בתי המכוערת

lala182

New member
בתי המכוערת

מישהו יכול להגיד לי מה קורה בפרקים מתקדמים יותר של הסדרה?

lala182

New member
ומה עם ארמנדו ובתי?

הבנתי שבסוף הם יתחתנו לא? איך בתי תסלח לו אחרי מה שהוא עשה לה?!

טוב זה שהם יתחתנו בסוף זה מובן

אני לא יודעת איך בדיוק היא תסלח לו. אבל היא כבר עכשיו אומרת שקשה לה לדחות אותו אז כנראה שכאשר היא תהייה יפה הוא כבר ידאג להתנצל בפניה... חוץ מזה יעבור הרבה זמן.

lala182

New member
ניקולס

יש לך או למישהו אחר פה תמונות של ניקולס זה ברור שכיערו אותו לאללה בסדרה אז יש תמונות שלו מהמציאות? אני סקרנית

המממ...

אני אוכל להשיג תמונות שלו אם אני אדע איך קוראים לו במציאות. את יודעת? אבל האמת בערב של אדריאנה ארבולדה הוא לא היה מכוער. (רק המשקפיים וההתנהגות)

lala182

New member
השם של ניקולס הוא:

השם של ניקולס במציאות הוא מריו דוארטה או משהו כזה ולמרבה הפלא הוא בן 36!! (תאריך לידה- 17/6/65) הייתי בטוחה שהוא יותר צעיר.

lala182

New member
אני חוזרת בי!!!!!!

ת´אמת אינה וכל השאר.... לפי התמונות שהבאת לי הוא נראה יותר טוב בסדרה!!!!!!!!! הוא ממש לא דומה לעצמו והוא די מכוער שם...... נו טוב לפחות יש את פרדי שגם הוא חמוד.... ד"א הוא ואאורה מריה יתחתנו בסוף?!

liraz levi

New member
בטי המכוערת פרקים מתקדמים

בסוף ארמנדו יהיה בדיכאון כי הוא אוהב את בטי ומרסלה תשכח מהעבר שלה עם בטי ותבקש ממנה שתשלים עם אמרנדו ובסוף בטי היא תסלח לו וקטלינה תשנה את כל מטה המכוערת

liraz levi

New member
גם למטה הוספתי תמונות של בטי ....

וארמנדו ביחד בחתונה ועם התינוק שלהם יש לי עוד תמונות עם אתם רוצים

בקי2

New member
פרק אחרון

בפרק האחרון בטי וארמנדו יתחתנו וכעבור שנה תיוולד להם בת. כולם יסתכלו עליה ויבינו שהיא דומה לבטי ז"א מכוערת. זה כל הסיפור של התינוקת

למעלה