בתי ואני

grover

New member
בתי ואני

זאת הפעם הראשונה שלי כאן ואני מאוד שמחה לראות שיש פורום כזה... רציתי להתייעץ, שם פרטי: 7,4,5,5 שם משפחה: 1,6,8,3,9,1,5 לידה: 26.8.68 ובתי: שם פרטי: 3,3,1 שם משפחה (כנ"ל) לידה: 22.2.97 האם תוכלי להגיד לי משהו על יחסיי עם בתי? תודה

עינת

New member
grover ברוכה הבאה ../images/Emo137.gif

הקשר בינך ובתך הוא קשר חזק מאוד ולא פשוט כלל וכלל.דעי שיש לך ילדה מאוד מאוד מיוחדת והקשר בינכן הוא שעור מדהים לשתיכן. בתך מאוד מאוד רגישה ויש לה דרך משלה אל תצפי ממנה להיות כמו כולם כיוון שהיא לא.עודדי אותה ותני לה המון חום וחיזוקים להם היא זקוקה למרות שאולי זה לא נראה כך על פני השטח. והכי חשוב אל תנסי לכפות עליה דבר כיוון שתשיגי רק את ההפך היא מרדנית וכל חייה תשאף לשנות את העולם.
שפע ו
עינת

grover

New member
תודה...ועוד שאלה

תודה על התיאור, שנראה לי די מתאים לבת שלי.... אני תוהה, מאחר והיא קטנה, ואי אפשר כל כך לדעת לאן דברים מתפתחים...למה את מתכוונת כאת אומרת שהיא "לא כמו כולם" ו-"מאוד מיוחדת"? האם זה לכיוון פורה ויצירתי או לכיוון פתולוגי? שוב תודה רבה.

עינת

New member
grover

אני מתכוונת לכך שביתך אינדבדואליסטית,היא לא תלך בתלם אלה בדרכה שלה. חלילה לך לחשוב לרגע על כיוון פתלוגי ההפך הוא הנכון,הכיוון שלה הוא יצירתי ,כמו גם נתיב רוחני.
שפע ו
עינת

למעלה