בתחילת הדרך

morchik555

New member
בתחילת הדרך

אני בתחילת הדרך בכל הקשור לבירורים על ניתוח קיצור קיבה. המליצו לי לעשות שרוול .. רציתי לדעת האם יש מישהו שעשה את הניתוח באיכילוב ? (ולא באסותא..) ואם כן - איך ההתרשמות ? התנהלות של הרופאים וכו' ?

שמחה37

New member
ברוכה הבאה

אני ממליצה לך בתור אחת שבתחילת הדרך לקרוא לקרוא לקרוא ועוד לקרוא ולצבור ידע על כל סוגי הניתוחים. שרוול זה אחלה ניתוח, אבל לאורך זמן הוא דורש שיתוף פעולה מאסיבי מצד "בעל השרוול"
. אני מתכוונת לאמר שהניתוח הזה כשהוא בתולי האפקט הראשוני שלו מדהים אבל עם הזמן צריך לדעת ולהפנים שכדי שההשגים ישארו לאורך זמן חייבים לעבור שינוי מהותי בראש. חייבים לשנות דפוסי אכילה ,להכניס ספורט לשגרה, שתייה , ארוחות קבועות ומזינות. אחרי שנתיים שלוש הרבה תלוי ב"בעל השרוול". פרפרית עקודה בפורום נותחה באיכילוב תוכלי לפנות אליה במסר היא תשמח לשתף אותה בחוויותיה. בהצלחה שמחה

חמ סה

New member
גם לך אני ממילצה לגשת לשמוע את ההרצאה באסותא

רמת החייל. ללא עלות , עם הרשמה מראש בטל' 03.7645444 פרטים באתר מלב"י www.hashmana.co.il תוכלי לקבל את כל הפרטים שרצית מד"ר גוייטין אשר מעביר את ההרצאה ובעצמו מנתח בכיר בתל השומר (ציבורי) ובאסותא ת"א (פרטי). בהצלחה. יש גם פורום משורוולים פעיל בפורטל אג'נדה. נסי ותיהני www.agenda.co.il/237

למעלה