בתחילת דרכי

בתחילת דרכי

הי אנשים, אני בן 24, דתי כמובן. הומו מן הסתם... ואני בארון, עמוק עמוק בארון ואין לי כוונה לצאת ממנו בגלגול הזה. עם זאת, כמו רבים מאיתנו גם אני רוצה להתחתן, להקים משפחה, ילדים וכל הבלה בלה בלה.... אשתי לא תדע מזה שאני הומו! זה יישאר אצלי ורק אצלי. אשמח ממש לדבר עם אנשים נשואים בארון כדי לקבל קצת הכוונה. תודה ושבוע טוב, גיא

אחי, תכין קפלד! לא תצא ראש פה עם הפורום...

בימים האחרונים, אחרי שעפתי מרימון (וחזרתי לפורום) גיליתי כמה הצ'ט מלא בהומואים נשואים. פשוט לא להאמין! יהיה לך הרבה עם מי להתייעץ. גם איתי בפרטי.

בגיל 24 אין שום אפשרות לדעת אם ומתי תצא

מן הארון. בגיל הזה קורים שינויים רבים בחיים המובילים אל עוד ועוד שינויים. לגבי נישואין עם אשה מבלי שתאמר לה שאתה לא נמשך אליה אלא אל גבר, הדיעה הרווחת היא שזאת הונאה ומעשה לא-מוסרי, במיוחד בימינו בשנת ה'תשע"ב. מקווה שהנשואים בפורם הזה ייעצו לך עצות טובות. אאאאאאמן

Nחמן

New member
במקרה זה אני אתך

אבל חוץ מזה אני מכין לך צו עיכוב יציאה מן הארץ...

Nחמן

New member
מי זה... ניידר?

זה האמריקאי, שסיבך והסתבך ויושבה בכלא? חחח...
(לא בשבילך) השבת אבידה. איבדתי את הזמן שלי. מי מצא? מי ראה? המשיב תבוא עליו ברכה...
חברים! בבקשה לא ללעוג לי! אתם יודעים מה זה לאבד את הזמן? תארו לעצמכם, איזה מחיר צריך לשלם כדי להיות בריאים! שלא תדעו... לא אוכל לגלות ברבים, מה אני עושה כל היום, אבל האמינו לי, שפתאום רק חזרתי לעבודה והזמן ברח ממני...
אז אם יש למישהו מעט זמן להלוות לי עד שאמצא את הזמן שאבד, בבקשה!...
לילה טוב לכולם! עכשיו אני בורח...

ברוך הבא גיא היקר בצל פורומנו

/tapuzforum/images/Emo13.gifאני חייב לציין שהגעת למקום הנכון בזמן הנכון אל החברים הנכונים והמקסימים של הפורום, שביניהם רווקים ונשואים, פנויים ותפוסים (יש החיים בזוגיות עם בן זוג), צעירים ובוגרים, דתיים יותר ודתיים פחות וכו... ההתלבטות שלך היא כמעט חלקם של רוב החברים (לדעתי) ואני מאמין שהחברים יביעו את דעתם, כל אחד באשר הוא שם (מחכה גם לתגובותיהם של החברים היקרים חול פירמידות, טיף טף, סרוג בארון, הומו וטוב לו ואחרים שלבטח יהיה להם מה לומר ולחדש לך. אשמח לספר לך את סיפור חיי המורכב בפרטי ואגב, יש חבר אחד שהתחתן לא מכבר (בחור אהוב) ועוד שניים/שלוש לפחות בדרך, אחד התארס וקבע מועד לחתונה, השני עומד להתארס בעוד שבועיים והשלישי בשלבי תכנון של אירוסין... כך שיש דברים מעולם (ועד כמה שידוע לי הם גם בארון והתנזרו מבני מינם כדי להקדיש את עצמם לנשותיהם - זאת לפחות משיחותיי האישיות שלי איתם) ויש תקווה וסיכוי לשינוי בעיקר אם מוגדרחם כדומיניים שנמשכים גם לנשים. אשמח לעמוד איתך בקשר בפרטי, אם תרצה כמובן. ערב טוב ונפלא חבר יקר.

טיףטף2

New member
התמימות שלך ריגשה אותי

הזכרת לי את עצמי בכיתה ז' שהחלטתי שבחיים לא אצא מהארון כי אין טעם. אני חושב שבקרוב מאד ההחלטה הזו הולכת להשתנות.

למעלה