בתור אישה חרדית האם מותר לי להסתכל על הזין של בעלי, ע"פ ההלכה? או שרק לרדת, אסור לי?
ש שוכב עלי New member 25/4/06 #1 בתור אישה חרדית האם מותר לי להסתכל על הזין של בעלי, ע"פ ההלכה? או שרק לרדת, אסור לי?
K king211 New member 25/4/06 #2 מותר לך לראות אלא אם המנהג לשכב איתו עם חור בסדין ולרדת לו נראה לי שמוצר אבל אסור לו לגמור מזה
ק קליבנוס New member 25/4/06 #4 את חרדית כמו שאני בעלך חרדית לעולם לא תאמר זין. זין בבני ברק זו האות השביעית בשפת הקודש. אילו היית כותבת האיבר עוד הייתי נוטה לחשוב שאת באמת חרדית.
את חרדית כמו שאני בעלך חרדית לעולם לא תאמר זין. זין בבני ברק זו האות השביעית בשפת הקודש. אילו היית כותבת האיבר עוד הייתי נוטה לחשוב שאת באמת חרדית.
ש שוכב עלי New member 25/4/06 #5 סליחה אדוני! החלטת? קורא מחשבות? זין. כי אני משתמשת בשפת הפורום. בכדי שיבינו אותי.
R ruben74 New member 25/4/06 #6 אולי תשאלי את הרבי! ../images/Emo3.gif בטח הוא ישמח להראותלך גם את הזין שלו חחח
נ נועה אופנוע New member 26/4/06 #14 ברור שאסור לך זו הלכה ברורה שאסור לראות את איבר המין. ולרדת לו גם אסור כי הוא יכול בעקבות זה להוציא זרע ואז זה ממש עברה מדאוריתא- מהתורה.
ברור שאסור לך זו הלכה ברורה שאסור לראות את איבר המין. ולרדת לו גם אסור כי הוא יכול בעקבות זה להוציא זרע ואז זה ממש עברה מדאוריתא- מהתורה.
נ נוAה של הים New member 25/4/06 #9 לא נראה לי שמישהו פה בקי בהלכות פה דוגלים יותר בעשה מה שנעים ונחמד לך ולא בהלכות. נסי לשאול בפורומים המתאימים. בהצלחה.
לא נראה לי שמישהו פה בקי בהלכות פה דוגלים יותר בעשה מה שנעים ונחמד לך ולא בהלכות. נסי לשאול בפורומים המתאימים. בהצלחה.
ח חתולה חמודה New member 26/4/06 #10 יש פורום 'שאל את הרב', אולי שם יעזרו לך, למרות שכשהם שמעו שם את המילה 'סקס' לאחרונה הם תקפו אותנו קצת..
יש פורום 'שאל את הרב', אולי שם יעזרו לך, למרות שכשהם שמעו שם את המילה 'סקס' לאחרונה הם תקפו אותנו קצת..
B benzin24 New member 27/4/06 #17 מה מותר ומה אסור ... את הזין אסור לך למצוץ כי יש סיכוי שהוא יגמור לך בפה וזה אסור. אבל אם את כלכך לחוצה למציצה אז תמצצי לו ת'ביצים.
מה מותר ומה אסור ... את הזין אסור לך למצוץ כי יש סיכוי שהוא יגמור לך בפה וזה אסור. אבל אם את כלכך לחוצה למציצה אז תמצצי לו ת'ביצים.
ח חופ שיה New member 27/4/06 #18 שיתאפק הבחור.../images/Emo46.gif גם מוצצים לו וגם הוא לא מצליח להתאפק , חצוף !!!!!