בתחילת הדרך...

lala134

New member
בתחילת הדרך...

שלום לכולם, התלבטתי במשך זמן מה לגבי ניתוח להצרת קיבה, וכיום אני יודעת שאני רוצה (שרוול) למרות חששותיי מהניתוח. בקופת החולים שלי נאמר לי שההליך מתחיל ברופא משפחה ושהוא יפנה אותי לגורם המתאים. הרופא שלי לא כ"כ מכיר את הפרוצדורה והוא הפנה אותי למרפאה באיכילוב, שם נקבע לי תור לגסטרו בעוד כחודשיים, ואז "נפל לי האסימון" שהייתי צריכה להתחיל בתהליך למרות שלא הייתי סגורה שאני רוצה את הניתוח, בגלל שזה יכול לקחת חודשים ואולי אפילו יותר משנה. כשהתחלתי לקרוא על הנושא היה כתוב שתחילת הדרך היא בפגישה עם אחות או מטפל שאמורים ללוות את התהליך ולהחליט אם אני כשירה לניתוח כאשר במקביל מבצעים את הבדיקות השונות. במקומות מסויימים קראתי שיש לפנות ישירות למנתחים ובקיצור אני קצת אבודה ולא מצליחה להבין אם אני בדרך הנכונה. האם מישהו יכול להסביר לי מאיפה מתחילים? האם אני צריכה לקבוע ישירות עם מנתח? אני יודעת שמהרגע שאני מחליטה משהו אני נחושה לבצע אותו, וכעת המחשבה על לחכות חודשים קצת מתסכלת אותי... אני חברה בקופת חולים כללית ויש לי ביטוח מושלם. תודה על העזרה!

קוביd1

New member
שלום לללה שבתחילת הדרך

כיוון שהחלטת על שרוול יש כמה רופאים שעושים את הניתוח הזה , את יכולה לפנות ישירות למנתח. אני מכיר את ד"ר סובחי באיכילוב , יש שם את מרפאת השמנת יתר שהטלפון הוא 03-6973965 תקבעי תור לרופא ,משך ההמתנה לביקור במרפאה הוא חודש. התורים לניתוח באיכילוב ארוכים מאוד .תחשבי אולי להפגש עם הרופא באופן פרטי ,מגיע לך החזר חלקי מקופת חולים כללית ,2 ביקורים בשנה תבררי גם לעשות את הניתוח בפרטי בהשתתפות הקופה ,תראי מה העלות ואם זה בכלל מתאים לך מבחינה כספית רק דעי לך שהקריטריון לניתוח BMI40 או BMI 35 עם מחלות נילוות שקשורות בהשמנת יתר אני מקווה שמייד יכנסו עוד חברים ויתנו לך שמות נוספים של רופאים שעושים את השרוול הרבה בריאות קובי

pomelit

New member
בכללית יש אפשרות לניתוח פרטי

כשאת משלמת רק חלק משכר הטרחה של הרופא והביטוח משלם את השאר. אני לא יודעת מה הבדיקות של השרוול, אבל בהנחה שההבדלים לא היסטריים בין הניתוחים השונים, רוב הסיכויים שאת רוב הבדיקות תוכלי לעשות כבר עכשיו, ויהיו כאלה שמחייבות המתנה לתור בעוד חודש או חודשיים (למשל אולטרסאונד ושט וקיבה או שיקוף בריום או מה שזה לא יהיה). אם את הולכת על ניתוח שכזה את יכולה לבחור לך את המנתח, לקבוע פגישה אצלו והוא יתן לך את כל הבדיקות שצריך. לחילופין את יכולה לפנות למחלקת ניתוחים במושלם (אני פונה דרך האתר כי בלתי אפשרי לתפוס אותם בטלפון) ולשאול אותם בדיוק איזה בדיקות ואיזה מסמכים צריך. אין ועדה בכללית, אבל תצטרכי מכתב מרופא המשפחה עם שקילה עדכנית כדי לקבל את הזכאות לניתוח.

lala134

New member
תודה למגיבים!!!

לצערי אני עונה על הקריטריונים לזכאות לניתוח... אני הולכת לבדוק עכשיו על פגישה עם מנתח דרך המושלם

למעלה