בתי ספר לריקודים סלוניים בארץ

sisili

New member
בתי ספר לריקודים סלוניים בארץ

בארץ ישנה התאחדות של ספורט הריקוד ויש להם אתר . הוא בד"כ נפתח בשפה הרוסית, אבל יש אפשרות לעבור לעברית או לאנגלית. באתר יש רשימה של בתי ספר לריקודים סלוניים בכל הארץ. רק לקחת בחשבון שזהו ספורט לכל דבר ויש משמעת ... הנה האתר שלהם:www.idsa.org.il העלות החודשית היא כמו חוג רגיל, בערך 250 שקלים בחודש...לפעמיים בשבוע.

sisili

New member
כל הרקדנים המקצועים שייכים להתאחדות

כל הרקדנים המקצועיים שבתוכנית, שייכים להתאחדות ספורט הריקוד. רובם אפילו למדו אצל אותם המורים... מי שרוצה לצפות ברקדנים אמיתיים , צריך לבוא לראת תחרות. בתוכנית הזאת יש אומנם סלבריטאים, אבל לעומת הרקדנים, אין מה להשוות....

sheminu

New member
אם הם מקצועיים אז מה הם עושים

בהתאחדות של רקדנים חובבים?

sisili

New member
זו לא התאחדות של חובבנים

הרקדנים שייכים להתאחדות הספורט של משרד החינוך !!! בדיוק כמו שיש איגוד של מקצועני כדורסל וכו' זו לא התאחדות של חובבנים.

sheminu

New member
IDSF היא התאחדות לרקדנים חובבים

וההתאחדות הישראלית מסונפת לזו מגרמניה אלא אם כן היו שינויים בעניין. עד כמה שידוע לי ההתאחדות המקצועית לרקדנים של ריקודים סאלונים היא " ההתאחדות הישראלית למורים ורקדנים מקצועיים" שהוקמה בארץ בשנת 1966 ע"י המורים שהיו כאן אז וחודשה עם העליה מרוסיה ע"י מורים מקומיים ומורים חדשים. יחד עם זאת יש לברך על פעולותיה של התאחדות החובבנים ולעודד את משרד החינוך לתמוך בהם.

charmer

New member
חלק מהרקדנים גם מלמדים..

אורון דהן למשל מלמד במקום העבודה שלי. אם נדלקתם על הריקוד בגלל אחד הרקדנים שווה לבדוק אם הוא מלמד ואיפה.

sisili

New member
מורה מקסימה לריקודים

לחברה המבוגרים 20+ שרוצים ללמוד אצל מורה מקסימה מאיזור רחובות קוראים לה קטיה 054-5486555 והיא מלמדת בצורה יסודית מאוד !!!! היא פותחת השבוע חוג חדש למתחילים.

prisident

New member
יש עוד בתי ספר!!!! תקראו גם את זה!!

בארץ כמובן יש עוד התאחדות.. ולא צריך להגיד שיש רק אחת.. כמו בכל סוג ענף הספורט יש שניים או שלוש התאחדויות.. כמובן לצערי הרב בארצינו הקטנטונת יש שניים. הראשון IDSA ןהשני AIDA. לדעתי AIDA הוא השולט כי יש את הרוב המועודונים מאשר IDSA. ואם לא היה AIDA אפשר היה לחשוב שזה מונופול. רק חבל כמובן שזה נותן לנו להתחרות בפחות משתתפים. אבל שווה בכל זאת!!! האתר של AIDA כנסו ותיקראו: WWW.aida2004.com (האתר כמובן בשידרוג, תוכלו להיכנס באתר עצמו לאתר הישן) אתר שני שהוא שולט כמובן והכי מתפקד בארצינו הוא אתר ה"בראבו"!! הקישור לאתר הוא פה, אל תפספסו: www.isradance.com ואם ישאלו אותכם לאיזה התאחדות שווה יותר IDSA או AIDA תבחרו ב- AIDAץ רוב האנשים נרשמים לשם! תשאלו את החברים או את השכנים לאן עדיף. אבל כמו שאני יודע אני רשום ל- AIDA.

sisili

New member
שתי ההתאחדויות

יש רק דבר אחד ששכחת לציין - רק התאחדות IDSA מוכרת ע"י משרד החינוך. מי שרוצה ממש להשקיע ונשאר עד לגיל של צבא, רק IDSA יכולים להמליץ על "ספורטאי מצטיין" ולתת שחרור מהצבא לתחרויות. הצבא בכלל לא מכיר בהתאחדות השנייה. הייתה אפילו כתבה בעיתון על זה. גם בחו"ל אתם לא יכולים להשתתף בתחרויות רציניות , כי גם שם יש התאחדות IDSF שלא נותנת לכם להשתתף. עובדה שכל הרקדנים בתוכנית, שייכים להתאחדות IDSA !!!!!!!! חוץ מזה, כדאי לך לבוא ולראות תחרויות אצלנו, כי הייתי בתחרויות שלכם וזו בושה. ילדים רצים על הרחבה, אין סדר. תחרויות מתחילות באיחור . אף פעם לא בזמן. פעם חיכינו 3/4 שעה. מתחילים מוסיקה ואז צריכים להחליף , כי באותו הזמן צריך לרקוד משהו אחר.. יש אצלכם בלאגן לא קטן.

למעלה