בתי כלא

חץ מקשת

New member
בתי כלא

הי לרוב אני לא זוכר את החלומות שלי אבל כבר שלושה לילות בשבוע האחרון יש אלמנט שחוזר אצלי בחלומות , כל פעם בצורה קצת שונה - אני בורח מבתי כלא. כל פעם הסיטואציה והמקום אחרים. יש למישהו רעיון מה זה מבטא?

חץ מקשת

New member
הממממ

טוב פעם ראשונה שאני כאן ופתאום ראיתי שאתם לא ממש מעונינים לנתח חלומות. אני אשמח אם מישהו בכל זאת יעזור אבל מצטער על הטעות , חיפשתי אנשים שמבינים בתחום.

Variety

New member
תגובה

היי חץ מקשת. אם אני הייתי חולם את החלום הזה, הייתי מפרשו כך: הריחה מבית הכלא היא השתחררות, מטאבו מסויים, שנחשב לאסור אבל כלא אותנו. לדעתי את יכולה לנצל את האלמנט החוזר הזה ולהשתמש בו לחלום חלומות צלולים בעזרת שיטת MILD או בדיקת מציאות ושאול בחלום מדריך חלומות או את אחד האסירים, על מה הוא יושב? :) שיטה זו לפירוש לדעתי הכי טובה, מפני שאת שואלת את התת-מודע, שמההתחלה שלח לך את השאלה הזאת בצורה של החלום. חלומות פז, Variety-

חץ מקשת

New member
תודה על התגובה

באמת אני בתקופה של בדיקה מחודשת של ההרגלים שלי ו התבוננות על איך אני חי. יתכן וזה קשור. אמנם אין לי כל ניסיון במודעות בחלומות ( כבר אמרתי- אני בקושי זוכר חלומות ...) אבל קראתי את המאמר שהמלצת עליו ואנסה את זה. תודה

Variety

New member
תגובה

היי חץ מקשת, אין בעד מה שמחתי לעזור. אשמח אם תכתוב בפורום איך הולך עם החלומות המודעים. בקשר לזכירת חלומות, הדרך הכי טובה לשפר משמעותית את הזכירת חלומות (אני משתמש בה וזוכר כ3-8 חלומות לילה) היא יומן חלומות. http://user.domaindlx.com/variety/pages/learn/prep_h.asp בקישור מוביל לאתר שלי שמסביר איך לזכור חלומות (בין היתר). חלומות פז, Variety-

למעלה