בתים בלועים....

• פותח הנושא niky
  • פורסם בתאריך

niky

New member
בתים בלועים....

בחיפושי במרחבי האינטרנט אינני מצליחה למצוא חומר על כך, האם תוכלו בבקשה להסביר שוב באופן כללי את הכוונה? אם בית 5 מתחיל בבתולה ומסתיים בעקרב אז מאזניים הוא בית בלוע? וכנ"ל לגביי בית 11 המתחיל בדגים ומסתיים בשור? איך מתייחסים או לא למאזניים ולטלה הבלועים? והאם ההתייחסות לוונוס ולמרס השליטים היא שונה בעקבות זאת? תודה. שבי, אני יענה בשמחה לבקשות שלך רק שמאתמול קשה להכנס לאתר, אני סבלנית אז בהמשך...
ןיאיר האם קיבלת את המייל שלי? רק מוודא.
תודה ויום נעים
ניקי

בית בלוע, מאת האסטרולוג יאיר טריבלסקי

אני מפנה אותך ניקי להודעה שיאיר כבר כתב על בית בלוע... לגבי האתר שלי.. כן, שמתי לב לבעיה - אני שמח לגלות שזה לא רק במחשב שלי..
אני סבלני... (טלה, לא?!) בית בלוע - INTERCEPTED באנגלית - מראה על בית שלא מתחיל ונגמר בצורה רגילה. למשל - אם בית 10 מתחיל בגדי, בדרך כלל הוא נגמר במזל דלי, נכון ? אבל בהרבה מקרים - בעיקר לפי הבתים של פלסידוס - הוא נגמר במזל דגים. זה אומר שכל חווית הדלי היא `בלועה`,כלומר, אין אליה גישה ישירה. בית 11 מתחיל בדגים ולא בדלי, וכך כל החווייה האורנית היא בעייתית. כלומר, יש בעייה להתמודד עם ניתוקים, ואולי בגלל זה מנתקים עוד לפני שזה באמת מתחיל, או יוצרים קשרים שמראש הספייס הוא האישו בתוכם. שלך, שבי :cool: (יאיר, חסכתי לך לחזור על עצמך
)

niky

New member
היי שבי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif תודה אבל...

אל תחסוך גם ליאיר תשובה...
כי מעבר לדוגמא, איך מסתכלים על הבלועים במפה ברמה עקרונית, והאם הם משפיעים או שכבר לא, האם השפעתם ניכרת רק כשיש כוכבים בבית, ואיך זה מתבטא כשבודקים גם את השליטים שלהם? וכדרך אגב שבי, לגביי הטלה הסבלני שלך, אני, אם אתה זוכר, כבר "סיימתי" איתו ועברתי לאופק תאומים
אז עכשיו אני מתקשרת איתך ובשמחה, דרך "המזל" דווקא... (למרות שאחרי ההודעה שלך למטה למדתי שהמרקורי שלי לא עושה זוויות עם אף אחד וכך הוא מתקשר "סלקטיבית" רק עם מי שבא לו....) אבל...נחזור לבלועים... ניקי

למעלה