בתור אחד

Unaffected

New member
אמ.

הדיסק ה"חדש" די נחמד אבל אני מעדיפה את הישנים יותר. כמו אנמה וTOYPAJ. אבל זה באמת מעצבן שמי שמתחיל להכיר אותם עכשיו מכיר רק 2 שירים וחושב שהוא המעריץ הכי גדול שלהם .:-\

B182

New member
את בת 13...

את מכירה את בלינק בחישוב מהיר מכיתה ב'? אם לא אז אותו דבר כמו ה"מעריצים החדשים" כפרה...חחחח אז יעני וואו הרחקת לכת וקנית ת'דיסקים הישנים שלהם, הם כבר לא נשמעים אותו דבר כשאתה מכיר ת'שירים החדשים קודם...סורי בובה.

Unaffected

New member
לא מכתה ב'

אבל הכירו לי את השירים הישנים שלהם בערך בכתה ד'..

פחח בואנה בנאדם נפלת חזק לתוך אבטיח

מרחם? עליי? שיט! אל תעשה לי את זה.. אם באמת היית מעריץ את בלינק היית אוהב אותם גם עכשיו למרות כל השינוי שהם עברו.. מי אתה חושב שאתה כדי לפתוח ת'פה ולשפוט פה אנשים לפי גיל!? טב..אז אני בת 14. יאי לי ואני אוהבת את אולווייז. הו, יצאת במחאה נגדי..אני מהנחותים המעריצים המזוייפים רק כי אני בת 14 ושומעת את הדיסק החדש פאקינג שיט אתה יודע מה? פעם גמאני חשבתי כמוך..הייתי נגד זה שהרבה אנשים יכירו להקה מסויימת והבנתי את כמה הייתי מטומטמת..להקות נועדו בשביל שאנשים ישמעו אותם, העובדה שאנשים עכשיו שומעים יותר את בלינק ומכירים אותם יותר לעומק צריכה לשמח אותך. בלינק היו מעולים, ונשארו מעולים והמוזיקה שלהם מיועדת לקהל הרחב, וכל מי שרוצה יכול לשמוע אותם גם מבלי הביקורת המחורבנת שלך והשפיטה הדפוקה הזאת לפי גיל ושיר אהוב. זה שאני בת 14 לא אומר שאני לא בנאדם, ושאסור לי לשמוע מוזיקה. פשוט נולדתי קצתת אחריך. זה מה שהופך אנשים לגזע נעלה יותר? שיהיה לך יום יפה עם שמיים כחולים ופרחים ופרפרים ולפתע תפול לתוך הבור

Lee G1

New member
אמ...

טוב בלינק לא היו בדיוק אלה שהכניסו אותי לפאנק ומתחת לכיתה ו' מוזיקה בכלל לא ממש עינינה אותי... אבל בסוף כיתה ז' חברה שלי שלחה לי את וה רוק שוו ומאז התחלתי לשמוע אני באמת חושבת שהאלבוים הישנים שלהם הרבה יותר מצחיקים ונחמדים מה"חדש" אבל הוא גם בסדר... בהצלחה עם הקעקוע....

michalas

New member
איזה שטויות

מה זה "אם באמת היית מעריץ שלהם היית אוהב אותם גם עכשיו בלה בלה בלה..."?! ואם הם פתאום יתחילו לעשות היפ הופ או לא יודעת מה, איזה מוזיקה שאת לא אוהבת- גם אז תשמעי אותם?? שישמע מה שהוא אוהב, אם המוזיקה החדשה יותר שלהם לא נשמעת לו טוב הוא לא חייב לשמוע...

B182

New member
*הערכה

אני מעריכה את בלינק, מעולם לא הערצתי גם אז...אי שם בימי החטיבה.

michalas

New member
מה שאת אומרת זאת הערצה

זה לשמוע ולהעריץ כל מה שהם עושים, אפילו אם זה הכי חרא שיש זה דפוק, את תשמעי מוזיקה שאת לא אוהבת? נו וגם אם הוא כן ~מעריץ~ ופתאום הם משנים סגנון ולא בא לו לשמוע? אסור לו לשנות את דעתו? את באה במין הגדרה כזאת שאם הוא אמר שהוא מעריץ אז הוא חייב לשמוע עכשיו תמוזיקה שלהם לא משנה מה..

R E D E V I L

New member
הנה סוף סוף נהיה פה מעניין

אז בואו נבהיר כמה דברים.. פעם הערצתי את בלינק, הם היו הלהקה מספר אחת בשבילי וזאת הייתה תקופה נהדרת. עכשיו אני מעריך אותם ואוהב אותם על התקופה (!) שהם נתנו לי שתשאר איתי לנצח, ועל השירים שהם כתבו אז ועל כל השיט שהם עשו אז. אני תמיד יזכור ויעריך אותם על זה שגדלתי על השירים שלהם וכל גיל ההתבגרות שלי הושפע מהשירים שלהם. ועכשיו שכתבתי שאני מרחם עליכם, התכוונתי שאני באמת מצטער בשבילכם שאתם גודלים על הבלינק של עכשיו ולא של אז.. נו אז מה שאתה יודע את המילים של אול דה סמול תינגס ואת האקורדים של קארוסל? אתה יכול לאהוב את השירים האלה (וזה מה שאתה צריך לעשות) וזה סבבה והכל, אבל אתה לא תחיה את התקופה הזאת, וזה מה שחבל. אני אתן לך דוגמא: אני אוהב בוא נגיד את הBUZZCOCKS, כן? אני שומע את "have you ever fallen in love" ואני אוהב את זה, כן? אבל אני לא הייתי שם ולא חייתי בתקופה הזאת, אז כל מה שאני יכול לעשות זה להרגיש שהחמצתי משהו ועדיין לאהוב את השיר. תבינו שיש הבדל בין לאהוב שירים לבין לחיות ולאהוב את התקופה בזמן האמיתי. מקווה שהצלחתי להבהיר את הנקודה. וגם מה שחבל, לפחות מבחינתי, שאין כיום להקות בסגנון של בלינק שלפחות יגיעו לנעל שלהם ולמה שהם עשו. אותו דבר כמו שאין כיום להקות כמו גאנס אן רוזס ובון ג'ובי של שנות ה-80, ככה גם אני לא רואה להקות כמו בלינק. זמנים משתנים ומיום ליום הלהקות נהיות יותר ויותר ממוסחרות בשביל קהל היעד הרחב והמוזיקה מיום ליום מתחרבנת ואנחנו רואים במקום להקות איכותיות להקות ניו מטאל מסריחות שמזהמות את האוזניים שלי. ולגביי הבלינק של היום.. לא יודע. מה שכן אני יודע שאפילו את פילינג דיס ממש אהבתי, אבל כשהדיסק ההוא יצא פשוט הפסקתי לשמוע ולהתעניין, רק מדי פעם בחודש אני שם לי את דוד ראנץ' באוטו ונוסע ונזכר בימים הטובים. אין לי בעיה עם זה שאתם בני 14, תשמעו את בלינק ושהילדים שלכם ישמעו את בלינק, וגם אני בטוח שכשיהיה לי ילד אני יקנה לו לגיל 14 את כל הדיסקים הטובים של בלינק. ותהנו מהמוזיקה, ותוציאו את המיטב ממה שהתקופה שלכם נותנת לכם, רק חבל שהמוזיקה כיום היא כזאת.

B182

New member
בתזונה של הודעה חבר!

כל מילה באבן! כל עיניין התקופה יעני לחכות שיצא עוד קליפ ומה יהיה הסינגל הבא ונו מתי כבר יגיע הדיסק הבא לחנויות זה שונה מאשר ללכת לחנות דיסקים ולקנות ישר את כל הדיסקים ולגמור עיניין...זה לטעום לאט לאט את המוזיקה בעדינות עם חידושים לפי הסדר לפי ההתקדמות שלהם, זה ההתענגות על המוזיקה, לאט וטוב. רק דבר אחד, אני ממש לא אקנה לילדים שלי ת'דיסקים האיכותיים של בלינק בגיל 14 כי: 1. כבר יהיה להם את זה בבית מגיל 0. 2. אני מקווה שעד אז לא ישתמשו בדיסקים אלא יהיה משהו יותר מגניב ונשתמש בדיסקמן בזהירות כמו בפטיפון היום. 3. אין 3. אני לא רוצה שהילדים שלי בכלל ישמעו בלינק. שישמעו מאן אלייב שישמעו יוסלס שישמעו רק ישראלי! חחחח

R E D E V I L

New member
כן את מזה צודקת..

ואני מאושר שחייתי את התקופה הזאת לאט לאט לאט.. עושה לי טוב רק להיזכר בכל זה.. ולגבי הדיסקים של בלינק, פה אני חולק עלייך :) הילדים שלי ישמעו בלינק כמו שהם גם יאהדו את מנ'צסטר יונייטד, בגללי כמובן :) אני השפעה טובה.

N 1 F 8 R 2

New member
אממ

אני בת 14 וחצי אני אוהבת את בלינק כבר 5 שנים בערך קצת פחות אולי.. ואני מכירה רק 2 שירים שלהם איי מיס יו ואולוויז סתם יש לי את כל הדיסקים חוץ מפליסווטר הזה שזה לא דיסק.. חחח אז אל תכליל[כתבתי נכון?]

RoyBlinkBoy

New member
יאיי אני מפורסם!

כתבו עליי! ייפי היי אני ידועעע אני סלבריטייי אני מאאגניבב!! סתםם תודה לכותבים עליי ולסוכנים האוסקר הזה הוא בשבילכם.. חח אממ אני מסכים שזה מרגיז שאנשים מכירים שני שירים וחושבים שהם מומחים ואני מודה שהכרתי את בלינק אולי בזמן מאוחר מאוד בשביל חלק מהאנשים אבלל צריך בכל זאת לשמוח שעדיין אנשים מתלהבים פה ושם מבלינק גם אם הם לא בלינקיונרים אמיתיים.. ואני עדיין אופטימי שבלינק יחזרו לעצמם יום אחד.. תודה ושלום (+

punks not dead7

New member
בלינק

חחח גמני בת 14 וחצי ויש לי תדיסק האחרון שלהם סו?? זה לא שבלינק שרים על מסרים חברתיים וזה וששמעתי תשירים היתי בסוף ז?! חחחחחחחחח וזה היה בין השירים הראשונים שלהם אלה ששמעתי....... אז...... זה לא עושה אותי פחות טובה מכם שאתם שמעתם את כל השירים ואני לא... משפט מחץ שחברה שלי אמרה לי,ואל תתחילי להשוויץ עכשיו חחחחחחח "את יכולה לשמוע כל מוזיקה שבא לך אם את אוהבת בלי מסרים אבל לך יהיו את המסרים האלה" אז... אל תדברו על בלינק כלהקה הכי מוצלחת בעולם!! כי אני אוהבת אותם אבל לא מרוצה מהעניין של ההתמסחרויות האלה שלהם נקודה למחשבה חחחח התבלבלתם!? לא נורא חחח

למעלה