בתיאבון!

בתיאבון! ../images/Emo21.gif

משעמם לי, ואני רעב... אז שכל אחד יספר על ארוחה אחת השבוע שעשתה לו את היום (יכול להיות בוקר, צהריים, ארבע, ערב, לילה, לפנות בוקר וחוזר חלילה).

Rony 05

New member
סנדוויץ בארומה

בשעות הבוקר המאוחרות אחרי שסיימתי את השמירה בלילה קפוא, משעמם, חשוך ומפחיד במיוחד....היה סיוט... אפילו האיש שמביא את העיתונים איחר.... אפילו החתולים מצאו מחסה עוד לפני שבכלל הגעתי לשמירה ואם אתם שואלים עם מה היה הסנדוויץ, אז עם חביתה (כבר אמרתי שאני צמחונית)

Rony 05

New member
מה שהכי היה כיף

זה שהסנדוויץ היה בקניון אחרי שסיימתי את השמירה...והייתי 10 דק' מהבית.... טוב, וגם כי הייתי ממש רעבה...

וואו

אני אחרי שמירה בצבא מת לישון, אין לי ממש כוח לאכול. זאת אומרת, הייתי מת לישון כי אני כבר לא צריך לשמור
מעניין אותי - איך בנות שומרות? אצלנו ה"שמירות" שלהן זה לשבת בתוך הש"ג עם רדיו, עיתונים ולפעמים גם טלוויזיה

Rony 05

New member
אני תמיד לא ישנה כל הלילה

מגיעה הביתה, דבר ראשון מתקלחת,שמה ה-כ-ל בכביסה, אוכלת ואח"כ מנסה לישון.... מה זה שלהן? אני שומרת גם עם בנים..... וממש אין טלויזיה ולא רדיו.....אולי במקרה אם שמרת וב5 בבוקר הגיע עיתון, אז קוראים... אני לא מסתכנת.... גם הרס"ר מטר מהש.ג וגם מה אני צריכה עכשיו ריתוקים....

שמירה של בת ושמירה של בן זה בדיוק אותו דבר?

גם את יושבת עם אפוד ונשק והכל?

Rony 05

New member
אוי...תודה

עם כזאת תשובה אמיתית כבר אני מתנחמת.... בשמחה הייתי עוברת בסיס

דפנושית

New member
האמת שהשבוע

לא היתה שום ארוחה שממש עשתה לי את היום. אולי אם הייתי הולכת לסושי
(שלא הלכתי כבר מלא זמן
) זה היה משפר את המצב
סווווווווושי

אפילו כמה פעמים

אין מה לעשות, אני אוהב בשרררר, להרגיש את העסיסיות עם כל ביס! מאכלים אלגנטיים זה לא בשבילי
נ.ב. אני גם לא מת על אורז באופן כללי, בייחוד כשהוא בא ככה לבן ולבד
לעומת זאת, מה שממש טעים זה אורז עם גזר גמדי מתוק וצימוקים |יאמי|

אני אכלתי

בהתחלה רציתי מקדונלדס אבל השאוורמה נראתה ממש טוב אכלתי שווארמה ואז התחרטתי אז יום למחרת חוויה מתקנת אכלתי מקדונלדס

דפנושית

New member
נו בוודאי../images/Emo70.gif

מקדונלדס או שווארמה, מה השאלה בכלל
איכסה שווארמה.

לפעמים צריך לגוון!

אבל התכוונתי לזה שמתלבטים מה לאכול, בוחרים במשהו, בסופו של דבר יוצא שזה לא היה מוצלח (קורה), ואז חייבים לתקן בלאכול את האפשרות השניה!

למעלה