בתי ספר בלונדון

דידי169

New member
בתי ספר בלונדון

לקראת מעבר ללונדון, אשמח לקבל מידע על בתי ספר טובים לילדי : גיל 11 ו8 . משיטוט באינטרנט עליתי על שניים ה - JFS לילד הגדול ו Sinai לקטן. אם למישהו יש מידע על בתי הספר הללו או על אחרים מומלצים אשמח אם תכתבו לי. תודה מראש.....!

דידי169

New member
בתי ספר יהודיים באזור צפון מערב לונדון

עדיפות לאזור צפון מערב לא יותר מידי רחוק ממרכז לונדון. מקום המגורים יקבע לפי בתי הספר שנמצא. האם יש לך הכרות עם בתי הספר Sinai ו JFS ?

בצפון מערב לונדון יש הרבה בתי ספר יהודיים

אורתודוכסים, רפורמים, לא משוייכים? מה את מחפשת ולאיזו שנת לימודים? קרובים ל- JFS ולסיני יש את מטילדה מארכס (הרבה יותר קטן), עימנואל (פרטי), אחד בפינר שאני לא זוכר איך קוראים לו (אורתודוכסים); ואחד בשנלי (רפורמי). יש עוד כמה באיזור פינצ'לי מהם אני מכיר רק את עקיבא (רפורמי) הייתרון בקומפלקס של JFS הוא שיש את שני בתי הספר (primary ו- seconsary) באותו המתחם ולא תצטרכי ללכת רחוק מדי בין בתי ספר.

דידי169

New member
שנת הלימודים הבאה

תודה רבה על התגובה המהירה!!אנחנו נגיע ללונדון לקראת שנת הלימודים הבאה שמתחילה בספטמבר 2012, פחות חשוב לי השייוך הדתי כל עוד יש שם ילדים יהודיים/ישראלים ובעיקר שהרמה האקדמית של בית הספר תהיה גבוהה. האם ידוע לך על רמת הלימודים בבתי הספר JFS ו SINAI ? האם באמת יש רשימת המתנה ארוכה ? מתי מתחיל תהליך הרישום לבתי הספר האלו? האם אתה מכיר הורים ישראלים שילדיהם לומדים שם (JFS ו SINAI ) ומוכנים לדבר איתי? אשמח לשמוע ממך:) שוב המון תודה על העזרה.

כמה תשובות

בשנה האחרונה נפתחו כמה בתי ספר יהודיים והלחץ על בתי הספר ירד ככה שרבים מהם לא מלאים השנה (זה תלוי בשכבת הגיל וכו'). אם אני זוכר נכון הרישום לשנה הבאה הוא בדצמבר ומקבלים תשובה באפריל? לא זוכר. בכל מקרה את צריכה להירשם דרך הרשות המקומית שבה את גרה (ואחרי שאישרו לך מבית הספר היהודי). אם אתם לא יודעים עוד איפה תגורו, לא תוכלי להירשם בלי כתובת מקומית (המצב יכול להיות שונה בבתי ספר פרטיים). תסתכלי באתר של סיני על רישום. את צריכה למלא "טופס יהדות" שבין היתר דורש מינימום ביקורים בבית כנסת בשנה שלפני הרישום ושאר הערות כאלה. בתי ספר יהודיים לא מככבים בביקורות OFSTED בד"כ אבל הרמה בהם יחסית גבוהה. רדגאסטון, הגדול שלנו, בסיני ומרוצה שם.

דידי169

New member
מגורים

אלו שכונות/אזורים עדיפים למגורים שיהיו כמה שיותר קרובים לבתי הספר סיני וגיי אף אס ? אנחנו נעבוד במרכז לונדון אבל מעדיפים לגור בקרבת בית הספר. אזור המגורים צריך להיות איכותי מאד, גם אם שכר הדירה גבוה יותר. יש לך המלצות??

מגורים

לסיני מגיעים ממגוון של איזורים, הקרובים יותר הם סטנמור ואדג'וור, מיל היל והנדון הם גם פופולרים ועד הכפרים הרחוקים יותר בושי, בורהמווד ורדלט. כל המקומות המצויינים סימפטים ועם גישה קלה או די קלה לרכבות. קחי בחשבון שנסיעה למרכז לונדון היא בערך שעה מהאיזורים האלה, שעות בתי הספר הן מ-9 עד 3 (פחות מזה בימי שישי בחורף) ושעות עבודה במשרדים הן 9- 5 וחצי. אם שניכם עובדים תצטרכו לדאוג ל- childminder שתוכל להביא ולאסוף את הילדים.

דידי169

New member
תודה!

תודה על האינפורמציה:) בטח יהיו לי עוד מיליון שאלות בעתיד:)

דידי169

New member
בתי ספר לילדים בהמסטד

מחפשת מידע על בתי ספר לילדי 11 ו 8 באזור המסטד. האם יש בתי ספר מסויימים באזור המסטד בהם אפשר למצוא ילדים ישראלים? ריכוז גדול של יהודים? הכוונה לא לבתי ספר יהודיים .

דידי169

New member
בתי ספר בהמפסטד

הי רדגאסט......האם יש לך מידע על בתי ספר לילדי 11 ו 8 באזור המפסטד. האם יש בתי ספר מסויימים באזור המפסטד בהם אפשר למצוא ילדים ישראלים? ריכוז גדול של יהודים? הכוונה לא לבתי ספר יהודיים .

מיכל אק1

New member
בתי ספר בהמפסטד

אנחנו הגענו לפני יומיים ומצאנו מקום נחמד בהמפסטד W3 הבנו שזה אזור נחמד ואנחנו מחפשים בית ספר לבני 7 ו - 5 נשמח לקבל המלצות . קיבלנו מידע על בית ספר חצי פרטי בסט גונס ובית ספר המפסטד מקווים לדעת מחר פרטים נוספים , נשמח לכל מידע נוסף

דידי169

New member
למה הכוונה בית ספר חצי פרטי? מה שמו של ביה"ס?

האם אתם גם מחפשים בתי ספר יהודיים?

assaf1274

New member
המפסטד

אני נמצא באותה סיטואציה לקראת ינואר. איך אתם מוצאים את המפסטד? טיפים לגבי לימודים. הבן שלי יהיה בן 4.8 שנגיע. תודה

למעלה