בתחלה חדשה-הכיצד????

ירח מלא2

New member
בתחלה חדשה-הכיצד????

"מבלה" במחציתכם חלק מיומי- קוראת, חושבת, לומדת, נהנת לראות את התמיכה ההדדית-כשיש ושמחה על המנעותי ממעורבות באותן פעמים בהן, מהצד, נראה כאילו יש הנהנים לראות את האחר במצוקתו. בסה"כ, אני חדשה במעמד המשפחתי, רכשתי אותו לא לגמרי מבחירה ועושה צעדים ראשונים ומהוססים בנסיון להשתלב מחדש מחוץ לתיבת נוח... מרגישה די לבד בעולם החדש למרות שמוצאת כאן אנשים באותן התלבטויות, חששות, כאב וכו'- מעולם לא הייתי "אשת מסיבות", מעדיפה את המקום השקט, הנעים והרגוע. מקווה למצוא, כשאתפנה לכך רגשית, אהבה חדשה ואיתו לבנות יחד עולם חדש- גם חברתית. למה אני מבזבזת את זמנכם? כדי לנסות ולהבין האם כל הגרושים והגרושות הם טיפוסי בילויים ומפגשים המוניים? האם זאת הדרך היחידה להשתלב מחדש ולמצוא קשרים חברתיים חדשים? אם יש כמוני שחוששים/נרתעים מהמפגשים ההמוניים- איך היה לכם נכון לפתוח דף חדש בחיים?

maof

New member
בלי לחץ...לאט לאט../images/Emo39.gif

תמיד הדברים הטובים מגיעים בסוף, אם רק יש מספיק סבלנות לחכות. מעוף

אפשר כך ואפשר גם אחרת

הדבר היחידי שלא עובד זה להסתגר בבית . אבל מה בוער ? מנסיוני יכול להעיד שהחשיפה לקבוצה הבשילה בי כל מיני תהליכים שהביאו אותי עד הלום (כולל תקופה של בליינות כבדה) ואילו היום חזרתי לפינה שקטה יותר וטוב לי כך

רחלי228

New member
יש גם מפגשים מצומצמים

טיולים,שיחות ולאו דווקא המוניות,מסיבות ובלאגן.תמצאי לך מקום נוח ותתרווחי.ברוכה הבאה.

מהצד את רואה מה שאת רוצה לראות..

כמו בכל מקום אחר יש פה הכל מכל.. לפעמים מתוק מידי, לפעמים חריף מידי, לפעמים חמוץ מידי.. בסופו של דבר כולנו אוכלים מזה ונהנים, מי פחות ומי יותר.. בתיאבון.

ד ו ל ה

New member
בדיוק השבוע ...

הייתה לי שיחה ארוכה עם חבר על מה אנחנו רוצים ומחפשים לאחר הגירושין והסתבר (ולא בפעם הראשונה) שלכל אחד מאיתנו צרכים ורצונות שונים וזה תלוי בהמון גורמים (מבנה אישיותי, גיל, זכרונות טובים או רעים מפרק א' ועוד ועוד...) לכן לשאלתך, אין טיפוס אחד קלאסי של גרוש וכל אחד מאיתנו מוצא לו את החיבור לאנשים שמתאימים לו ואת אופן הבילוי המועדף עליו (מה גם שזה משתנה ם הזמן) מה שבטוח, ההסתגרות אינה מומלצת. לאט לאט גם את תמצאי את מקומך. התחילי בקטן, בהתכתבות עם אנשים שמעניינים אותך והמשיכי משם הלאה...
דולה

זה מאד שונה מאדם לאדם...

כך שסביר, שיהיה הכי נבון לקרוא את אוסף כל בתשובות שיכתבו לך כאן, כל אחד מניסיון חייו ומתוך רגשותיו ואופיו שלו. קיראי את הדברים, הרגישי לאיזה טיפוס את דומה ביותר ונסי לקבל מתשובתו כיוון כללי - כי גם אם זה טיפוס דומה, הרי שאינו זהה. סביר, שיהיו כמה טיפוסים כאלו, שתערובת מסויימת בין תכונותיהם תתאים לך ביותר. אני יכול לספר איך אני חושב על הנושא הזה - וכן, הוא מטריד אותי מאד. מצד אחד, אני כבר פנוי רגשית בכל הקשור ל-Xית שלי, מצד שני - לא השתחררתי עדיין לגמרי מהצלקות שצולקתי בפרידה הזו. אני, אינני איש של מסיבות - רק השבוע כתבתי למישהי שאני אדם קצת מסוגר, שמסתדר עם הכוכבים בשמיים ועם מישוואות הרבה יותר טוב ממה שאנשים מסתדרים איתי - אמנם יש לי חברים לרוב - גם גברים וגם נשים, ואני מקובל כטיפוס חברותי שנהנה עם בני אדם - אבל אני מתקדם בקצב שלי. בונה את ההכרות איתם לאט לאט, מתוודע אליהם, לומד מיהם, וכך רבים מהם הופכים להיות חברים "עמוקים" שלי. אינני אדם של הכרויות שיטחיות, מסיבות ומפגשים המוניים. וכן - בני אדם, בעיקר בגיל הזה, תכליתיים מדי בעיקר בתחום הרומנטי-זוגי... כטיפוס חולמני שחי בשמיים הרבה יותר מאשר על פני הקרקע, אני אוהב לצעוד צעד צעד, לאט לאט, להכיר את מי שאני עומד להכניס לעולמי לעומק, על רגשותיה, תחושותיה, מחשבותיה וכל שלמותה. אולם עד היום זה לא התאים כל כך לאלו שהיכרתי - אישית, אני מוצא את ההתקדמות הנדרשת ממני בתחום הזה מהירה הרבה יותר מדי. כן - שלא יהיה ספק, אני רוצה זוגיות חדשה - זוגיות מלאה, לא לצרכי נוחות וסקס בלבד - אלא במובן המשפחתי ביותר שיש. אבל כמו שכתבתי, כשאני מכיר מישהי, יש מן תחושה שאני קצת "איטי" מדי. אבל - כן, זה אני. סך הכל, אני לא מחפש לצאת עם כל נשות העולם, כל שאני מחפש הוא מישהי אחת לחלוק איתה את הווייתי - כך שיום אחד אמצא את זו שאהיה בדיוק לטעמה - והיא, תהיה בדיוק לטעמי. ה-X-ית שלי אמרה לי, כשסיפרה לי על הרומן שלה, שהיא צריכה מישהו עם רגליים יותר על הקרקע... לא אדם שחושב כל כך הרבה, לא אחד שצריך ללמוד כל דבר לפני שהוא עושה אותו. זה היה הצורך שלה - לי היה צורך שונה - וזה אחד הדברים שעמדו בדרך. לפעם הבאה למדתי - כמה זמן שזה ייקח - זה ייקח. אבל לא להתפשר, זה כואב מדי. שיהיה בהצלחה

אהבתי את מה שכתבת....

צריך להיות אדם מאד מיוחד כדי להחשף ככה כאן במסר כללי בפורום מעריכה את זה מאד מאמינה מכל הלב שיבוא יום ותבוא הערפילית:) המתאימה ותחיו יחד באהבה בשמים:) פזר עליה אבקת כוכבים.....

ילוטייל

New member
מרגיש כמוך.

הזמן יעשה את שלו. וגם אני לא הייתי בשום מפגש עד היום וממילא די חדש בפורום הזה.

נרקיס7

New member
תלוי במצב האישי והמשתנה...

אנסה לענות לחלק השני (התשובה כמובן משקפת רק אותי...) ישר, אחרי הגירושין, התחלתי לצאת מתוך מטרה למצוא בת זוג חדשה, לחדש את המשפחה שאבדה לי (הגירושין היו ביוזמת אישתי, לשעבר). לאחר כשבועיים של שיחות טלפון אינטנסיביות ופגישות אינטנסיביות לא פחות, מצאתי קשר למספר חודשים ולאחריו, קשר אחר, שוב למספר חודשים. היום אני מרגיש שהריצה המטורפת מיצתה את עצמה. ואני נח... כך כבר כחודשיים. בעיקר קורא מה כותבים בפורום ויום אחד אופיע במפגש, לכשארגיש שבאמת אני רוצה ולא כי אני "צריך"... חוץ מזה, אחותי (מכשפה בזכות עצמה) חלמה שאני פוגש באילת בחורה נמוכה, עם שיער בלונד עד הכתפיים, לובשת ביקיני פרחוני - אז אני יורד לאילת פעם בחודש ומחפש... הנרקיס

ג ל י ן

New member
נרקיס

זה מזכיר את השרשור שמישהי כתבה אתמול על קוראת בקפה. אתה חייב לקרוא ולהשכיל .

נרקיס7

New member
קראתי...

אישית אני לא מאמין בקריאה... אמרו לי שאשתי (היום = גרושתי) ואני נישאר לנצח ביחד ... אבל באילת, תוך כדי חיפוש, אני צולל - אז רק הרווחתי... נרקיס

ירח מלא2

New member
../images/Emo51.gif על התגובות!

קיבלתי הרבה תגובות-חלקן בפורום וחלקן במסרים-לפני הכל תודה! נכון, גם אם החוויה בבסיס דומה, כל אחד מאיתנו חווה אותה בדרכו שלו, על הכלים שברשותו ועם הרשת החברתית התומכת (או לא...) שהיתה מסביבו. רוצה להיות קצת חצופה ולהשתמש בהודעה שלי כדי להזכיר לכולנו שבדרך זו או אחרת עברנו דברים דומים- כייף להעזר במקום הזה בצורה שעולה מהתגובות למסר שלי וחבל להתייחס להודעות משפילות ונמוכות... קיבלנו "מתנה" חוויה משותפת אפשר לעזור לחדשים לפתוח את האריזה ולהתמודד עם התוכן ולוותיקים לחשוב איך היו רוצים שתראה המתנה החדשה... ושוב-תודה לכולם!

תשובה

"האם כל הגרושים והגרושות הם טיפוסי בילויים ומפגשים המוניים? " הגרושים והגרושות הם גברים ונשים שהיו פעם נשואים ונשואות ולפני כן רווקים ורווקות. או בקיצור... אנשים. אנשים מטבעם הם מגוונים. יש מי שאוהב לשבת בבית בשקט ויש מי שאוהב לצאת ולפגוש אנשים, לרקוד ולהתפרק קצת. אני מתארת לעצמי שהגולשים והגולשות בפורום זה שנפגשים הם אנשים מסוג אחד ואלו שלא מצטרפים הם מהסוג השני.

למעלה