בתי התה בסין

סיגלית74

New member
בתי התה בסין

למי שהיה בסין ומבין בתרבות הסינית אשמח לדעת אילו מאפיינים מרכזיים יש לבתי התה בסין. אשמח לדעת מה דעתכם על פתיחת בית תה בסגנון סיני בארץ, האם זה יתפוס?! את הרעיון שאבתי מביקור בבית תה מוצלח באגם חוחאי - בייג'ין ושילוב עם הפרסומת החדשה של ויסוצקי.

xfwind

New member
../images/Emo62.gifכדאי על הדרך שתבדקי

מה גרם לכשלונו/סגירתו של בית התה של ויסוצקי שהיה ברח' מחניים בחיפה. (לא זוכר ממתי עד מתי).

guanyin

New member
רעיון מגניב

אבל קשה לי להאמין שיתפוס. הסברון - לא שנתתי דעתי יותר מדי על בתי תה, אבל הם תמיד נראו לי כמו: 1. מקום של זקנים (ואז דוקא חיפה יכולה להתאים)
2. כמו בית קפה, רק בלי הפוזה האהובה על הישראלים. 3. אם תסתכלי על מסעדות סיניות בארץ, תוכלי לשים לב בקלות להבדלים בין סיניות-סיניות לסיניות ישראליות. מצד שני - לא הייתי בהמון בתי תה, אז אין לי מושג.
בהצלחה!

bizhar

New member
בשנות ה 70 בתי התה בארץ היו הדבר הכי IN שיש

מצד שני לא שתו שם רק תה..
.
וזה בטח לא דמה לבית תה סיני. (בית התה של יאן בעין כרם עוד קיים?) רעיון מעניין ולדעתי גם יכול להצליח.

xfwind

New member
../images/Emo66.gifהוצאת לי את המילים מהמקלדת

אבל ההתייחסות שלי ל"בית התה של ויסוצקי" ברח' מחניים מדברת על מוסד יפהפה שהוקם לפני כ-10 שנים ופעל שנתיים שלוש. בכל מקרה אין דומה לבתי התה שבסין עם טקסי התה ושטיפת הספלונים והמארחות ואלפי הסוגים שחלקם יקרים בכל קנה מידה....

GnomeBubble

New member
אולי דווקא בגלל כל התפאורה הסינית הזאת

הדבר יכול לתפוס בארץ בתור אופנה שתחזיק לפחות לכמה שנים.
הצרה היא שזה כנראה לא יהיה פשוט ובוודאי לא זול לבנות בארץ בניין בסגנון מסורתי סיני (במיוחד על שפת האגם
) וגם לקשט אותו כמו שצריך.

למעלה