בתי קפה ומסעדות...

בתי קפה ומסעדות...

שמקבלים בברכה בעלי חיים...? מישהו יכול להמליץ?.....באזור המרכז?......

Miss Tory

New member
פוגל'ס

בכיכר דיזנגוף. אוהבת את האוכל שלהם (צנוע ונחמד. ארוחות בוקר, טוסטים, סלטים וכאלה), יש שם מלצרית מדהימהההה בשם דריה, והיא אפילו מאוד אהבה את שימי :) השולחנות עצמם ממוקמים בחוץ (במתחם מגודר, מוצל ומאוורר כמובן), כנראה שבגלל זה אין בעיה עם בעלי חיים, או שזה סתם כי הם שפויים ובריאים בנפשם. ואם את מגיעה לשם, תשאלי אותם מה בקשר לריבת בצל שהם הבטיחו להכין לי כבר מזמן מזמן (ואם יש שם ממנה, תטעמי!! כמה שזה נשמע מוזר, זה מעולה!) מעבר לזה, כל בית קפה בדיזנגוף סנטר חייבת לאשר ישיבה עם בעל חיים, כי מותר להכניס לקניון הזה בעלי חיים. אני מניחה שרוב בתי הקפה שיש להם שולחנות בחוץ, ושם את יושבת, לא יעשו בעיות כל עוד הכלב רגוע ולא ניגש לאנשים לשולחנות, אבל אולי אני אופטימית (או שתמיד המחשוף שלי היה מוגזם?)

toomuchdogs

New member
את צודקת....ישבנו עם בוגי וג'וני למטה....

בהרבה חנויות היום כלבים או של הבעלים או של לקוחות...למרות שבכניסה השומר ביקש שנשים משהו על הפה של ג'וני (חשבנו על כוס
) אבל ברגע שאמר "לשים משהו על הפה ובפנים תורידו" חבר שלו צחק ואני הבטתי עליו בהלם ניכנסנו

קואלהלה

New member
יש את בתי הקפה

על החופים עצמם, מעבר לזה, כל מקום שבא לכם ללכת אליו, אפשר להתקשר לפני ולשאול.

כרגע נזכר בשניים בת"א

"נחמה וחצי" מצוי ליד הבימה. "קפה ביאליק" בתחילת רח' ביאליק.

toomuchdogs

New member
"תולעת ספרים" ברח" מלכי ישראל

כיכר רבין אחלה מקום לארוחת בוקר או סתם קפה, אפשר לקרוא ספרים, הכלבים מקבלים קערת מים ופרוסת לחם שיפון
לפחות זה מה שנתנו למיקי ובוגי....אבל ספרים לא בא להם לקרוא

naftoul

New member
כמי שגרה במרכז תל אביב

ופוקדת הרבה מאוד את כל בתי הקפה באיזור, תמיד עם הכלב, אני שמחה להעיד שעוד לא קרה לי בבית קפה בתל אביב שאמרו לי לא להכניס כלב. לפעמים הם מגבילים רק לשולחנות בחוץ אבל אבל פעם לא מתנגדים לחלוטין 0 נהפוך הוא בדר"כ גם מציעים מים לכלב. ומקומות ספציפיים שאנחנו מבלים בהם הרבה ותמיד מתקבלים בברכה (גם בפנים): קפה משולש בדיזינגוף, לולו בבזל, אוליב בבוגרשוב, סוניה געצל שפירא בסימטה אלמונית (ליד קינג ג'ורג'), נחמה וחצי ליד הבימה (בכולם יש גם אוכל מצוין)

ShimiHi

New member
בתי קפה וכלבים

בת"א עוד לא יצא לי לקבל סירוב כשהגעתי עם זואי, אבל אני בטוח שיש מקומות קצת יותר יוקרתיים שלא ייתנו לבע"ח להכנס. בד"כ זואי מקבלת קערת מים ובאוליב ברח' הרצל (זה לא בית קפה אבל מה זה משנה) היא גם מקבלת טעימות פסטרמה . . .

למעלה