הנה סוף סוף נהיה פה מעניין
אז בואו נבהיר כמה דברים.. פעם הערצתי את בלינק, הם היו הלהקה מספר אחת בשבילי וזאת הייתה תקופה נהדרת. עכשיו אני מעריך אותם ואוהב אותם על התקופה (!) שהם נתנו לי שתשאר איתי לנצח, ועל השירים שהם כתבו אז ועל כל השיט שהם עשו אז. אני תמיד יזכור ויעריך אותם על זה שגדלתי על השירים שלהם וכל גיל ההתבגרות שלי הושפע מהשירים שלהם. ועכשיו שכתבתי שאני מרחם עליכם, התכוונתי שאני באמת מצטער בשבילכם שאתם גודלים על הבלינק של עכשיו ולא של אז.. נו אז מה שאתה יודע את המילים של אול דה סמול תינגס ואת האקורדים של קארוסל? אתה יכול לאהוב את השירים האלה (וזה מה שאתה צריך לעשות) וזה סבבה והכל, אבל אתה לא תחיה את התקופה הזאת, וזה מה שחבל. אני אתן לך דוגמא: אני אוהב בוא נגיד את הBUZZCOCKS, כן? אני שומע את "have you ever fallen in love" ואני אוהב את זה, כן? אבל אני לא הייתי שם ולא חייתי בתקופה הזאת, אז כל מה שאני יכול לעשות זה להרגיש שהחמצתי משהו ועדיין לאהוב את השיר. תבינו שיש הבדל בין לאהוב שירים לבין לחיות ולאהוב את התקופה בזמן האמיתי. מקווה שהצלחתי להבהיר את הנקודה. וגם מה שחבל, לפחות מבחינתי, שאין כיום להקות בסגנון של בלינק שלפחות יגיעו לנעל שלהם ולמה שהם עשו. אותו דבר כמו שאין כיום להקות כמו גאנס אן רוזס ובון ג'ובי של שנות ה-80, ככה גם אני לא רואה להקות כמו בלינק. זמנים משתנים ומיום ליום הלהקות נהיות יותר ויותר ממוסחרות בשביל קהל היעד הרחב והמוזיקה מיום ליום מתחרבנת ואנחנו רואים במקום להקות איכותיות להקות ניו מטאל מסריחות שמזהמות את האוזניים שלי. ולגביי הבלינק של היום.. לא יודע. מה שכן אני יודע שאפילו את פילינג דיס ממש אהבתי, אבל כשהדיסק ההוא יצא פשוט הפסקתי לשמוע ולהתעניין, רק מדי פעם בחודש אני שם לי את דוד ראנץ' באוטו ונוסע ונזכר בימים הטובים. אין לי בעיה עם זה שאתם בני 14, תשמעו את בלינק ושהילדים שלכם ישמעו את בלינק, וגם אני בטוח שכשיהיה לי ילד אני יקנה לו לגיל 14 את כל הדיסקים הטובים של בלינק. ותהנו מהמוזיקה, ותוציאו את המיטב ממה שהתקופה שלכם נותנת לכם, רק חבל שהמוזיקה כיום היא כזאת.