בתחינה

רפי צבר

New member
בתחינה

יש כאלה שצמאים, גוועים שקולם עולה בזעקה לאנשים אם היכולת להושיט כוס קלה של מים חים אותם אנשים הם נצר בעל יחוס משפחתי זה פורום של מאיר שכבר לא מדברים בו על מאיר לא שחלילה יש לי איזה עניין עם העניינים שעולים פה, אני אפילו משתתף בהם מכל הלב אבל אני חושב שאיזה הגיג רציני פעם ב זה מה שאנחנו צריכים שירז אני אומר לך דוגרי, הבקשה הזאת שלי עלתה כמה פעמים, אני אישית לא חושב שזה כזה סיפור להעלות על הפורום דברים שעוד לא ראינו. אשמח לתירוץ הולם או למסמך משתלם. ואני מקווה שתנו קולכם לקולי למען גל יהפוך צונאמי

משמרותי

New member
שירז הבטיחה,שירז תקיים../images/Emo8.gif

אינני שם עצמי במקומה,ואני מתחבר לקריאה של רפי,אך גם מבין שזה לוקח זמן, וככל שהצמא יגבר,המים חיים יותר "אוהב אותך בשיגעון שותה אותך לשיכרון"

קצת הומור לא יזיק לכם

ובכן, מאחר ואי אפשר לעמוד בהפצרותיו של אדון צבר, הנה קטע שלקוח מתוח קטעי הקישור שמאיר נהג לקשר בין השירים בהופעותיו. אבל, בפעם הבאה לבטח תשמחו לשמוע על פתיחתו של ערב פילוסופיית מאיר אריאל שיתרחש בבית אריאל כל שבוע מספט' הקרוב. אין לי עדיין יום לתת לכם אבל בקרוב תשמעו על פרטים מדוייקים. מה שכן אספר זה שכל שבוע יקבלו הנוכחים קטע מתוך הכתבים הגנוזים ולאחר קריאה ראשונית נפצח בהסברים, פירשונים ודיון כולל של כל המשתתפים. בנתיים, כחו קצת הומור אריאלי טיפוסי

מצטרף לבקשתו של רפאל במחילה...

בשביל זה יש לנו פורום, ועצם העובדה שאת כותבת פה זה עבורנו מקור שאין ישיר וערכי ממנו. במחילה, בקשה, תחינה וטחינה... פנקי אותנו בטקסטים. מעטים ככל שעל רוחך אבל תני קצה של בדל של סרח עודף של הגיג של שרעף של שבב מחשבה מזוקק של אבא. משהו ישיר... פרי עטו בלבד... איזוטרי שנרגיש חשובים. צמאים.

למעלה