בתור לקוחות...

בתור לקוחות... ../images/Emo66.gif

נניח והייתם בחנות או במקום עם נותני שירות <מוכרים וכו'> ולקוח שהיה לפניכם צורח ומקלל את הנותן שירות- האם תעירו לו על כך או שתבליגו ותתנו לנותן שירות לטפל בעניין
הייתי לפני כשבוע ברנואר בקניון, ועמדתי בתור כרגיל בסבלנות ופתאום הייתי בשוק לשמוע איזו לקוחה מקללת את המוכרת המסכנה שסה"כ ענתה לה בצורה יפה שאין את הפריט שהיא רצתה במידה שלה, הייתי פשוט בשוק. כתוצאה מכך, המוכרת פשוט התחילה לבכות ואפשר היה להבין למה, כי הלקוחה ממש צרחה עליה וקיללה אותה לפני כולם. פשוט גועל נפש לדעתי. אני לא התערבתי בזה אבל פשוט חייכתי אל המוכרת וניסיתי להיות הכי נחמדה להראות לה שלא כל הלקוחות כאלה מגעילים...

תלוי באיזה רמה זה

אם זה ברמה כמו שתארת הייתי מעירה לה ואפילו מתערבת יש לי נטייה כזו לא רק מול נותני שירות אחרים אלא בכל דבר בחיים זה כמו להגיד למישהו באוטובוס שעשה אפצ'י לבריאות מבחינתי...

bruriti

New member
פעם, בתור לבנק,

מישהי ממש השפילה את הטלרית. לא התלוננה או משהו, פשוט השפילה. אז אחרי שהיא סיימה את ענייניה, הטלרית ביקשה רגע (לדעתי כדי לבכות) והבחורה שהיה תורה, אמרה בקול כדי שגם המשפילה תשמע "תקחי את הזמן, לנו בניגוד לאחרים יש סבלנות וכבוד" ובעיקרון אני נגד להעיר כי בני אדם כאלה לא ראויים להתייחסות ואני לא אפתור להם את התסבוכים הנפשיים, אבל מאז אני משתדלת לחזק את נותן השירות, ואפילו מצאתי את עצמי מנחמת את הקופאית בסופר שבסה"כ הלכה לשירותים וזכתה לצעקות מלקוחה (שמאז אני לא נכנסת לחנות הנעליים שלה)

tea spoon

New member
אני לא אתערב,

כי כמו שמישהו פה אמר, אני ממש לא חושבת שאני אשנה מישהו, וגם לא חושבת לתרום מזמני וממחשבותיי לכאלו בהמות. פשוט להתעלם מקיומם, ולהפגין סימפטיה כלפי נותן השירות. קרה לי פעם במשביר, אני חושבת, שלקופאית חדשה לקח די הרבה זמן לעשות חשבון לאשה שעמדה לפניי בתור, והאחרונה נבחה והאיצה בקופאית המסכנה, רק הלחיצה אותה יותר וכל הזמן סיננה לעברי תלונות וקיטורים למכביר. אני ממש נגעלתי מההתנהגות שלה (כמה חוסר סבלנות בבנאדם אחד!), ופשוט התעלמתי מכל מה שאמרה, והתחמקתי מהמבט המחפש שלה. לאנשים כאלה לא מגיע יחס.

למעלה