בתי ספר בעיר ?

זיסקלה

New member
בתי ספר בעיר ?

בה"ס פיקא האם נחשב לטוב ? אנחנו שייכים לפיקא והתחלטי לשמוע דברים לא טובים עליו האם כך הדבר ? אני יכולה להעביר את הכתובת להורי ולשלוח אותם לבה"ס באם המושבות , מבה דעתכם בנושא ? קצת מלחיץ אותי כל העניין אשמח לתובנות .

זה רק בית ספר יסודי

בתי הספר באם המושבות טובים, אבל זה לא הגיוני שילד ילמד כ"כ רחוק מאזור מגוריו, מה עם חברים? הילד ירגיש בשוני. כמו שכתבתי זהו רק בית ספר יסודי, סך הכל מערכת החינוך בפ"ת טובה, קשה לי להאמין שפיקא בית ספר כה גרוע שצריך לעשות דבר כזה לילד שלך (ללמוד הרחק ממקום מגוריו ולהקשות על חיי החברה שלו), בכל אופן הרבה יותר חשוב חטיבת הביניים והתיכון ושם כבר יש אינטגרציה, והרוב המוחלט של חטיבות הביניים והתיכונים בעיר טובים.

זיסקלה

New member
תודה על התגובה .אבל היום עושה הרשום שכמה שלא

תנסה להקנות ערכים וחינוך טוב השפעת הילדים מגיל כה צעיר היא מפחידה וממש קשה לי להיות אופטימית לאור כל האלימות מסביבנו .ולכן אני לא בטוחה שזה נכון להגיד זה רק יסודי , זה מתחיל מגיל צעיר מאוד. אגב למה שלא יהיו לו חברים ? זה רק מצריך הסעה אליהם , טיפונת יותר מורכב . אתה לא היית מסיע את הבן שלך לחבר אם הם היו חברים טובים ? יכול להיות שאני טועה ולכן אני שמחה לשמוע דעות נוספות .

ילדים הם עם אכזר

הם יגרמו לו להרגיש לא שייך, את תודהמי איך כבר בגילאים קטנים כאלה הילדים מתחשבנים מי גר באזור יוקרתי יותר, למי יש יותר כסף, מי הולך עם מותגים יקרים יותר, "לכל הכיתה יש אדידס", "למה לו קנו נייק ולי לא?" , למה להוא יש פלייסטישן 3 ולי רק 2, מחשב של מי טוב יותר ועוד, לדעתי זה יעשה רע לילד ללמוד במקום שהוא לא גר בו, למה שלא תשכירי את ביתך ותשכרי באם המושבות? גם קרוב להורים וגם הבעיה תיפתר.

לא הייתי משנה כתובת

כמו שכתבו לך החברים שלו יגורו רחוק, וכמה שתסיעי וכאלו זה לא נוח לשני הצדדים. לא יודעת איך הבית ספר

למעלה