר לך אולי? אז זהו שאת לא מותק!! ואני באמת צריכה מגרפה הגינה צועקת הצילו

איפה המורה שלך????

כאנה וכאנה עאלקקקקקק... אמא פולניה היית מאיימת כעת בהתאבדות

צדיקה תמימה חסודה.. .. נו שויין....

אבל היום זה לא יום להעמיד דברים כמו התמימות והטוהר שלך על דיוקם :)

קרוואלה

New member
שאני אבין אחתוש..

על חולקת על המילים שלי?... עכשו תחזרי אחרי ..... היא צדיקה חסודה צנועה ...נו אני לא שומעת אותך:))

חולקת? חס וכרפס..

פשוט החלקתי כאן מרוב צחוק.. צדיקה.. חסודה.. טהורה.. צנועה.. .. חחחחחחחחחחחח :)

קרוואלה

New member
אחתוששששששש../images/Emo46.gif

רוצה לעצבן לי את החצוצרה? את השחלות? בכלל לעצבן אותי? נו אני מחכה תחזרי אחרי.........צדיקה חסודה תמימה........

למעלה