בתי המתבגרת

בתי המתבגרת

והיום שוב מתפרצת ..בתי המאומצת ,צועקת את אינך אמי ,לך לא שומעת ,לאבא שמעתי אבא אינינו ואין מי שיגיד לי דבר .. עצוב לי כל כך התמודדות עימה .

יש לי שאלה אליך

איפה האמא שלה ? האם היא בחיים ? תראי ילדים מתבגרים תמיד קשים להורים , מתפרצים ומתנגדים לרצון ההורים לפעים זה הקטע דווקא , כאילו הדרך שלהם תהייה שונה מההורים הייתי מציעה לך לענות לה בשקט שאת אוהבת אותה כבת שלך ומקווה שהיא תעשה את הטוב ביותר עבורה לחבק אותה באהבה ולקוות שמרד הנעורים יפסק במהרה בהמון אהבה אלא אמא , שמתמודדת עם גידול בת מתבגרת וכואבת נסיכונת

../images/Emo140.gifנסיכת הכוכב

תודה לך , הוריה הביולוגים הרחקו ממנה נטשו אותה ,מספר פעמים .והיא הורחקה מרשותם בצו בית משפט . לאחרונה נוצר קשר עם האחיות הביולוגיות ,קשר מאד הפכפך ולא מועיל .ועם הביולוגית הקשר גרוע ביותר ..מלא משקעים ומרירות והאב מסרב לראותה .

../images/Emo24.gifתבורכי אישה נחמדה

בזכות מעשיך הילדה גדלה בבית חם ומאמינה שיבוא יום שהיא תודה לך , וכעת זה בדיקת גבולות בלבד אז חזקי ואמצי , הזכירי לה את אוהבת אותה ולכן אהיא בביתך אני מקווה ש"מלים רכות אלו ירככו את האבן " והיא תפסיק לבדוק גבולות אהבתך

CHEN39

New member
מתבגרים

הכי חשוב שהיא תדע שאת כתובת עבורה ללא תנאים. תבסי להזדהות,אבל באמת,עם קשייה, תהיי קשובה ותמשיכי להציב גבולות ברורים. תנסי לעזור לה ולתת עצות כמו לחברה, ובאותו אופן תני גם מרחב. תשדרי שאת לא מתייאשת ממנה וגם לא תתייאשי לעולם.תגידי לה שאת מאמינה בה. בני נוער מורדים במובן מאליו,מה שאומר שאת מובנת מאליה עבורה. מחמאה לא? בהצלחה

תודה לכולכם

הכל אני יודעת ,שמשנו במשך השנים מקלט חירום לילדים. אבל כל הידע התאוריה והנסיון שונים כשמעורבים הרגשות

למעלה