בתור חדש פה.. שאלה

bobroni

New member
בתור חדש פה.. שאלה

מה הסיפור שלכם?(או איך זה ניגמר אצלכם.. ברבנות כמובן..אבל איך בסבבה/כאב/בכי/מלחמה/לחיצת יד/אחר) ובכלל כשאומרים פה צעירים.. למה מתכוונים? 25-30? ורגע לפני, ברמה הפילוסופית(בערך) האם ייתכן שכל זה קרה דווקא בשבל בחירתנו להתחתן צעירים?

טובי66

New member
ברוך הבא חדש.....

לפי השאלות שלך, נראה שעדיין אתה לא מעכל את מה שקרה לך..... כן סיימנו את הפרק ברבנות, כמו שלמעשה התחלנו אותו ברבנות. הכאב בכי ומלחמה היו כבר לפני הרבנות....... לא הייתה לחיצת יד אצלינו. פשוט כל אחד הלך לדרכו הוא. וזהו. זה לא קרה בגלל ההחלטה שלכם להתחתן בגיל צעיר זה קרה מהרבה סיבות וכולם לא היו לטובת השותפות שנקראת נישואין סתם בנימה פילוסופית זה היה אבל כשמחר תפתח את החלון והשמש תזרח החיים ייראו אחרת לגמרי אומנם עם זכרונות אבל גם בזכרונות יש משהו יפה.....

גילת336

New member
זה אישי ומשתנה מאחד לאחד..

אצלנו זה נגמר טוב- בגלל הבנה שיש ילדה באמצע- הבנה שהשבר גדול מידי ואי אפשר ללכת אחורה היה הרבה בכי והרבה הבנה עמוקה למה הדברים קרו... לגבי חתונה מוקדמת- אני התחתנתי ביום הולדת 19 שלי (לא הייתי בהריון) - כן זוית הראייה השתנה , התבגרתי גדלתי וזה לא התאים יותר....

שונרא29

New member
אני יכולה לענות רק על חצי מהשאלה

מכיוון שעוד לא הייתי בצד הזה של הרבנות אני לא יכולה לומר איך זה הסתיים אבל אני בטוחה שאצלנו כשזה יסתיים (אינשאללה, עוד מעט) זה יסתיים טוב. בטח נלך לטרוף איזה פלאפל או משהו ונחתום בחיבוק (מבחינתי אפשר גם בסקס אבל הוא לא חושב שכדאי...בלה..בלה...בלה... אפשר לחשוב). לגבי השאלה אם זה קרה בגלל שהתחתנו צעירים אז ככה: אנחנו לא התחתנו צעירים (באופן יחסי). אני הייתי בת 28 והוא היה בן 31 - בשלים לכל הדעות מבחינת הגיל אבל... לגיל אין כמעט קשר אלא למוכנות נפשית, התאמה, השקעה, תנאים התחלתיים טובים (נגיד, אהבה ותקשורת), לאהבה עצמית (הידיעה שמגיע לך בחיים להיות מאושר) ובטח עוד שתיים שלוש סיבות שהשמטתי. שונרא

למעלה