בתי חולים-רשמים

שירשיר21

New member
בתי חולים-רשמים

רציתי לשתף אותכן בתחושות שלי ולשמוע מה דעתכן. התחלתי טיפול UVF ראשון בבלינסון. הייתי שם כמה פעמים (לקביעת הפרוטוקול, ובדיקות דם וUS כולל פגישות עם רופאים לבחינת המשך טיפול). והייתי קצת בהלם ממה שהולך שם-אומנם הכל מתקתק ביעילות בדייקנות ובמהירות אבל.....לאף אחד (גם הרופאים וגם האחיות) אין זמן לעצור לכמה דקות ולשבת ולהסביר. אחרי הכל זה הגוף שלי וזכותי לדעת מה קורה איתו. הרי אף טיפול לא הולך בדיוק לפי הפרוטוקול וכל גוף מגיב אחרת לטיפול (פה לא משפיע הדיכוי,שם מתפתחת ציסטה...),ואני רוצה לדעת מה ההשלכות של כל דבר, מדוע מחליטים על טיפול זה או אחר-שוב זה הגוף שלי. ואחרי הכל לא נראה לי הגיוני שנלך לנו לחפש תשובות באתרי אינטרנט שונים. מה אתן חושבות?????? שירשיר

רונה 26

New member
לשירשיר - את כ"כ צודקת

חודש שעבר חשבתי שאני מקבלת התמוטטות עצבים, לא ידעתי מה צריך לעשות, איפה וכמה . הרופאים נותנים לך אינפורמציה כמו לגו, כל פעם משהו קטן ואחרי חודש שהכל נגמר רק אז את יודעת. רוב הרופאים לא ישקיעו בך מעבר למה שאת צריכה באותה נקודה (אני אפילו לא ידעתי אם צריך טופס 17 בשביל הזרע של בעלי... ואני עוד מטופלת באופן פרטי). וכל זה בטח לא מוסיף למצב רוח הנפול גם ככה. הרופאים לא ידברו איתך על מה יכול להיות, יסבירו לך רק אם קרה משהו. ובשביל זה קיים הפורום הזה - לעזור לנו להבין. ודרך אגב זה ככה בכל תחום של הרפואה לדעתי רק שבמצבנו זה מרגיז ומעצבן עוד יותר!! המלצתי - בסוף החודש אחרי שתסיימי עם הכל תדעי את כל מה שאת רוצה לדעת עכשו, ואינשללה לא תצטרכי לעבור את זה שוב פעם !!

Galit29

New member
שירשיר פשוט מבקשים

מיפה או שרה שיקבעו לך תור לרופא שקבע לך את הפרוטוקול כי יש לך כמה שאלות חשובות וזה הכל. אני כביקשתי לדעת משהו לא היתה לי בעיה לשאול את מי שרק היה לידי באותו רגע ואפילו ביקשתי פגישה עם הרופא ולא היתה בכלל בעיה - נכון לא תמיד יש זמן בגלל העומס אבל תתעקשי. בהצלחה!

פונדו

New member
לאחר 4 IVF בבלינסון

לא נתקלתי במצב דומל לזה שאת מתארת. הרופאים (בזמן קביעת הפרוטוקול כמובן) וגם האחיות תמיד ענו בשמחה ובהבנה ולכל שאלה גם שאינה קשורה בטיפול. היו פעמים שהשאלות צצו רק כשהגעתי הביתה, התקשרתי (כמובן שלרוב היה תפוס
) וקיבלתי תשובה בטלפון. אולי נפלת סתם על ימים לא טובים. תנסי בפעם הבאה או, כמו שהציעו כבר, לנסות לקבוע תור לאחד הרופאים ולהכין את רשימת השאלות מראש. וכמובן תמיד תוכלי להעזר בפורום הזה שהוא מאגר המידע, הניסיון והתמיכה המוצלח ביותר. פונדו
רק עוד קצת

למעלה