בתחילת ההליך...

OnlyMeandyou

New member
בתחילת ההליך...

היי...
אני בתחילתו של ההליך ש"יזכה" אותי בתואר "גרושה"
מפחדת..
כבר 7 שנים יחד עם תינוק קטן שעוד לא בן שנה... והבדידות מכרסמת בי...
יודעת שזה הכי נכון בשבילי.. אבל.. איך חיים ככה לבד?
יותר מהכל זקוקה לחיבוק.. אוהב.. מכיל..
|לב-ש

אביב890

New member
ראשית, קבלי אחלה חיבוק

...

שנית, זה תהליך קשה, זה מתסכל, זה מפחיד, זה מרגיז, זה מכעיס, זה מעצבן, זה מטריף, זה משגע ואם יש מלחמות ואין תקשורת וכסף אז הסיפור קשה שבעתיים,

אבל אם " את יודעת שזה הצעד הכי נכון עבורך" אז ביטחי בעצמך ובדרכך ואל פחד. (אלה אם כן ?!...)

ולגבי "איך חיים ככה לבד ?"

אז תתפלאי לשמוע שאחרי שמוציאים את העז (אם אכן מדובר ב"עז") מהבית פתאום החיים נראים יותר יפים ולפעמים הם ממש נפלאים ולא מבינים על מה, למה ובשביל מה בכלל הכנסנו את העז הבייתה. (במקרה שלך מדובר בתייש).

נסי להתחבר ולדבר עם מישהי\וא קרוב\ה שלך ושאת באמת סומכת עליה\ו.

בהצלחה.

אביב890

New member
היי, זה שוב אני, תראי, יצא לי לחשוב לרגע בשנית ו

יש לי בעיה עם "אני יודעת שזה הצעד הכי נכון בשבילי".

מצד אחד את כותבת שאתם ביחד כבר 7 שנים ויש לכם ילד בן שנה.
אז איפה הייתי בשש השנים שקדמו לעשית הילד ? הרי היה לך מספיק זמן להכיר לחשוב ולהחליט שהוא לא כוס התה שלך.
ופתאום שנה לאחר הולדת הילד את מגלה ואת בטוחה ו"יודעת שזה הצעד הכי נכון עבורך".
תנסי לבדוק אם זה לא קשור לאיזשהו "דיכאון אחרי לידה" ברמה כזו או אחרת.
אני לא יודע מה במקרה שלך, אבל לפי מה שכתבת זה יכול לקרות וזה קורה וכל זבוב הופך לפיל וכשחולפים ההורמונים פתאום מתעוררים ולא מבינים מה קרה לנו.
ומשום כך גם כתבתי לך: (אלה אם כן ?!...) ו (אם אכן מדובר ב"עז") כי לפעמים אנחנו רואים "צל הרים כהרים" כמו החרדה שלך מהבדידות שנראית לך מפלצת ולאחרים היא יכולה להראות עסק הכי כיף שבעולם..

הנושא ההורמונלי ו"דיכאון אחרי לידה" לא חייב להיות נכון גם לגבייך אבל סתם תהיתי לי בהתייחס ללו"ז שאת רשמת.

בכל מקרה מאחל לך הצלחה.

OnlyMeandyou

New member
היי :-]

היי אביב תודה =) דבר ראשון... חשבת עליי לכמה דק בין 2 ההודעות שכתבת.. ריגשת אותי.. אז תודה גן על זה.. שנית..אני אסביר את עצמי.. ההודעה נכתבה בסוג של סערת רגשות.. ולכן היא לא לגמריי ברורה מאז שהבן נולד זה כך... לא מהצד שלי אלא מהצד שלו. ריחוק מפחיד. זה לא בדיוק כמו שכתבת.. אני כבר יודעת שזה הצעד הכי נכון כי אין לי בנזוג אני לבד במערכה אין תקשורת וגם לא ממש כסף (כנראה שזה הולך להיות קשה שבעתיים.. ) איפה הייתי? כאן. הוא השתנה מאוד. לא לטובה. הוא "מכאיב" לי בכוונה תחילה. ונמאס כבר לבכות. נמאס לנסות לסדר את הזוגיות כשהוא לא מנסה מצידו. וזאת הכוונה של הצעד שמרגיש הכי נכון בשבילי כי זוגיות זו שותפות חברות אהבה. אין אף אחד מהם. אני אוהבת אותו מאוד אבל לא את מי שהפך להיות. זה אדם אחר שאני כבר לא מכירה. לגביי האדם שאפשר לשתף אותו... קשה לי לפרוק אצל חברים שלי כי לכל אחד הצרות שלו.. ולא רוצה להכביד עם הצרות שלי.. תודה על המקום |חיבוק|

ye44

New member
חיבוק

תקבלי מהבן שלך עוד לא התגרשת וכבר משעמם לך ? עפ"י אמנת ג'נבה את זכאית לזמן לעצמך אם בהתהוללות או אם בהתבודדות וולקאם טו דה קלאב של הלונליות,תצטרכי
&nbsp
ללמוד למצוא לך תעסוקות, פחד זה דבר טבעי תחשבי על החופש הנפשי שיהיה לך
לאחר הגירושין עם לגימה של קולה ZERO כל המועקות והפחדים ישתחררו לך .
&nbsp
&nbsp

OnlyMeandyou

New member
לא הבנתי....

לגמריי את כוונתך... ממה הבנת שמשעמם לי? וברור שאקבל חיבוק מהבן שלי... ניסית להיות ציני?

ye44

New member
אם הבדידות

מכרסמת בך כבר בתהליך הגירושין אז את בבעיה,בשלב הזה הריגוש של הפחד עם הציפיה להיות חופשית צריך לנטוע בך אנדרנלין ואנרגיות חיוביות ולא שלב התחלתי של
&nbsp
דיכאון, זה מה שקורה ששמים אייקון של לב שבור שלא נתפס כי כל הפורמט החדש דפוק כמו שניצל אז מה את רוצה שנבין מהפוסט שלך ? תאמצי את מה שכתבתי לך למעלה כך
&nbsp
ייטב לך, ציניות זה חלק בלתי נפרד מחיי זאת התרופה הכי טובה לנפש .
&nbsp
&nbsp

לא מסכימה איתך שאין תחושת בדידות בתהליך הגירושין

בהחלט יש.
וזה חלק מהרגשות המעורבים שיש בכל התהליך הזה כולו.
שמחה על היציאה לחופשי, אבל ועצב על שזה לא הצליח, מעט בדידות, פחד מהיום שאחרי הגירושין ועוד. יש בגירושין תמהיל של רגשות שאצל כל אחד מאיתנו הוא אחר.
עובדתית אתה פה למרות שאתה כבר אינך גרוש. זה חלק מהענין שישנם רגשות סוערים בתקופת הגירושין וצריך זמן כדי לעבד אותם.

ye44

New member
ברור שיש בדידות

אבל החכמה היא לשנות פאזה בראש ולא ליפול לתהומות נפשיים, ברגע שמקבלים
החלטה על גירושין יש לעשות התנתקות נפשית מכל הטלנובלה ולהגיע כמה שיותר
&nbsp
למטרה שהצבנו לעצמנו ! בלי מחשבות על מה יהיה ועל מי יחבק אותי וכל הטלנובלות.
אני כאן כדי למנוע מגברים כמו האדון שמוכן לשלם 70 80 אחוז משכרו למזונות,הוא
&nbsp
רק שוכח שתוך שנה הוא יהיה במצב של מת מהלך והיעד בוויז שלו יהיה שלוותה :)
אין חכם כבעל ניסיון !
&nbsp

איצקו1999

New member
לכי על זה

היי
אם את שלמה שזה מה שמתאים לך לכי על זה עדיף להיות בודדה מאשר מתוסכלת כל החיים, תחשבי על זה, גם לגרושות יש עתיד נסי להיות אופטימית ככל הניתן ומבטיח לך למרות מצבך " הקשה" כעת העתיד שלך יכול להיות רק טוב יותר.
בהצלחה יקירתי.

rafi32m

New member
שולח חיבוקים

כמו שאת כבר יודעת זה תקופה לא הכי קלה, אפילו קשה. שולח לך חיבוקים, תהיא חזקה ותאמיני בעצמך, בסוף הכול לטובה ומסתדר כמו שתרצי

למעלה