בתחילת הדרך ...

tunica

New member
בתחילת הדרך ...

כל כך הרבה שאלות לי אליכם ... מהו הספר השווה והמקיף ביותר בתחום (לקראת ובמהלך הריון ) ? איזה בדיקות גנטיות מומלץ לעשות בזוג מעורב אשכנזי מרוקאי וכורדי ? האם מחזור לא סדיר מקשה להכנס להריון ? מה עדיף , פעם ביום או פעם ביומיים ? תודה

מוריייי

New member
היי ברוכה הבאה

לגבי בדיקות גנטיות תוכלי להסתכל בטאגליין ישנו הסבר , אני אישית התייעצתי עם הרופא שלי מאחר וגם אנחנו זוג מעורב ונתבקשנו לעשות 2 בדיקות טאייזקס ואיקס שביר. מחזור שהוא לא סדיר מקשה מאחר והביוץ מתרחש 14 יום לפני קבלת הווסת הבאה וכך יותר קשה לעקוב מתיי יום הביוץ, מה שיכול לעזור להבין מתי התבצע הביוץ הוא מעקב של חום השחר והפרשות. על פי המלצות רבות כאן בפורום מומלץ לקיים יחסים פעם ביומיים בכדי שכמות הזרע תהיה טובה. תוכלי להיעזר בקישורים הרבים שיש. לגבי ספר, אין לי מושג.

מוריייי

New member
טאגליין זו השרשרת של נושאים שרצה

בכחול בדף למעלה, רואה?? כל נושא עם הסבר משלו.

האנציקלופדיה להריון ולידה

הספר הכי טוב- גם יותר מהספר של ד"ר בר. מומלץ בחום (ויש לי בבית ממש את כל הספרים- אז אני מכירה ויודעת....) מחזור לא סדיר בהחלט יכול להקשות על כניסה להריון- וגם יכול להצביע על בעיות נוספות. ו.... אני מאמינה יותר בשיטה של פעם ביומיים. לגביי בדיקות גנטיות- אין לי מושג- אז אני אשאיר לאחרות לענות לך....

אפרסקה

New member
אין לי מה להוסיף על קודמותי המלומדו

המלומדות, אלא רק לאחל הצלחה ושהייה קצרה בקירבנו! אגב, לי יש את הספר של עמוס בר ובעיני הוא מצוין. כבר אין לי סבלנות להתחיל להשתמש בו!!

מוריייי

New member
יש לך את החדש?

אני לבנתיים מדחיקה את הרצון לקנות והבנתי שהוא הוציא ספר חדש.

אפרסקה

New member
קניתי כשהחלטנו להתחיל וזה היה בערך

לפני עשרה חודשים. אז אני לא יודעת אם יש חדש מאז.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

פעם ראשונה ושאלת את כל השאלות הנכונות
בנוגע לספר - אני קניתי את הספר של בר ורוזין בנוגע לבדיקות הגנטיות אני מציעה לך להסתכל בטאגליין (השורה ה'רצה' למעלה) שם יש קישור לטבלה שהכנו והיא מרכזת את כל הבדיקות על פי המוצא. בנוגע לתדירות - זה תלוי בכוח שלכם, ובאיכות הזרע. אם לא ידועה בעייה באיכות הזרע - בעיקרון אין מניעה לעשות את זה פעמיים ביום - זה רק ישפיע על הכמות. אבל אני רואה שכבר ענו לך על הכל .

נשואה 3 3

New member
ברוכה הבאה

לאחר עיון בספר של ד"ר בר שהוא המומלץ ביותר לא מצאתי בו את כל התשובות ומצאתי כי הוא שיטחי ומסביר בקצרה מאוד את הנושאים שכתובים בו. בדיקות גנטיות : לכי לרופא נשים והוא ישלח אותך לבדיקות הגנטיות עד כמה שאני יודעת בשילוב שלך האישה צריכה לעשות CF וX שביר והגבר טיי זקס אבל בידקי זאת עם הרופא. לדעתי עדיף כל יום מתיש אבל עדיף........ אז בהצלחה

למעלה