בתור מש"צ בדימוס

בתור מש"צ בדימוס

אני חייב לומר שאתם לא מטפחים את האתר האלבום האחרון כאן הוא מקורס סיוון שלי מה איתכם תתחילו להעביר את השמועה שמשצים שולטים ותעלו את הרבה של הפורום הזה .

Spidi man

New member
היית בסיוון 2002 ? ../images/Emo12.gif

ובהתחשב בעובדה שאין כבר סיוון והישרדות שנתיים ברצף...
(אם אני לא טועה..) אז זה דיי נורמלי סך הכל...

כן הייתי בסיוון 2002

ולמה לעזעזל הפסיקו את סיוון והישרדות. את היית בסיוון 2002 ?

Spidi man

New member
זו הסיבה...

1. בהתנקתות - כולם עסקו בזה בצה"ל. שמירות, תיגבור וכו'. גם את המפקדים של הגדנע - לקחו. פשוט לא היה כוח אדם. 2. במלחמת לבנון השניה - אף אחד לא רצה לשלוח חניכים לצפון, אני מזכיר שזה מתואם עם משרד החינוך, בתי הספר, מנהל חברה ונוער, זו לא שכונה. דבר נוסף הוא, שוב, כוח האדם. תבינו, את המפקדים האלה (של הגדנע) לוקחים ומשנים להם יעוד כל פעם (ואחר כך כמובן מחזירים אותם לתפקיד הרגיל).

Spidi man

New member
לא הפסיקו לחלוטין...

הייתי בסיוון 2002. מחזור ב', אחרי המחזור הראשון (אם אני לא טועה).

Lablabla

New member
עוז, זה לא תקין

אני הייתי בסיו"ן האחרון שהיה וגם בהשרדות האחרון שהיה (יחד עם סיון שמבקרת פה מדי פעם) ויש תמונות באתר של מחוז דרום (מהשרדות רובם מהצוות שלי, שני הצלמים העיקריים היו מהצוות שלי, צוות 1 שליטה!)
סיו"ן 2004 (מחזור ב'!) השרדות 2005! עוד חודש גיוס סופסוף! חחח.. נמאס לשבת בבית.. מסוף יוני אני בחופש (בחישוב מהיר, 8 חודשים...)

חחחח לי יש תשובות

סיון 2005 יצא רק מחזור ראשון כי במחזור השני המדנים ירדו לגרש... ו2006 היה אמור להיות קורס בגירסה חדשה והוא לא יצא בגלל המלחמה בקשר להשרדות רק שנה שעברה לא היה וזה רק בגלל המלחמה ונראה לי שהשנה גם לא יהיה כי מדברים על קיץ לוהט.... אני סיון שכרמל דיבר עלייה חחחחחח כרמל יאללה תתגייס כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחח

Lablabla

New member
סיוווווןןןןן

צה"ל לא רוצה אותייייי (סתם.. חחח) עוד פחות מחודששש סופסוף!! אחרי 8 חודשים (זה יהיה כמעט 9) של חופששששש נמאס לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תגידי, יש מצב שביום חמישי, ה8 במרץ אני מגיע לירושלים. יש איזה שהוא סיכוי לראות אותך? אני חושב שמאז הכנס בכנרת לא ראיתי אוך

maork2

New member
דבר איתה

בפלא... לא נראה לי שהיא תהיה פנויה כי היא במכינה שלה והיא לא בירושלים....

למעלה