בתי ספר למחול

קרציבל

New member
בתי ספר למחול

היי, אני עוברת לרמת השרון ורציתי לדעת על איזה בתי ספר למחול[בעיקר בלט האמת] אתם ממליצים באיזור רמה"ש, הרצליה, רעננה וכל מה שבסביבה. תודה

Amitush222

New member
אני ממליצה לך לברר על דאנסיטי בהרצליה.

הם לא מתמקדים בעיקר בבלט אבל המקום טוב והטכניקה שלהם טובה [זה פשוט לא ההתמקדות שלהם].

ליאור140

New member
ומספטמבר

ומספטמבר נפתחות שם הרבה אפשרויות של קלאסי[כי הם בנו עוד סטודיו] שיעורי מתחילים 20+, מתחילים, בינוניים ומתקדמים כדאי לך לצלצל לבדוק כי הם מביאים עוד מורים מעולים מבחוץ לשנה הבאה

Only Dance

New member
זהו שמעתי דבירם טובים על דאנסיטי

אבל לא ניסיתי בעצמי.

Sorcerer59

New member
אני דווקא נגד דאנסיטי

רקדתי שם כמה פעמים והרמה שם די נמוכה, בעייני. בשעתו היו להם רק שיעורים למתחילים. יש לך בתוך הרצליה את בית הספר של לאה מנור, ששם הרמה טובה מאוד, ויש שיעורים למתקדמים יותר.

ליאור140

New member
אני לא יודעת מתי ניסית

אבל דווקא בעבר לא היו להם למתחילים אלא לרמות גבוהות יותר ועם השנים התווספו יותר ויותר שיעורי מתחילים

ballet20

New member
המלצה../images/Emo13.gif

ממליצה בחום על דאנס אלמה וארנון- סטודיו מקסים שיש לו שני סניפים- אחד בתל אביב (דיזנגוף) ואחד ברמת השרון (אוסישקין). צוות מקצועי ומקסים. אני רוקדת שם שמונה שנים וממש ממש אוהבת את המקום. שווה לנסות!!

Amitush222

New member
ואי אמממ

האמת שאני שמעתי המון המון אכזבות מהמקום הזה.. אישית אני לא ממליצה אבל תכלס לא ניסיתי.

ballet20

New member
תראי...

לכל מקום יש דעות בעד ונגד. אני אישית מאוד מרוצה ולכן ממליצה, שווה לנסות בכל מקרה! ברמת השרון יש מורה נהדרת לקלאסי שעובדת שם כבר שנים, ובג'אז הם מאוד חזקים בשני הסניפים. וסתם, לחיים, תמיד טוב לנסות בעצמך- ולא להסתמך על המלצות/ אכזבות של אנשים אחרים

Amitush222

New member
האמת שלא שמעתי תגובות רעות על המקום,

יותר על ארנון בפרט... ואני אובייקטיבית ובלי שום כוונה להשמיץ.. אני אישית לא ניסיתי, פשוט לא יצא לי לשמוע עליו דברים טובים.

ballet20

New member
סבבה,

אני אישית תלמידה שלו 8 שנים ומתה עליו אבל יודעת שיש כאלו שלא. יש שם עוד כמה מורים מעולים- מורה לג'אז בשם יפעת שהיא בעיני אחת המדהימות בארץ בכלל מורים מעולים לקלאסי וגם למודרני. שוב,הכי טוב לנסות,לכל אחד מתאים המורה שלו- ולא התכוונתי לתקוף אותך או משהו סתם להמליץ מניסיוני

balush93

New member
הרצליה- לאה מנור

מתמחה בבלט בשיטת ה-RAD. יש שם גם שיעורי פוינט, מודרני, ג'אז והיפ הופ (שנה ראשונה). האמת שגם אני שמעתי אכזבות מאלמה (כמה מהבנות עברו ללאה מנור). ודאנססיטי לא מתמחים בבלט קלאסי.

רעננה- סטודיו אליברה,

וכמו שאמרו לך בהרצליה, יש את לאה מנור. יש שם דגש מאוד חזק על הקלאסי, והמורה שלי לבלט יצאה משם והיא פשוט מדהימה.
שווה לנסות לדעתי

דנה 2110

New member
הסטודיו למחול של פמלה

נמצא בצפון תל אביב- שיכון דן. לא כתבת בת כמה את, יש קבוצות של ג'אז לכל הגילאים עד כיתה י"ב, להקות מחול לכיתות ד'- ח' שיעורי היפ הופ לנערות, שיעורי נשים - גיל 18 ומעלה למתחילות ובינוניות ושיעורים של ג'אז ברמה מקצועית לגילאי 18 ומעלה. ממליצה לך להסתכל באתר של הסטודיו, השיעורים מתחילים ב-1/9.

shye10

New member
=]=]

אני ברמה"ש ואני רוקדת בסטודיו dance של אלמה וארנון.. זה מתמקד בכל הסוגים.. והקלאסי גם לוקח קטע מאוד רציני.. אני ממליצה לך ביותר:) הנה אתר שלהם אם תרצי מידע: www.danceil.com בהצלחהההה3>

למעלה